Şu öneriyi verebilecek üye pek sanmıyorum. Daha uyguna kreşler varLutfen sakin yalniz kalmasin kardes yap demeyim. Ben 2.cocugu dusunmuyorum. Esimle 1 tane olsun adam akilli yetistireyim diyoruz.
Kaliteli yiyorlarmışKira da ödemiyorsaniz paraniz neye harcaniyor?
Ay agzina saglik. Yani ne şartlarda cocuk büyüten aileler var. Tabi gelire göre gider ama biraz bana da idarede sorun var gibi geldi80 bini de idare edemiyorsanız idare etmenizde sıkıntı var o zaman. Aylık 80 bin niye yetmesin ki
Biz kalitesiz mi yiyoruz anlamadim kiKaliteli yiyorlarmış
Biz pazardan yiyoruzBiz kalitesiz mi yiyoruz anlamadim ki
30bin kres. Haftasonu da etkinliklere katilmasini istiyorum. Yetenegi olan bi dalda gelismesini. Mutfak masrafimiz gercekten yuksek biz mi anormaliz anlamiyorum ama ayda 20-25bin arasi gidiyor. Indirimleri takip etmeye calisiyorum ama yine de bu rakamlari oduyoruz. Ozel saglik sigortamiz var her ay ona da ciddi rakam ayiriyoruz. Allah korusun bi hastaligimiz olsa devlet hastanesinde allaha emanetiz. Faturalar, arabanin bakimi ozel ihtiyaclar vs derken ay sonuna 10-15bin kalir kalmaz. Bu da cidden bi para degil tam altin bile gelmiyor. Ki disarida yemek yemiyoruz. Hep evde yapariz. Disari yemegi cok kalitesiz geliyor.80 bini de idare edemiyorsanız idare etmenizde sıkıntı var o zaman. Aylık 80 bin niye yetmesin ki
Ben de pazara her hafta giderim. Oglum kalabalik gorsun diye ama buradaki pazar marketten pahali.Biz pazardan yiyoruz
Siz yurtdışında mı büyüdünüz,evlilik dolayısıyla mı geldiniz Türkiye'ye?30bin kres. Haftasonu da etkinliklere katilmasini istiyorum. Yetenegi olan bi dalda gelismesini. Mutfak masrafimiz gercekten yuksek biz mi anormaliz anlamiyorum ama ayda 20-25bin arasi gidiyor. Indirimleri takip etmeye calisiyorum ama yine de bu rakamlari oduyoruz. Ozel saglik sigortamiz var her ay ona da ciddi rakam ayiriyoruz. Allah korusun bi hastaligimiz olsa devlet hastanesinde allaha emanetiz. Faturalar, arabanin bakimi ozel ihtiyaclar vs derken ay sonuna 10-15bin kalir kalmaz. Bu da cidden bi para degil tam altin bile gelmiyor. Ki disarida yemek yemiyoruz. Hep evde yapariz. Disari yemegi cok kalitesiz geliyor.
Evet. Lutfen yurtdisina geri donun demeyin. Tum cevrem e gidin burada hayat yok diyip duruyor zaten ama esim orada ne is yapabilir ki dilini bile bilmiyor.Siz yurtdışında mı büyüdünüz,evlilik dolayısıyla mı geldiniz Türkiye'ye?
mutfak için 20-25 çok değil mi ya? alkol sigara genel olarak tükettiğimiz halde o kadar mutfak masrafımız yok.30bin kres. Haftasonu da etkinliklere katilmasini istiyorum. Yetenegi olan bi dalda gelismesini. Mutfak masrafimiz gercekten yuksek biz mi anormaliz anlamiyorum ama ayda 20-25bin arasi gidiyor. Indirimleri takip etmeye calisiyorum ama yine de bu rakamlari oduyoruz. Ozel saglik sigortamiz var her ay ona da ciddi rakam ayiriyoruz. Allah korusun bi hastaligimiz olsa devlet hastanesinde allaha emanetiz. Faturalar, arabanin bakimi ozel ihtiyaclar vs derken ay sonuna 10-15bin kalir kalmaz. Bu da cidden bi para degil tam altin bile gelmiyor. Ki disarida yemek yemiyoruz. Hep evde yapariz. Disari yemegi cok kalitesiz geliyor.
Istanbuldayim ve gercekten bulundugum bolgede kresler tam gun 20 binden basliyor. Oyun grubun basta gecen sene 3bin veriyoduk aylik ve sacma sekilde bu fiyata cikti. Haftada 1 gun 1 saat getiren aylik 5bin oduyor hani bana ozel bi durum degil. E cpcuk ogretmenine ve arkadaslarina alisti. Bizde krese kadar orada devam etsin diyoruz.Eve 80bin giriyor ve yetmiyormuhangi şehirdesiniz çok merak ettim 30bin kreş parası diyorsunuz ? Kendi segmentinizdenmi uçsanız acaba ? Haftada 2saatlik oyun grubuna 8bün vermek kusura bakmayın ama bana biraz abartı geldi bende kızımı haftada 3gün 3saat götürüyorum 5bin öyle kötü bir yerde değil gayet iyi bir yer büyük şehirde yaşıyoruz. Hergün pirzola falanmı yiyorsunuz ?