Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Bazen insanın kafası karışabilir ve böyle zamanlarda destek isteyebilir.

Konuyu iyi okuyup iyi yorumlamak gerekiyor.
Yorum yeteneği benim işim yorma güzel kafanı. Anlamam gerekeni zaten anladım ama yazacağım yorum benim tercihim..

Allahımmm kız sen ne fenasın gece gece çok güldüm Allahta seni güldürsün sağlıkla miniğine kavuşursun inşaAllah :)
Amiinnn :dua: inşallah canım teşekkür ederim :anneadayı: çoğu erkek eşlerini garanti sanıyor kaybetme korkusu olmuyor belki bizim yüzümüzden böyle oluyor adamın karısını bu kadar yermesi bu yüzden aslında nasıl olsa alınmıyor alınsa nolacak koynuma giriyor vs vs düşünürler ama kafalarına dank ettirmek gerekiyor ancak o zaman tutuşuyor bir yerleri:işsiz:

Bence siz sacmaliyorsunuz aralarinda hicbir sey yok benim enistemde arada oyle der sakalasir.hadi bi kahve yap icelim vs.baldiz baldan tatlidir lafini diyenler sapik ilan ettiniz ayip.sade birbirlerinesohbeti uyuyordur hepsi bu.

Onlar kahveyi höpürdetirken ee düğün ne zaman evlendireyim sizi diye sorun bakalim morarsınlar.
Ay cok guldum cok yasayin
Bu soruya adamin verecegi cevap yine ayni olmasin...
"Baldiz baldan tatlidir":KK70:
( cok sinir bozucu bir cumle, hangi buyuk insan bulduysa zamaninda )

Biraz abartmış gibi geldiniz.
Ablamın bi sevgilisi vardı. Keşke ayrilmasaydi diyorum hep içimden. Abim gibi severdim hatta bi keresinde sarılıp ağladığım oldu. Ama ayrıldılar. Şimdiki çocuğu da sevmiyorum.
Eşiniz samimi olmayı seviyordur.
Kardeşiniz ile aynı yaştayım. Belki o da abim ablam diye davranıyor.
Hemen kötü düşünmeyin
Senin gibi dusunenlere gayet normal..
Daha enisten bile olmayan adama sarilip agliyorsun..
Gidip bide opseydin bari az yapmissin..
Sizin gibi rahat insanlar bu mevzuyu anlayamaz kusura bakmada..

Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.

Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.

Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.

Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.

Kardesinizin kulagini cekin oncelikle. Uyarin samimiyetten hoslanmadigini. Ne o oyle vicik vicik. Samimiyetten hic hoslanmam varya

Bence sen bi süre görüşme kardeşinle eve de kabul etme.. kocana da güvenme kardeşine de.. bi süre Böyle bi izle ikisini..

Senin gibi dusunenlere gayet normal..
Daha enisten bile olmayan adama sarilip agliyorsun..
Gidip bide opseydin bari az yapmissin..
Sizin gibi rahat insanlar bu mevzuyu anlayamaz kusura bakmada..
Bence cok gereksiz yorum olmus ne alaka sarilip aglamasi ustune mi atlamasi demek bu kadarda art niyetli olmayin

benim kızkardeşim ayrı yaşar ve evine hırsız girdiği için bazen kız arkadasında kalıyor bana gel diyorum eşin var rahatsız olurum diyor hatta yan yana gelince sadece tokalaşırlar çok resmidir kadın mesafe koyacak erkek nihayetinde nefsi uyanır
Bak bu erkek cinsini hoş görme sanki bu konuda erkek aciz korumasız gibi görmedir bu olmamış eğer bir çirkinlik varsa bu eşittir
Nefis sadece erkekte yoktur herkes nefsine sahip çıkmak zorunda

Bana ters ..erkeklere yuz verirsen astarini isterler..
O belki iyi niyetle yaklasiyor ama erkekler o kadr masum degil..
Sana ters diye karsidakine namussuz der gibi yargilayamazsin evet erkeklerin cogu oyle ama kardesimin kocasina guvenilmezmi ya bizde abi diye gecer o yuzden tuhaf geliyor herkes nerde napmasi gerektigini bilirse sorun olmaz

kadın bişey hissediyo demekki kıskanıyo eşinizle konuştunuz mu bilmiyorum ama neden böyle davrandığını sorabilirsin

Yorum yeteneği benim işim yorma güzel kafanı. Anlamam gerekeni zaten anladım ama yazacağım yorum benim tercihim..

