• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Eşinizin diğer kadınlara karşı yaklaşımı nasıl yani herkesle böyle rahat laubali konuşuyor mu yoksa sadece kardeşimiz özel bir durum mu. Bazı adamlar var herkesle vicik konuşur en sinir olduğum erkek tipi:KK43:

Yok oyle adamlari ben de hic sevmem. Esim agirbasli biridir ama kardesim eve gelince ergene dönüyorlar, birlikte. Cok eglenirler, gulerler, espriler havada ucusur falan. O gidince televizyona dalip eski kocama donüşüyor. Sanki kiz kardesimle olsa daha mutlu olurdu gibi gelmeye basladi resmen bana.

Evet koca suclu ama koca aldatacaksa baskasiyla da aldatir karaktersizdir,
Lakin o kardesiniz kocanizdan daha yakin o da bunu size ablasina yaparsa yaziklar olsun
Olabilir yapan yok mu var
Dürüst insan ne kadar büyük bir şanstır insan böylelerini görmedikçe bilemiyor

Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.

Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.

Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.

Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.
Yok artık ben böyle bişeyi yakıştırmazdım ne kardeşime ne eşime. Ama eşiniz haddinden fazla samimi sanırım.

Masum gibi gorunuyorlar mi size? Bilmiyorum basta normal dedim ama icimdeki kuruntular büyüyor. sanki ben olmasam olanlar olacak gibi geliyor laflara baksaniza .

Canm bilmiyorum masum mu değillermi ama öyle umut ediyorum çünkü biz abi kardeş gibiyiz.
Iyi bir gözlemci olmalisin ve eşine ayar ve
Valla bu konuya yorum yapan üyelerimizi anlayamadım. Şöyle ki kız kardeş eniştesini belki abisi tarzında sevip eğleniyor ama koca denen zat bilerek yanlış anlayıp baldız baldan tatlıya getirdi cilveleşiyor kendince olamaz mı? Kız kardeşi eve almayın demek çözüm mü? Adamı o mu yoldan çıkardı? Bugün baldız olur yarın öbür gün eşinin kuzeni yengesi ooo...

Ben sana katılıyorum valla.
Ben enistemi abimden çok severm anlaşırm şahsen ve öyle görüyorum.
Ablam hep ikimizin uyumunu çok sevmiştir.
Bende kardeşinle mesafe koy dedim ama kurunun yanında yaşta yanmasn diye yazık kıza bir anlık öfkeyle ömür boyu unutamacagi bir ithamda bulunursa kötü olur

benim eniştemde benden 2 yaş büyük uzun süre aynı şehirdede yaşadık abim gibi severim ama hiç kakara kikiri muhabbetimiz olmadı. banada garip geldi açıkçası. bence telefonun ses kaydı bölümünü açın ve işiniz varmış gibi başka bir oddaya veya mutfağa gidin. tabi telefonuda çaktırmadan görünmicek biyere koyun bakalım o zaman ne muhabbet dönüyor anlarsınız. sessiz fısıldaşmalar oluyorsa kesin boşayın bence. bu durum kabul edilebilir gibi görünmüyor.

Cok iyi fikir bu gercekten daha once aklima gelmedi. Cunku ev hanimiyim yemekleri ben hazirlarken onlar isten geldik bahanesiyle salonda oturur hep. Bunu yarin deniyecegim. Bugun gelir mi bilmiyorum, gelirse bugun de yapabilirim cok sagolun

Olabilir yapan yok mu var
Dürüst insan ne kadar büyük bir şanstır insan böylelerini görmedikçe bilemiyor
Aynen burda da okuduk gercek hayatta da gordum
Esinden bosanir biter gider ama ya kardesi ondan da bosanamaz ki cok zor bir durum cook
Senin fikirlerini hep begenirim bilirsin
Sence konu sahibi ne yapmali

Eşim de der baldız baldan tatlıdır diye

Ben tek çocuğum güleriz

Onun iki ablası var ben de derim x abi ye söyleyeceğim bu fikrini diye

Bu arada görümcemin eşi de bana gelir gider çay kahve içer vs vs sarılır öper bir yere araba ile getirir götürür hiç şüphelenmek aklıma gelmedi ki bizim aramızda hiç bir bağ yok kardeşlerin eşiniz sadece

esasen bir süre önce sokakta görsem tanımayacağım kadar yabancı idi

Baldız vs ile iyi anlaşmak sorun olmamalı bence

Hımmm canım daha dikkatli gozlemle o zaman sadece kardeşine karşı öyleyse şüpheli bir durum. İnsan ne eşine ne kardeşine yakıştıramaz böyle bir durumu ama bir kadın bosu bosuna da suphelenmez gibi geliyor.

