Ben de. Zamanında baldızına hallenen ensest sever birinin uydurduğu sözdür bence. Ben fesat yönünden anlarken annem baldızını öyle normal seven birinin uydurduğu söz diye beni kandırmaya çalışmıştı yememiştim. Baldız diye bir türk filmi bile var :)Baldı baldan tatlıdır sözünden tiksinmişimdir hep.
Kahve muhabbeti bizdede böyledir hep kız kardeşim yapar:) babam en iyi kardeşimin yaptığını söyler pohpohlar.. bizim evdeysek yemek sonrası bi bakarız kahveler hazır,oo süpersin x der eşim kardeşime. Aklımın ucundan geçmez böyle bişey,evet ben güzel yapamıyorum yapanında hakkını yemiyorum :)
Gelmesin iste gelmesin istemiyorum de hareketlerini beğenmiyorum gule gule deArtik diken ustunde oturruyorum kiz kardesim gelince resmen robot gibi kasiliyorum. Sadece lafla kalmiyor da birbirine espri yapar gulerle, eglenirler.
Yani kız kardeşi mi gelmesin siz de pek buldumcuksunuz koca severler sizi. Adam halleniyor görmüyor musunuz on kere baldız baldan tatlı demiş. İlla kız kardeşine gerek yok böyle adam için yoldan gelip geçenlere iş yerindekilere de ne gözle bakıyordur baldızına baktıktan sonra...Gelmesin iste gelmesin istemiyorum de hareketlerini beğenmiyorum gule gule de
Mesafeni koru sende kardeşinle her zaman görüşme.
Belki icinde kötülük yoktur kardeşinin ama sen tedbirini al.
Bende enistemle çok yakınım babami kaybettikten sonra ailece hayatımıza giren ilk erkekti.
Onunla oturur icerim dertlesirim ablam hiç bundan rahatsiz olmaz.
Ben bekarken sabahlara kadar üçümüz film izlerdik ablam odasina gider uyurdu vs.
Bence sen kocana güvenmiyorsun ama kurunun yanında yaşta yanmasn diye kardeşine mesafe koy ve gözlemle.
Ben ablasina böyle bir şey yapacağını sanmam.
Normal değil zaten sen bastan hata yapmısın cıvımışın mesafe koycaktın hergun evinde ne işi var kardesinin hic esinden cekinmiyomu yani bi erkek sonucta cıvık cıvık hareketler yapıyo baska kız olsa korkarYani sizce normal mi bu? Bana hic normal gelmiyor. Basta geliyordu ama simdi degil.
Terbiyeli konusun uslubunuza dikkat edin, benim yorumum sizi ilgilendirmez.Yani kız kardeşi mi gelmesin siz de pek buldumcuksunuz koca severler sizi. Adam halleniyor görmüyor musunuz on kere baldız baldan tatlı demiş. İlla kız kardeşine gerek yok böyle adam için yoldan gelip geçenlere iş yerindekilere de ne gözle bakıyordur baldızına baktıktan sonra...
Kesinlikle öyle, diğer akrabalık sıfatlarıyla ilgili sözleri biliyoruz elti, görümce vs. hep anlaşmazlık, çekememezlikle ilgili doğruluk payı da var. Bacanak, kayın niye baldan tatlı değil de baldız baldan tatlı? Resmen sapıkça söylenmiş bir söz o yüzden bunun şakasını kabul etmem, normalde geniş görüşlü biriyimdir, öyle herşeyin altında art niyet aramam ama bu sözü sevmiyorum.Ben de. Zamanında baldızına hallenen ensest sever birinin uydurduğu sözdür bence. Ben fesat yönünden anlarken annem baldızını öyle normal seven birinin uydurduğu söz diye beni kandırmaya çalışmıştı yememiştim. Baldız diye bir türk filmi bile var :)
Arkadasim nasil sakin kaliyosun Allah askina burada da okudum gercek hayatta da gordum esiyle ablasi kardesi birlikte olan bir suru insancik var
Ortaligi ayaga kaldirmak icin neyi bekliyosun ikisine de bagir cagir ve bir daha kardesinle gorusme neden surekli yemege geliyor sizle yiyor yeter bu kadar da laubali olunmaz ayip ya.
Var tabi aralarinda bir sey
Kim bilir daha yazamadigin neler vardir ki boyle seyleri dusundurduler sana allahin cezalari
Sen kendini uzecegine ortaligi ayağa kaldir her sey ortaya ciksin, olamaz diyemez kimse olabilir cunku aralarinda bir seyİs yeri cok yakin evimize. Onun bahanesiyle sık sık ugriyor ben de bisey demiyorum. Ama artik gözümde büyüdü her sey. Esimin laflari batiyor, kardesimin tavirlari batiyor. İcime attim olay olmasin diye ama icim de doldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?