• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Akıl Verin Nolur

sizce neden bu kadar takıyorum
beğenilmek istiyorum sadece
Aptalsın da ondan. Güzelliğine takana kadar okula taksan işe başlayıp estetik operasyon listeni yapmış olurdun. Ağlayarak vakit kaybediyorsun

kimya mühnedisliği okuyordum uzattım ve motivasyonum çok düşüktü şimdi pişmanım zira bölümümün neredeyse çalışmadığı alan yok.
tıp fakültelerinde bile yüksek lisans yapabiliyorum neuroscience vs.
güzel çirkin olma mevzusunu çok takıyordum hayatımı bunun üzerine kurguladım resmen güzel olsam tüm dertlerim çözülürdü vs gibi
bunu nasıl aşarım çok kötü durumdayım
Bi benim sürekli diyete girmem bi senin güzellik meselen bitmedi yıllardır

kimya mühnedisliği okuyordum uzattım ve motivasyonum çok düşüktü şimdi pişmanım zira bölümümün neredeyse çalışmadığı alan yok.
tıp fakültelerinde bile yüksek lisans yapabiliyorum neuroscience vs.
güzel çirkin olma mevzusunu çok takıyordum hayatımı bunun üzerine kurguladım resmen güzel olsam tüm dertlerim çözülürdü vs gibi
bunu nasıl aşarım çok kötü durumdayım
Psikolojik destek aldınız mı hiç bu konuda

iü aziz sancar deneysel tıp mı ne
Biliyorum orayı. Tanıdıklarım var. Sinirbilimde zorlanırsın yalnız. İçeriği biyoloji. Orası ayrıca enstitü, tıp fakültesine bağlı değil.

Biyolojik bir şey istiyorsan biyomühendisliği öneririm.

bu forumdaki bazı kadınlar çok zeki
bana yıllar önce derslerine odaklan azami süre var demişlerdi ben dinlememiştim

Yahu Vanessa sana ve de burdaki tüm diğer kızlara kır dizini çalış, zaman geçer dımdızlak elinde sıfırla kalırsın diye yüzlerce kez yazdık. Laftan anlamadın şimdi de ne yapıcam diyorsun ... derslerini tamamlayacaksın var mı başka çözümü?

Aptalsın da ondan. Güzelliğine takana kadar okula taksan işe başlayıp estetik operasyon listeni yapmış olurdun. Ağlayarak vakit kaybediyorsun
çirkin değilim ki kilom var ve param olmadığından bakımsızım
yüzümde falan görünür hiçbir kusur yok
Doktor sevgilin vardı, ne oldu?
1 defa bulultuk tekrar date e çağırdı ama gitmedim
doktor hasta sevgili olamaz

Eeee adam gibi okusaydın girseydin işe şimdi paranla kıyafet de alırdın, salona da yazılır zayıflardın olmadı parasını verir yağ çektirdin. Sana bunları da 100lerce kez yazdık zaten .

Biliyorum orayı. Tanıdıklarım var. Sinirbilimde zorlanırsın yalnız. İçeriği biyoloji. Orası ayrıca enstitü, tıp fakültesine bağlı değil.

Biyolojik bir şey istiyorsan biyomühendisliği öneririm.
türkiyedeki yüksek lisans programlarının hepi enstitü bünyesinde - sağlık bilimleri enstitüsü, fen bilimleri enstitüsü, sosyal, eğitim vs. değil mi? bunun aksi olan yer var mı ki?
(varsa belki eskiden askeri okullarda filan vardır ama onlar da şimdi YÖK sistemindeler, hep üniversite oldular zaten diye biliyorum)
+ hiçbir yerde tıp fakültesinde yüksek lisans yapmak diye bir şey yok ki?
zaten tıptan mezun olunca yüksek lisans derecesiyle mezun olmuş oluyorsun neden yüksek lisans programı olsun tıpta? tıpta yukarıdaki enstitü olayını içermeyen bir uzmanlık meselesi var, o da zaten sadece tıp mezunları için (TUSa girebilen mezunler için diyelim de bu arada sırada değişiyor çünkü), geri kalan doktoralar yine entitütüde diye biliyorum.

ha ama disiplinlerarası programlara- mesela neuroscience öyledir çoğu alandan mezun alınır. benim alanım da disiplinlerarası, çoğu mezun isterse gelebiliyor sonra yapamıyor bırakıyor genelde.

akademide devam etmek istiyorsa düşünebilir bişey demiyorum da kimya mühendisliğini direkt alan process filan gibi bi sürü YL programı da var ki zaten...