İçlerinde bişey olmasa da bu lafı bir kere duymak bile insanı kocasından da kardeşinden de igreti ettirecek birşey. Kardesiniz de küçük değil eniştesinin bu laflarindan rahatsızlık duymali.
Kocanıza da bir ayar verin,aile içinde yapılacak şaka var yapilmayacak şaka var,koskocaman adam bunu aklı kesmiyor mu.

Agirbasli adam onun yaninda cocuga donuyor. Normalde bunu asla dedirtemezsiniz ama kiz kardesimle sakalasiyormus gibi bunu diyor surekli

Ne küçük insanlar bunlar valla yazık yaa.. eşinizin niyeti hiçççç iyi değil resmen gözünüzün önünde flört ediyor "baldız"ıyla. Kardeşinizin niyetinin de iyi olduğunu sanmıyorum çünkü içten içe hoşuna gidiyor bu iltifatlar. Yoksa mesafe koymaz mıydı hala daha niye size geliyor? Ya da kocanız sizin kahvenizi eleştirdiğinde kardeşiniz nasıl kalkıp kahve yapabiliyor da afiyetle içebiliyorlar? Nasıl bir konuma düşürüldüğünüzü anlamanız lazım artık.

Cok iyi fikir bu gercekten daha once aklima gelmedi. Cunku ev hanimiyim yemekleri ben hazirlarken onlar isten geldik bahanesiyle salonda oturur hep. Bunu yarin deniyecegim. Bugun gelir mi bilmiyorum, gelirse bugun de yapabilirim cok sagolun

şüphe insanı nasıl kemirir bilirim ama bu şekilde en azından içiniz rahatlayabilir ya da kötü bir durum varsa öğrenmiş olursunuz. ben açıkçası kötü de olsa öğrenmek isterim böyle bir durumda. Allah yardımcınız olsun. zaten aralarında bişey varsa fingirdeşmekten anlamazlar bile telefonu. uzun süre odaya gelmeyeceğinizi anlasınlar ama. yakalanırsanızda en kötü ihtimal koyarken elim çarpmış dersiniz.

Ben sana katılıyorum valla.
Ben enistemi abimden çok severm anlaşırm şahsen ve öyle görüyorum.
Ablam hep ikimizin uyumunu çok sevmiştir.
Bende kardeşinle mesafe koy dedim ama kurunun yanında yaşta yanmasn diye yazık kıza bir anlık öfkeyle ömür boyu unutamacagi bir ithamda bulunursa kötü olur
Valla normalde işte ikinci kadınlara bir şey demem kocam ilk muhattabım olan insan diyip hemcinsini az da olsa koruyup duyar kasanlar bu konuda da kız kardeşi y.llu bulmuş kuyruk sallıyor kıvamına getirmiş hemen aman gelmesin işi ne evde bilmem ne demelere de başlamışlar. Kocasının ağzından o iğrenç baldız baldan tatlı sözü düşmezken kızın sadece gülüp eğlendiğini gördük. He dese yakışıklı eniştem benim işte enişte de baldan tatlıdır anlarım kız kardeş de elden gitmiş zaten. Valla yoldan çıkan ilk kocası olmuş yapacak bir şey yok :)

Valla mesafe koy yoksa onlar seni kapı önüne koyacak.Bu ne sirnaşıklik ya böyle tamam samimi olunur ama kardeşimi benden üstün tutamaz.

İkisinede iyi bir ayar şart. Bence burada ikiside kuru yak gitsin. Herkes haddini hududunu bilecek. Böyle saçma sapan hareketleri yaptıklarında boz ikisinide hayırmı noluyoruz de. Senin farkında olmadığın şeyler dönmeden önce.

Eşim de der baldız baldan tatlıdır diye

Ben tek çocuğum güleriz

Onun iki ablası var ben de derim x abi ye söyleyeceğim bu fikrini diye

Bu arada görümcemin eşi de bana gelir gider çay kahve içer vs vs sarılır öper bir yere araba ile getirir götürür hiç şüphelenmek aklıma gelmedi ki bizim aramızda hiç bir bağ yok kardeşlerin eşiniz sadece

esasen bir süre önce sokakta görsem tanımayacağım kadar yabancı idi

Baldız vs ile iyi anlaşmak sorun olmamalı bence

iyi anlasmanin bir adabi olmaz mi? bu bana asiri gelmeye basladi. agirbasli adam onun yaninda cocuk oluyor. benim yanimda uysal, öküz denen tiplere dönüyor.

Back