Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Sayfaları okumadım sadece başlıktaki cümle bile yetti. Utanç verici!

Benim eşimle kızkardeşim de çok güzel anlaşır, çok samimilerdir. Ama o cümleyi kurmaya ar eder, duysalar duymazdan gelirler yani çok çirkin.

Yakıştıramaz insan. Ama bu kadar şüpheye düştüyseniz, o his girdiyse içinize vardır bir tuhaflık, size hak verdim.

Valla oldum olası böyle cıvık laçka erkekleri hiç sevmem. Erkek dediğin ağır edepli efendi olacak. Ne demek baldız baldan tatlıdır burda apaçık niyetini belli ediyor üstelik sürekli tekrarlıyor. Kardeşin eniştesinin ağzını kapatacak değil sonuçta kızın günahı yok tabi bi şartla. Eniştesi bunları derken kızda bu laftan gayet hoşnut bi şekilde kikirdiyorsa kardeşinde edepsizdir. Ne olursa olsun herkesin bi sınırı olmalı. Senin evin özelin o yüzden kardeşinle sınırı çiz çat pat gelmesin. Kocan iyi bi dersi haketmiş. Uyar eşini ciddi bir şekilde. Yaptığı ayıbı farketsin hırbo. Çok afedersin..

Tepkini o anda koysan ikiside daha dikkatli olur bence. Mesela baldiz baldan tatlidir dediginde birdaha agzindan o lafi duymim senin o laf benim kardesim icin gecerli bisey degil de. Ne bicim konuşuyosun sen de. Konusmalarina dikkat et de. Biseyler de yani biri esin biri kardesin seyirci kalma

inanılır gibi degil.. once kardesime ayar çeker uzaklaştırır sonrada eşimin ayarını yapardim hic affetmem her kez yerini ve ne dedgini bilecek! durum berbat kolay gelsin

Iyi sabretmissin gercekten ben bir sene dayanamazdim ne bir senesi bir gun boyle dislanmis hissedeyim kocama ayar cekerdim.Baldiz baldan tatlidir lafini bende igrenc bulurum bence ilk dediginde bi tepki vermeliydiniz yani sakasi bile hos degil.Benim annem olsa ikimizede guvense elin adamina guvenmez oyle hergun kardesim gelemezdi yani.Siz sustukca durum vahimlesmeye baslamis.Yani enistemi cok sevsemde bu kadar kakari kikiri etmem hele ablamin dislanmasina hic izin vermem rahatsiz olurum.Su kahve muhabbeti zaten cok sacma yani ama acik acik bi seyler yasayacaklarini sanmiyorum karislikli egolarini sisiriyolar ama kocanda hoslanma var gibi.Tabi belki de hic oyle bi sey yok.

Bence kardeşinizi uyarın. Ama kardeşinizde hata yok gibi. Eşinizde bir şeyler var. Kardeş candır eşiniz bir pislik yapıyorsa acısını kardeşinizden çıkarmayın eşinizden çıkarın. Kardeşiniz çok gelmesin artık. Ayrıca bi ben mi sevmiyorum eniştemi ya ilginç

Mimikler falan önemli tabi ama bu konuda hiç bir şey göremedim. Sacma geldi düşünceleriniz. Eşler aileyle görüşmese sorun, iyi anlassa sorun. Espri yapiyordur. Açık açık asilmayacagina göre. (Böyle esprileri sevmesem de)

Not: Sadece ilk sayfaya göre yorum yaptım

Eşi sürekli baldızı övüyormuş canım. Eşi konu sahibine soğuk baldıza tam tersi gayet sıcak davraniyormus. Konu sahibinin annesi bir gün geç geldi diye kızmış kız kardeş takmamıs ve ablasına soylememiş bu samimi kardeş gibi durumundan çıkmış olay artık. Eşi kız kardeşin kadar olamıyorsun bile demis

kız kardeşinizi tanımıyor musunuz? güvenmiyor musunuz? öyle bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum, tabi aile yapısına bağlı biraz..

Hangi unluydu o ya.bilenleriniz vardir magazinde gormustum.gece gece enisteyle delirmeceler diye.ay ne sinir olmustum.onun gibi tovbe Ya rabbi.ortalik binayla zinayami kaliyor ne?

