- 9 Ekim 2020
- 804
- 1.079
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Konunun başıyla sonunun alakası dkdjjdjskimya mühnedisliği okuyordum uzattım ve motivasyonum çok düşüktü şimdi pişmanım zira bölümümün neredeyse çalışmadığı alan yok.
tıp fakültelerinde bile yüksek lisans yapabiliyorum neuroscience vs.
güzel çirkin olma mevzusunu çok takıyordum hayatımı bunun üzerine kurguladım resmen güzel olsam tüm dertlerim çözülürdü vs gibi
bunu nasıl aşarım çok kötü durumdayım
Aşamiyorsun bu konulari çok konuştuk be vanessakimya mühnedisliği okuyordum uzattım ve motivasyonum çok düşüktü şimdi pişmanım zira bölümümün neredeyse çalışmadığı alan yok.
tıp fakültelerinde bile yüksek lisans yapabiliyorum neuroscience vs.
güzel çirkin olma mevzusunu çok takıyordum hayatımı bunun üzerine kurguladım resmen güzel olsam tüm dertlerim çözülürdü vs gibi
bunu nasıl aşarım çok kötü durumdayım
Biz bunları anlattikPsikoloğa görün, bizlik bir şey yok. Çok anlattık dinlemedin.
iü aziz sancar deneysel tıp mı neHangi tıp fakültesinde nörolojik bilimlere yl yapma hakkı veriyorlar? Merak ettim.
Aferim sana, atıldığında yeniden ağlamaya gelirsin.bu forumdaki bazı kadınlar çok zeki
bana yıllar önce derslerine odaklan azami süre var demişlerdi ben dinlememiştim
Sen hiç bir şey dinlemiyorsun kibu forumdaki bazı kadınlar çok zeki
Salma, verebileceğin kadar dersi ver, atılıp atılmaman biraz da bıraktığın ders sayınla alâkalı.bu forumdaki bazı kadınlar çok zeki
sizce neden bu kadar takıyorumSen hiç bir şey dinlemiyorsun ki
Konuyu okumaya başladım anam dedim vanessa ne diyor kimya mühendisi ve geleceğinden okuduğu bölümün ne güzel oldugundan geleceği olduğundan bahsediyor derken
Birden bir sis kapladı ortamı yine güzellik mevzusuna geldi
Vanessa ah vanessa
Dinleyeceksin şimdi yani tam inanıcam bi gülme geliyorbu forumdaki bazı kadınlar çok zeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?