- 9 Şubat 2010
- 18.346
- 1
- 41.419
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Aptalsın da ondan. Güzelliğine takana kadar okula taksan işe başlayıp estetik operasyon listeni yapmış olurdun. Ağlayarak vakit kaybediyorsunsizce neden bu kadar takıyorum
beğenilmek istiyorum sadece
Bi benim sürekli diyete girmem bi senin güzellik meselen bitmedi yıllardırkimya mühnedisliği okuyordum uzattım ve motivasyonum çok düşüktü şimdi pişmanım zira bölümümün neredeyse çalışmadığı alan yok.
tıp fakültelerinde bile yüksek lisans yapabiliyorum neuroscience vs.
güzel çirkin olma mevzusunu çok takıyordum hayatımı bunun üzerine kurguladım resmen güzel olsam tüm dertlerim çözülürdü vs gibi
bunu nasıl aşarım çok kötü durumdayım
çirkin değilim ki kilom var ve param olmadığından bakımsızımAptalsın da ondan. Güzelliğine takana kadar okula taksan işe başlayıp estetik operasyon listeni yapmış olurdun. Ağlayarak vakit kaybediyorsun
Para kazanmaya başla artık.çirkin değilim ki kilom var ve param olmadığından bakımsızım
yüzümde falan görünür hiçbir kusur yok
Psikolojik destek aldınız mı hiç bu konudakimya mühnedisliği okuyordum uzattım ve motivasyonum çok düşüktü şimdi pişmanım zira bölümümün neredeyse çalışmadığı alan yok.
tıp fakültelerinde bile yüksek lisans yapabiliyorum neuroscience vs.
güzel çirkin olma mevzusunu çok takıyordum hayatımı bunun üzerine kurguladım resmen güzel olsam tüm dertlerim çözülürdü vs gibi
bunu nasıl aşarım çok kötü durumdayım
Farkeder mi, sonuçta paran yok bu durumda parayla yapılabilecek şeyleri yapamıyorsun. Çalış okulunu bitirçirkin değilim ki kilom var ve param olmadığından bakımsızım
Biliyorum orayı. Tanıdıklarım var. Sinirbilimde zorlanırsın yalnız. İçeriği biyoloji. Orası ayrıca enstitü, tıp fakültesine bağlı değil.iü aziz sancar deneysel tıp mı ne
bu forumdaki bazı kadınlar çok zeki
bana yıllar önce derslerine odaklan azami süre var demişlerdi ben dinlememiştim
çirkin değilim ki kilom var ve param olmadığından bakımsızımAptalsın da ondan. Güzelliğine takana kadar okula taksan işe başlayıp estetik operasyon listeni yapmış olurdun. Ağlayarak vakit kaybediyorsun
1 defa bulultuk tekrar date e çağırdı ama gitmedimDoktor sevgilin vardı, ne oldu?
çirkin değilim ki kilom var ve param olmadığından bakımsızım
Napalim para mı verelim sanaçirkin değilim ki kilom var ve param olmadığından bakımsızım
1 defa bulultuk tekrar date e çağırdı ama gitmedim
doktor hasta sevgili olamaz
türkiyedeki yüksek lisans programlarının hepi enstitü bünyesinde - sağlık bilimleri enstitüsü, fen bilimleri enstitüsü, sosyal, eğitim vs. değil mi? bunun aksi olan yer var mı ki?Biliyorum orayı. Tanıdıklarım var. Sinirbilimde zorlanırsın yalnız. İçeriği biyoloji. Orası ayrıca enstitü, tıp fakültesine bağlı değil.
Biyolojik bir şey istiyorsan biyomühendisliği öneririm.
sizin lisansınız nedir?türkiyedeki yüksek lisans programlarının hepi enstitü bünyesinde - sağlık bilimleri enstitüsü, fen bilimleri enstitüsü, sosyal, eğitim vs. değil mi? bunun aksi olan yer var mı ki?
(varsa belki eskiden askeri okullarda filan vardır ama onlar da şimdi YÖK sistemindeler, hep üniversite oldular zaten diye biliyorum)
+ hiçbir yerde tıp fakültesinde yüksek lisans yapmak diye bir şey yok ki?
zaten tıptan mezun olunca yüksek lisans derecesiyle mezun olmuş oluyorsun neden yüksek lisans programı olsun tıpta? tıpta yukarıdaki enstitü olayını içermeyen bir uzmanlık meselesi var, o da zaten sadece tıp mezunları için (TUSa girebilen mezunler için diyelim de bu arada sırada değişiyor çünkü), geri kalan doktoralar yine entitütüde diye biliyorum.
ha ama disiplinlerarası programlara- mesela neuroscience öyledir çoğu alandan mezun alınır. benim alanım da disiplinlerarası, çoğu mezun isterse gelebiliyor sonra yapamıyor bırakıyor genelde.
akademide devam etmek istiyorsa düşünebilir bişey demiyorum da kimya mühendisliğini direkt alan process filan gibi bi sürü YL programı da var ki zaten...
akademide devam etmek istiyorsa düşünebilir bişey demiyorum da kimya mühendisliğini direkt alan process filan gibi bi sürü YL programı da var ki zaten...
e daha ne istiyorsun kuzum Allah'tan?çirkin değilim ki kilom var ve param olmadığından bakımsızım
moleküler biyoloji ve genetiksizin lisansınız nedir?
Seni tanidigimizdan beri okuyorsunsizce neden bu kadar takıyorum
beğenilmek istiyorum sadece
Sağlık bilimleri enstitüsüne bağlı olarak yl ve dr eğitimi alınıyor. Detae (deneysel tıp araştırma enstitüsü) rektörlüğe bağlı enstitü. Sadece yerleşke olarak tıp fakültesi ile aynı yerde, tıp fakültesine bağlı temel tıbbi bilimler değil. Tıp fakültesinde ise yine enstitüye bağlı olarak temel bilimlerde lisansüstü eğitim görülebiliyor.türkiyedeki yüksek lisans programlarının hepi enstitü bünyesinde - sağlık bilimleri enstitüsü, fen bilimleri enstitüsü, sosyal, eğitim vs. değil mi? bunun aksi olan yer var mı ki?
(varsa belki eskiden askeri okullarda filan vardır ama onlar da şimdi YÖK sistemindeler, hep üniversite oldular zaten diye biliyorum)
+ hiçbir yerde tıp fakültesinde yüksek lisans yapmak diye bir şey yok ki?
zaten tıptan mezun olunca yüksek lisans derecesiyle mezun olmuş oluyorsun neden yüksek lisans programı olsun tıpta? tıpta yukarıdaki enstitü olayını içermeyen bir uzmanlık meselesi var, o da zaten sadece tıp mezunları için (TUSa girebilen mezunler için diyelim de bu arada sırada değişiyor çünkü), geri kalan doktoralar yine entitütüde diye biliyorum.
ha ama disiplinlerarası programlara- mesela neuroscience öyledir çoğu alandan mezun alınır. benim alanım da disiplinlerarası, çoğu mezun isterse gelebiliyor sonra yapamıyor bırakıyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?