Hicbirsey olmaya da bilir, hislerinizde hakli da olabilirsiniz.
Ben sizin yerinizde olsam ses kaydı vs. Şeklinde kanıt toplamadan konuşmazdım bu konuyu onlarla. Bir şey yoksa çok ayip olur, birşey varsa da dikkatli davranıp açık vermezler siz konuştuktan sonra.
Hayatta kimseye güven olmuyor malesef.
Benim küçük halam büyük halamin kocasına aşık oldu. Ve adam büyük halamı üç çocuğuyla birlikte terk edip küçük halamla evlendi. Hayatta herşey insanlar icin. Kanıt toplayın masumlarsa daha çok sarılırsınız ikisine de değillerde allah yardımcınız olsun.

Ses kaydı fikrini desteklemiyorum ama illa yapacağım diyorsan kayıt alırken ev sınırları içinde ol. Git duş al, gelişin duyulsun.Bakkala vs gitsen seni telden aramaları gereken bir durum olabilir. Bakkaldan bir şey al ya da bunun gibi başka şeyler.

Yakalansan her türlü yanacaksın ama bir umut kıvırabilirsin belki diye söylüyorum ses kaydını uzaklaşmadan çok daha önce almaya başla.Hatta onlar eve gelmeden önce bile olabilir.Farkedip telefona bakarlarsa yanlışlıkla açılmış farketmemişim der inkar edersin.Sonuçta uzun süre hatta onlar evde yokken bile alınmış bir kayıt inkarını kuvvetlendirir.Kardeşini sen arayıp davet etme çünkü hiç davet etmemişsin önceden.

Elinde kanıtın yok hislerin var sadece.Burdan gaza gelip de bu kuşkularını dillendirme sakın.Çünkü ya hislerinin gerçeklik payı yoktur ve iki kişiye çok büyük bir ithamda bulunmuş olursun ya da aslı vardır ama kanıtın olmadığı için inkar ederler suçlu sen olursun.

Yazdıklarına bakıp aralarında düşündüğün türde bir şey var diyemem.Kimsenin günahına girmek ve yangına körükle gitmek istemiyorum.Ama senin içine bi şüphe düşmüş artık.Hiç bir suçları olmasa da şakalaşmalarına samimiyetlerine anlamlar yüklemeye devam edecek, içinde bunları dağ gibi biriktirecek ve bir gün patlayacaksın. Kendin de dahil herkese yazık edeceksin. O yüzden bir bahaneyle kardeşinin ayağını evden kes.

Allahımmm kız sen ne fenasın gece gece çok güldüm Allahta seni güldürsün sağlıkla miniğine kavuşursun inşaAllah :)

Kardeşinle dertleşir gibi yap...Kadınlara çok baktığını arkadaş ortamınızda çok cıvık olduğunu bundan çok rahatsız olduğunu böyle devam ederse ya rezil ederim yada boşanırım filan deyin...

Gece gece hic usenmedim okudum
Gecenlerde de boyle bir konu vardi cok eski ama sonucunu ogrenememistim. Insallah seninde oyle olmaz

Kardeşinle atan nasıldır, kıskançlık fazla mısır aranızda mesela

Annemizin de rahatsız olması düşündürdü beni.
Ben olsam kesin ses kaydı vs yapardım bı şekilde ve sonuç boşanmayla biterdi suphelerim doğru çıkarsa.

Davranışları normal gelmiyor bana. Kardeşim benim üst katimda 3 sene kaldı, bekarfi çalışıyordu. Her akşam asla gelmedi evime, arada bu yemeğe gelir ve telefon ederdi müsait misin diye. Eşimle samimiler ama lakayt değiller. Gereksiz şaka vs olmaz aralarında.

Zor durum Allah kolaylık versin

Eniştesiyle mucuk mucuk olan tiplere sinir oluyorum benim kızkardeşim ayrı yaşar ve evine hırsız girdiği için bazen kız arkadasında kalıyor bana gel diyorum eşin var rahatsız olurum diyor hatta yan yana gelince sadece tokalaşırlar çok resmidir kadın mesafe koyacak erkek nihayetinde nefsi uyanır falan babaya bile güven olmayan dönemde kaldıki koca yani kız kardeşinizi uyarın eşim cıvık cıvık konuşuyor sen mesafeli davranırmısın hatta ablacıgım bir süre gelme ona soğuk davran deyin sizde eşinizi kesinlikle uyarın ve gerekirse kız kardeşimizin bile artık rahatsız olmaya başladığını söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…