- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay tam boğmalık eş.
Eşine "bizim köylü bi Hatice teyze var kardeşimi oğluna düşünüyormuş kardeşime çıtlatcam, çocukta çok iyi biri evlenseler ne iyi olur" de ve tepkisini ölç.
Ek olarak kardeşine "gelmeden haber ver ablacım bazen müsait olamıyoruz anlarsın ya" de.
Bunlar önerilerimdi.
Tuhaflığa gelince kardeşin de tuhaf eşin über tuhaf.
Ben olsam eniştemi insan olarak huy olarak sevsem de bıcır bıcır olmam yani hep bi mesafe olmalı. Ablamın kahvesine köpüksüz diye laf söylese aa ablamın kahvesi harika olur enişte çok iddialıysan kalk sen yap biz içelim derim orda kırıtarak gidip kahvesini yapıp ablamı yermem. Ama kız kardeşinin eniştesine kendini kanıtlama çabasında gibi. Benim yorumum bu.
Bir de bu kiz aciklama yapmisti yorum yapmayin ablam kiskaniyor diyeBir ara bu saçma olay vardı. Bana gereğinden fazla baldız enişte ilişkisi hep itici gelmiştir.
Bu isler sozle zaptededilecek seyler degil. Direkt banlamazsaniz tavsan gibi iliskiye girecekler.Bu baldız baldan tatlıdır lafı yüzünden eşimin kardeşlerime baldız demesi bile hoşuma gitmezdi sanırım. Eşiniz ve kardeşiniz le konuşmalısınız bence herkes sınırını haddini bilmeli! Öyle çat kapıda eve gelmemeli.
Bu toplum buna hazır değil bence söyleme bu ilkel benlik üst benlik biliçli insan profili değilErkek hegemonyasinin soylemlerindendir . Ensest Anadolu geleneklerinde yuz bulmustur..
Anadolu'nun her gelenegini 21. yuzyila tasirsak sonuc budur.
Ama probleme gelenek /ahlakla bile ilgili degil.
Kizkardesler gen bazinda birbirinin gelir kayanaklari icin yarisirlar cunku kendileri cocuk yapmak isteyecekler ve sizin couklarinzin olmesini isteyecekler. Insanlarda kural budur aslinda.
Elinizdeki avucunuzdaki herseyi, sectiginiz adam dahil, alip goturmekte bir sakinca gormezler.
Sisterhoodmus , simdi bir sey soyleyecegim, kurallara uymayacak.
Ay çok sinir oldum gerçekten,bundan rahatsız olduğunu soylesen senin için fesat deyip üste çıkacaklar seni suçlu çıkaracaklar kesin.Agirbasli adam onun yaninda cocuga donuyor. Normalde bunu asla dedirtemezsiniz ama kiz kardesimle sakalasiyormus gibi bunu diyor surekli
Keske oyle olsam ama degil. Basbaya dedigi laf ortada. onun yaninda dnostugu adami taniyamiyorum. ben varken buzdolabi gibi televizyona odakli adam onunla hoppa zippa egleniyor.bana biraz siz kötü niyetli dusunmussunuz gibi geldi
Yorum yapmaya ne gerek var her şey ortadaymış zatenBir de bu kiz aciklama yapmisti yorum yapmayin ablam kiskaniyor diye
İyi de kardeşimin nasıl insan olduğunu bilirim işi gücü yok kocamı mı alacak. Dediğim gibi hala ilk kocanın yoldan çıktığını düşünüyorum.Onlar herhangi bir kadin ama bu kardes
Aynen oyle. Bu "degisim" daha sonra nerelere varacak tahmin edemezsiniz. O masum adam gidecek, karsinizda hic gormediginiz bir "zebani" bulacaksiniz. Cok uzgunum.Keske oyle olsam ama degil. Basbaya dedigi laf ortada. onun yaninda dnostugu adami taniyamiyorum. ben varken buzdolabi gibi televizyona odakli adam onunla hoppa zippa egleniyor.
İnsan kardeşine ve sevip evlendiği kişiye böyle şeyler yakıştıramıyor ama hayatta öyle insanlar ki. Üyelerin bi kısmı kardeşimden asla şüphelenmem diyor kimisi kardeş rakiptir diyor, bunlar çevremizden etkilenip oluşan düşüncelerimiz. Yani ahlaklılar yapmaz ahlak yoksunları yapar, kimin ne yapacağı belli olmaz. Huylandıysan vardır birşey, kadınlar hisseder. Şüphe bi kere düştü mü içine rahat uyuyamazsın bile, bu yüzden dediğim gibi küçük küçük testler yap tepki ölç emin olmalısın önce.Harfi harfine dusuncelerimi yazmissiniz. Bunlari ilk önce dusunmemistim ama artik icim disim bu düşüncelerle doldu. Ne masum geliyorlar, ne de normal. Ortada bir durum var. bir degisim var en basta, esim cok degisti. onceki mesafeli hallerini özledim resmen.
Cok iyi fikir bu gercekten daha once aklima gelmedi. Cunku ev hanimiyim yemekleri ben hazirlarken onlar isten geldik bahanesiyle salonda oturur hep. Bunu yarin deniyecegim. Bugun gelir mi bilmiyorum, gelirse bugun de yapabilirim cok sagolun
Zamaninda bunu bana yazsaniz size agir seyler diyebilirdim belki ama yasadim gördüm ve harfine kadar katiliyorum.Erkek hegemonyasinin soylemlerindendir . Ensest Anadolu geleneklerinde yuz bulmustur..
Kizkardesler gen bazinda birbirinin gelir kayanaklari icin yarisirlar cunku kendileri cocuk yapmak isteyecekler ve sizin couklarinzin olmesini isteyecekler. Insanlarda kural budur aslinda.
Elinizdeki avucunuzdaki herseyi, sectiginiz adam dahil, alip goturmekte bir sakinca gormezler.
"sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek.
Erkek hegemonyasinin soylemlerindendir . Ensest Anadolu geleneklerinde yuz bulmustur..
İnsan kardeşine ve sevip evlendiği kişiye böyle şeyler yakıştıramıyor ama hayatta öyle insanlar ki. Üyelerin bi kısmı kardeşimden asla şüphelenmem diyor kimisi kardeş rakiptir diyor, bunlar çevremizden etkilenip oluşan düşüncelerimiz. Yani ahlaklılar yapmaz ahlak yoksunları yapar, kimin ne yapacağı belli olmaz. Huylandıysan vardır birşey, kadınlar hisseder. Şüphe bi kere düştü mü içine rahat uyuyamazsın bile, bu yüzden dediğim gibi küçük küçük testler yap tepki ölç emin olmalısın önce.