Enişte sevilir, baldız da, bunda bir anornallik yok. Bende eniştemi çok severim. Küçük kızkardeşim de eniştelerine boyuna takılır, şakalaşır. Her insan bir olmaz tabi. Ama sen sinsilerden , ser verip sır vermeyenlerden kork. Davranışlar gıcık ve abartılı olması illa kötü bir şey olduğu anlamına gelmez. Onlar öyle yapınca sende bulaş onlara. Bende eniştemi çok yakın bulurum kendime, sevdiği yemekleri yapıp şımartırım. O da över över bitiremez. Tatlı yeğenlerimin biricik babası, enişteciğim evini süpürüp yemek bile yapıyor, kızkardeşimi el üstünde tutuyor, sevmemek elde değil ki!Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.
Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.
Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.
Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.
Umarim yanılıyorumdur ama kardeşinizi de masum bulmadım. Rahatsizlik duymaliydi ya da ablasına nispet yapar gb kahve yapıp eglenmek nedir. Sürekli gelmeside tuhaf, sanki eniştesine ggeliyor gb. Çıldırdım ya.İnanınki baslarda aralarinda mesafe vardi. Sonra sonra kiz kardesim eglenceli bir tiptir onunla gulduler, eglendiler. Esim ona karsi acildi. Ama o kadar acildi ki bogulmak uzere artik.
+1kız kardeşinize gelirken haber vermesi gerektiğini söyleyin. aradığında da bi süre kabul etmeyin. biraz mesafe iyidir.
Oguz AyhanOf aman kocanın içine Oğuz Ayhan kaçmış galiba bu ne böyle baldız baldan tatlıdır baldız baldan tatlıdır. Yakında balın tadına da bakmak isterim diye iğrençleşebilir. Kardeşin hakkında bir şey demiyorum kocan fesat.
Ben de bunlari dunusuyorum ama kimseye diyemiyorum. aile faciasi gibi bisey olur galiba. bi de beni suclu cikarirlar diye dusunuyorum ondan dolayi kimseye bir tek lafim olmadı bu konu hakkinda.Ne küçük insanlar bunlar valla yazık yaa.. eşinizin niyeti hiçççç iyi değil resmen gözünüzün önünde flört ediyor "baldız"ıyla. Kardeşinizin niyetinin de iyi olduğunu sanmıyorum çünkü içten içe hoşuna gidiyor bu iltifatlar. Yoksa mesafe koymaz mıydı hala daha niye size geliyor? Ya da kocanız sizin kahvenizi eleştirdiğinde kardeşiniz nasıl kalkıp kahve yapabiliyor da afiyetle içebiliyorlar? Nasıl bir konuma düşürüldüğünüzü anlamanız lazım artık.
Valla canım eniştesiyle kaçıp evlenen insanlarda gördük ve duyduk. Örnek Nazan Öncel enistesiyle evli ayrıca birçok kişide aynı şekilde devam ediyor hayatına.Yani kız kardeşi mi gelmesin siz de pek buldumcuksunuz koca severler sizi. Adam halleniyor görmüyor musunuz on kere baldız baldan tatlı demiş. İlla kız kardeşine gerek yok böyle adam için yoldan gelip geçenlere iş yerindekilere de ne gözle bakıyordur baldızına baktıktan sonra...
o yokken lafi olmuyor hic. mesela baldız bugun geliyor mu? diye sorup gecer. o kadar baska bisey dedigine sahit olmadim ama beraberlerken beni unutuyorlar.Bence kardeşinize söyleyin bir süre gelmesin size..
bu arada kardeşiniz yokken hiç konusunu açıyormuş eşiniz ?
İyi de Nazan Öncel öyle yaptı diye hepimiz kız kardeşlerimize kocalarımıza o gözle bakıp tetikte mi kalalım anlamıyorum. Bir de kızın sözlü bir şeyini görmedik konu sahibi diyor gülüp eğleniyor tam bir şey dese ya da mesaj yakalasa neyse. Kız kardeşinden önce kocasından şüphelenmeli bunu diyorum ben de. Evden kovmaksa çözüm kovsun kızı ama bu adam başkalarına da sulanmaya başlarsa konu sahibesi benim dediğimi anlar.Valla canım eniştesiyle kaçıp evlenen insanlarda gördük ve duyduk. Örnek Nazan Öncel enistesiyle evli ayrıca birçok kişide aynı şekilde devam ediyor hayatına.
:)Aynen burda da okuduk gercek hayatta da gordum
Esinden bosanir biter gider ama ya kardesi ondan da bosanamaz ki cok zor bir durum cook
Senin fikirlerini hep begenirim bilirsin
Sence konu sahibi ne yapmali
o yokken lafi olmuyor hic. mesela baldız bugun geliyor mu? diye sorup gecer. o kadar baska bisey dedigine sahit olmadim ama beraberlerken beni unutuyorlar.
Ayy fenaaa ben olsam kardesime mesafe koyar kocama daha cok ilgi gosteririm. Yok devam ederse de kocami da uyaririm kardesimi de. Ayy cok sukur baldiz yok valla hic haz etmem bu durumlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?