- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
- 303
- Konu Sahibi evinencitipitisi
..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim şimdi evlenmek gibi bir düşüncem yok zaten şu an bi adım atılsın artık gerisi olacağına varır diye düşündük tabi ki iş bulacağım çalışacağım sadece onun maaşıyla geçinemeyeceğimizi bnde biliyorm burda yazılanlardan sonra biraz beklemenin faydalı olacağını düşündüm en azından şartlar her iki taraf içinde olumlu olana kadar zamanla kv konusuna da bir çözüm bulunur belki.Şimdi böyle bir durumda sevdiğine evlenmek istemen gayet normal, fakat mevcut durumlar uygun değil, kayınvalidenle aynı evde oturmak , kesinlikle kabul etmemelisin, evliliğin in en güzel ilk zamanları başkalarıyla bir arada geçmemeli. Çok özel zamanlar çünkü onlar. İkincisi sen bir iş bul önce, özel okulda, dershanede olabilir, ya da atan biran önce. Çünkü o maaşla (1800) geçinmek çok zor. Şartlar oluşup evlenirsrniz mutlu olabilirsiniz. Evlilik sevgililik gibi asla değil. Ömür boyu pişman olmak için güzelce düşünüp sabırlı davranmak gerekir.
En mantiklisini yaparsın. Madem sevgilin seni seviyor bu sürede birikim yapsin esya alsin ev kurun. Maddi yönden ailesine bağlı ise ufak da olsa birikim yapamiyorsa o erkekten hayır gelmez. DiyimBenim şimdi evlenmek gibi bir düşüncem yok zaten şu an bi adım atılsın artık gerisi olacağına varır diye düşündük tabi ki iş bulacağım çalışacağım sadece onun maaşıyla geçinemeyeceğimizi bnde biliyorm burda yazılanlardan sonra biraz beklemenin faydalı olacağını düşündüm en azından şartlar her iki taraf içinde olumlu olana kadar zamanla kv konusuna da bir çözüm bulunur belki.
Mantıklı söyledikleriniz aslında bu yönden düşünmemiştim. Biraz bekleyerek aynı evde oturma meselesi ortadan kalkmış olabilir.
Kültür olarak ailesini tanıdım yakın kültürlerdeniz o konuda bir korkum yok ama zamanı mı beklemek daha mı mantıklı yoksa diretmek mi bilemiyorum. Ben bu işin ailemin rızasıyla olmasını diliyorum şu an.
Kaç kız git kaynanayla otur kaynin görümcen varsa onlara hizmetçi olursun 2 3 de bebe belik yap al sana mis gibi hayat
Anneni sakın ha dinleme
Neyine yetmiyor 1800 tl maaş
Okuyup ta memur olacağına git kocana ailesine hizmetçi ol![]()