Çocuklar çok küçük sayılmazlar oğlan babasının izinden gidiyor zaten o da sürekli orada kalıyor hatta şöyle bişey söylendi o yanımda kalsın geceleri dedi kv. Bende eşime dedim ki ben en büyük fedakarlığı evladımı oraya yollayarak yapıyorum ama ona da sürekli izin veremem bir sürü torunu var sırayla kalsınlar gece korkuyorsa.. konu açsam sayfalar yetmez zamanında çok açtım eleştiren de oldu destekleyen de 10 yıl oturdum ailesiyle birlikte, bambaşka mecburiyetlerim vardı, bazen bakıyorum konu sahibine direk hemen boşan bu çekilir mi va yazıyorlar. Herkesin hayatı sanıldığı gibi kolay değil çevresi herkesin çevresi gibi değil. Bazen farkındasın ama adım atamıyor yapamıyorsun öylece seyredip üzülüyorsun. Bu zamana kadar boşanırım vs dememiştim çocuklar küçüktü ama artık onlar da büyüdü bize öncelikli değeri vermeyecekse boşanırım. Adam bana sormadan annesinin Mahallesinde ev bakıyormuş görümce araştırmış fiyatını vs çok güzel ev diyor. Ben ev almayacağım dedim kv diyor ki e zaten alacaktın noldu. İş yanıma gelmek istemiyor gelin, kısmına evriliyor. Kimse demiyor 10 sene oturdu en güzel yılları böyle heba oldu. Aman neyse :) çok döküleceğim başka üyenin konusunda