Anlamanız gerekeni anladınız bu bizden mi kendi kardesinizin kahve yapışından söz ettiniz ? Her neyse doğru yorulmaya değmez.

Aralarında hiç bir şey yok.Sadece birbirlerinin muhabbeti hoşlarına gitmiş ve bu surekli boyle devam ederse ilgi hoslanti hatta daha ileri bi boyut alabilir.Bunun da sebebi sürekli görüşmeleri.Yapmaniz gereken onları görüştürmemek hatta ses kaydı diyosunuz da bence onu yapmayın onları yalnız bırakmayın , o fırsatı vermeyin sonra is isten gecmis olur.

İlk sayfayı okudum ne kotu ne biçim yorumlar yapılmış ya ,benimde ablam var ben 30 eniştem 40 yaşında ailem burda yok çalışıyorum da,abim le ayni binadayız üstelik ,abim sormaz o sorardı ,
Abimde kendi baldizina karşı oledir

Ama eniştemden Allah razi olsun hep sorardı acmiyim tokmuyum
haşlık verirdi ablama ondan almam diye arkamdaydı hep herseyde

Evet doğru demiş baldız baldan tatlıdır ,ondan kahve istemiş abartmayın ya,muhabbetleri iyi diye sevinir insan

Bence sizin içiniz in fesatligi,adamın içinde kötülük olsa yanındami der bunları
teyy Allahım gün lere kaldık yarabbim

Bence siz sacmaliyorsunuz aralarinda hicbir sey yok benim enistemde arada oyle der sakalasir.hadi bi kahve yap icelim vs.baldiz baldan tatlidir lafini diyenler sapik ilan ettiniz ayip.sade birbirlerinesohbeti uyuyordur hepsi bu.
Peki eniştenin senin için elinden tuz olsa içerim. Kardeşinden çok ogrenicegin şey var. Kardeşin senden çok farklı vs gibi cümleler kuruyor mu

İlk sayfayı okudum ne kotu ne biçim yorumlar yapılmış ya ,benimde ablam var ben 30 eniştem 40 yaşında ailem burda yok çalışıyorum da,abim le ayni binadayız

Ama eniştemden Allah razi olsun hep sorardı acemiyim tokmuyum başlık verirdi ablama ondan almam diye arkamdaydı hep

Evet doğru demiş baldız baldan tatlıdır ,ondan kahve istemiş abartmayın ya

Bence sizin içiniz in fesatligi,adamın içinde kötülük olsa yanındaki der bunları teyy Allahım metinlere kaldık yarabbim

yani burda art niyet olduğu çok belli ama. benim eşimde kardeşlerime abidir. arar sorar ihtiyaçlarına koşar. oturup sabahlara kadar muhabbet ederler ben uyurum mesela. ama durup durup baldız baldan tatlıdır, sen tuz atsan kahve bal gibi olur deyip gevrek gevrek gülmeler falan çok itici değil mi??

İlk sayfayı okudum ne kotu ne biçim yorumlar yapılmış ya ,benimde ablam var ben 30 eniştem 40 yaşında ailem burda yok çalışıyorum da,abim le ayni binadayız üstelik ,abim sormaz o sorardı ,

Evet doğru demiş baldız baldan tatlıdır ,ondan kahve istemiş abartmayın ya,muhabbetleri iyi diye sevinir insan

Bence sizin içiniz in fesatligi,adamın içinde kötülük olsa yanındami der bunları
Herkes sizin gibi değilki, hiç olmuyor mu böyle olaylar, Nazan öncel di sanırım, ablasının kocası ile evlenmişti, herkes sizin gibi iyi niyetli değil, kaldı ki konu sahibinin diğer yorumlarını okuduktan sonra bende eşinin çok abarttığını ve müdahale etmezse su anda bişey yoksa bile , ilerde olabileceğini düşünüyorum , kız kardeşi ne diye hergün hergün onlarda, o da samimiyeti abartmış

Keşke diğer msjlarida okuyabilseydiniz. Maalesef farklı bir yilisiklik var ortada.kocasi kardeşinin yanında şen şakrak karısının yanında TV açıp ona bakıyor konuşmuyor bile. Senin elinden tuz olsa içerim diyor baldiza. Ayrıca kardeşin kadar değilsin falan gibi cümleler kuruyor. Gündüz kardeşinin iş yerine gidiyor kendi evide yakında olmasına rağmen. Kardesine soruyor akşam gelip gelmeyeceğini kardeside annem istemiyor gelmemi eve gec geliyormusum falan diyor. Yani bariz bişey yok diyor herkes zaten ama diyaloglar enteresan değil mı gerçekten de.

Back