- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Hangi unluydu o ya.bilenleriniz vardir magazinde gormustum.gece gece enisteyle delirmeceler diye.ay ne sinir olmustum.onun gibi tovbe Ya rabbi.ortalik binayla zinayami kaliyor ne?
Ünlü değildi ki onlar
![KK64 :KK64: :KK64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi unluydu o ya.bilenleriniz vardir magazinde gormustum.gece gece enisteyle delirmeceler diye.ay ne sinir olmustum.onun gibi tovbe Ya rabbi.ortalik binayla zinayami kaliyor ne?
Yorum yeteneği benim işim yorma güzel kafanı. Anlamam gerekeni zaten anladım ama yazacağım yorum benim tercihim..Bazen insanın kafası karışabilir ve böyle zamanlarda destek isteyebilir.
Konuyu iyi okuyup iyi yorumlamak gerekiyor.
AmiinnnAllahımmm kız sen ne fenasın gece gece çok güldüm Allahta seni güldürsün sağlıkla miniğine kavuşursun inşaAllah :)
Ay cok guldum cok yasayinOnlar kahveyi höpürdetirken ee düğün ne zaman evlendireyim sizi diye sorun bakalim morarsınlar.
Senin gibi dusunenlere gayet normal..Biraz abartmış gibi geldiniz.
Ablamın bi sevgilisi vardı. Keşke ayrilmasaydi diyorum hep içimden. Abim gibi severdim hatta bi keresinde sarılıp ağladığım oldu. Ama ayrıldılar. Şimdiki çocuğu da sevmiyorum.
Eşiniz samimi olmayı seviyordur.
Kardeşiniz ile aynı yaştayım. Belki o da abim ablam diye davranıyor.
Hemen kötü düşünmeyin
Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.
Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.
Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.
Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.
Bence cok gereksiz yorum olmus ne alaka sarilip aglamasi ustune mi atlamasi demek bu kadarda art niyetli olmayinSenin gibi dusunenlere gayet normal..
Daha enisten bile olmayan adama sarilip agliyorsun..
Gidip bide opseydin bari az yapmissin..
Sizin gibi rahat insanlar bu mevzuyu anlayamaz kusura bakmada..
Bence cok gereksiz yorum olmus ne alaka sarilip aglamasi ustune mi atlamasi demek bu kadarda art niyetli olmayin
Bana ters ..erkeklere yuz verirsen astarini isterler..Bence cok gereksiz yorum olmus ne alaka sarilip aglamasi ustune mi atlamasi demek bu kadarda art niyetli olmayin
Bak bu erkek cinsini hoş görme sanki bu konuda erkek aciz korumasız gibi görmedir bu olmamış eğer bir çirkinlik varsa bu eşittirbenim kızkardeşim ayrı yaşar ve evine hırsız girdiği için bazen kız arkadasında kalıyor bana gel diyorum eşin var rahatsız olurum diyor hatta yan yana gelince sadece tokalaşırlar çok resmidir kadın mesafe koyacak erkek nihayetinde nefsi uyanır
Sana ters diye karsidakine namussuz der gibi yargilayamazsin evet erkeklerin cogu oyle ama kardesimin kocasina guvenilmezmi ya bizde abi diye gecer o yuzden tuhaf geliyor herkes nerde napmasi gerektigini bilirse sorun olmazBana ters ..erkeklere yuz verirsen astarini isterler..
O belki iyi niyetle yaklasiyor ama erkekler o kadr masum degil..
Yorum yeteneği benim işim yorma güzel kafanı. Anlamam gerekeni zaten anladım ama yazacağım yorum benim tercihim..
Peki eniştenin senin için elinden tuz olsa içerim. Kardeşinden çok ogrenicegin şey var. Kardeşin senden çok farklı vs gibi cümleler kuruyor muBence siz sacmaliyorsunuz aralarinda hicbir sey yok benim enistemde arada oyle der sakalasir.hadi bi kahve yap icelim vs.baldiz baldan tatlidir lafini diyenler sapik ilan ettiniz ayip.sade birbirlerinesohbeti uyuyordur hepsi bu.
İlk sayfayı okudum ne kotu ne biçim yorumlar yapılmış ya ,benimde ablam var ben 30 eniştem 40 yaşında ailem burda yok çalışıyorum da,abim le ayni binadayız
Ama eniştemden Allah razi olsun hep sorardı acemiyim tokmuyum başlık verirdi ablama ondan almam diye arkamdaydı hep
Evet doğru demiş baldız baldan tatlıdır ,ondan kahve istemiş abartmayın ya
Bence sizin içiniz in fesatligi,adamın içinde kötülük olsa yanındaki der bunları teyy Allahım metinlere kaldık yarabbim
Herkes sizin gibi değilki, hiç olmuyor mu böyle olaylar, Nazan öncel di sanırım, ablasının kocası ile evlenmişti, herkes sizin gibi iyi niyetli değil, kaldı ki konu sahibinin diğer yorumlarını okuduktan sonra bende eşinin çok abarttığını ve müdahale etmezse su anda bişey yoksa bile , ilerde olabileceğini düşünüyorum , kız kardeşi ne diye hergün hergün onlarda, o da samimiyeti abartmışİlk sayfayı okudum ne kotu ne biçim yorumlar yapılmış ya ,benimde ablam var ben 30 eniştem 40 yaşında ailem burda yok çalışıyorum da,abim le ayni binadayız üstelik ,abim sormaz o sorardı ,
Abimde kendi baldizina karşı oledir
Ama eniştemden Allah razi olsun hep sorardı acmiyim tokmuyum
haşlık verirdi ablama ondan almam diye arkamdaydı hep herseyde
Evet doğru demiş baldız baldan tatlıdır ,ondan kahve istemiş abartmayın ya,muhabbetleri iyi diye sevinir insan
Bence sizin içiniz in fesatligi,adamın içinde kötülük olsa yanındami der bunları
teyy Allahım gün lere kaldık yarabbim
Keşke diğer msjlarida okuyabilseydiniz. Maalesef farklı bir yilisiklik var ortada.kocasi kardeşinin yanında şen şakrak karısının yanında TV açıp ona bakıyor konuşmuyor bile. Senin elinden tuz olsa içerim diyor baldiza. Ayrıca kardeşin kadar değilsin falan gibi cümleler kuruyor. Gündüz kardeşinin iş yerine gidiyor kendi evide yakında olmasına rağmen. Kardesine soruyor akşam gelip gelmeyeceğini kardeside annem istemiyor gelmemi eve gec geliyormusum falan diyor. Yani bariz bişey yok diyor herkes zaten ama diyaloglar enteresan değil mı gerçekten de.İlk sayfayı okudum ne kotu ne biçim yorumlar yapılmış ya ,benimde ablam var ben 30 eniştem 40 yaşında ailem burda yok çalışıyorum da,abim le ayni binadayız üstelik ,abim sormaz o sorardı ,
Abimde kendi baldizina karşı oledir
Ama eniştemden Allah razi olsun hep sorardı acmiyim tokmuyum
haşlık verirdi ablama ondan almam diye arkamdaydı hep herseyde
Evet doğru demiş baldız baldan tatlıdır ,ondan kahve istemiş abartmayın ya,muhabbetleri iyi diye sevinir insan
Bence sizin içiniz in fesatligi,adamın içinde kötülük olsa yanındami der bunları
teyy Allahım gün lere kaldık yarabbim