türkiyedeki yüksek lisans programlarının hepi enstitü bünyesinde - sağlık bilimleri enstitüsü, fen bilimleri enstitüsü, sosyal, eğitim vs. değil mi? bunun aksi olan yer var mı ki?
(varsa belki eskiden askeri okullarda filan vardır ama onlar da şimdi YÖK sistemindeler, hep üniversite oldular zaten diye biliyorum)
zaten tıptan mezun olunca yüksek lisans derecesiyle mezun olmuş oluyorsun neden yüksek lisans programı olsun tıpta? tıpta yukarıdaki enstitü olayını içermeyen bir uzmanlık meselesi var, o da zaten sadece tıp mezunları için (TUSa girebilen mezunler için diyelim de bu arada sırada değişiyor çünkü), geri kalan doktoralar yine entitütüde diye biliyorum.

ha ama disiplinlerarası programlara- mesela neuroscience öyledir çoğu alandan mezun alınır. benim alanım da disiplinlerarası, çoğu mezun isterse gelebiliyor sonra yapamıyor bırakıyor genelde.

akademide devam etmek istiyorsa düşünebilir bişey demiyorum da kimya mühendisliğini direkt alan process filan gibi bi sürü YL programı da var ki zaten...
sizin lisansınız nedir?

Var tabi ki, onu acik ve de gayet istihdami olan bir alan diye biliyorum ozellikle fabrikalarin oldugu Gebze tarafinda ... Vanessa'da kafa yok ki, calismak yerine ahlana vahlana bir suru zamanini cope atti simdi de zamanin kiymetini bilmedigine vahlaniyor.

e daha ne istiyorsun kuzum Allah'tan?

fakirlerin de yapabileceği bir tane estetik işlem varsa o da zayıflamak
bak ben fakirlikten deil de yoğunluktan ve etrafımda güzel reformer filan yaptıran yer de olmadığından evde kendi kendime spor yaptım, yapıyorum.
azcık dhaa kontrollü yedim, 5-6 kilo verdim. ki benimki 60 tan 55 e. sen 100 gibi kilolardan 60-70lere gelsen dünyan değişecek zaten.
yürüyüş yap, aç youtube de zibilyon tane video var, sırayla yapabildiklerini yap. yapamıyorsan geç, atla deve değil ki bu.

su iç bol bol, abur cubur yeme, poğaca bazlama tost asitli içecek, tavuk dürüm, ketçap mayonez bu tür şeylere abanma zaten gençsin, toparlarsın.
derslerini ve kilonu hallet mesela, aydınlanma yaşayacaksın.

demiyorsun ki boyum kısa, memem yok ya da burnum şöyle (bunlara müdahele etmek çok çok daha masraflı, meşakkatli)

sizce neden bu kadar takıyorum
beğenilmek istiyorum sadece
Seni tanidigimizdan beri okuyorsun

Aileni cidden takdir ediyorum iyi sabırlı ailen var okula ödedikleri parayla bir dünya şey yapabilirlerdi

Keşke kendi güzelliğin ve olmayacak adamların peşine düşeceğine okulunun derslerinin peşine düşsen

Olmayacak aşklar peşinde koşmak yerine aileni sana yaptığı fedakarlığı bilsen azıcık utansan da okuyup bi hayata başlasan

Mesela ve keşke Ailen seni okuldan alsa yeter otur evde dese belki bu saçma sapan takıntıların olmaz

Sanmıyorum ama aklın başına gelir belki

Sen bırak güzelliği falan cidden bırak artık senin takıntı yapacagin ailene karşı sorumluluk ve birazda utanma duygun olsa

Bunu takinti yapsan diyecem ama biliyorum bu yazdıklarıma yazık harflere yazık

Sağlık bilimleri enstitüsüne bağlı olarak yl ve dr eğitimi alınıyor. Detae (deneysel tıp araştırma enstitüsü) rektörlüğe bağlı enstitü. Sadece yerleşke olarak tıp fakültesi ile aynı yerde, tıp fakültesine bağlı temel tıbbi bilimler değil. Tıp fakültesinde ise yine enstitüye bağlı olarak temel bilimlerde lisansüstü eğitim görülebiliyor.

Tıp, diş, eczacılık gibi 4 üstü sene okuyanlar direkt doktora yapabiliyor. Tıp fakültesi mezunu olup yl yapanlar da var. Görünce şaşırmıştım.

Neyse konumuz bu değil. Vanessalık yer değil sonuç olarak.

Back