Baldiz baldan tatli ama bana zehir

serenityc serenityc kardeşinin erkek arkadaşı var mı canım. Birde ailen nasıl müsaade ediyor bu kadar sık size gelmesine
Yok. Olsaydi eger bilirdik ikimiz de. Cunku bunun muhabbeti sakayla karisik geciyor. Hani mesela daha evlenmiyor musun der takiliriz bazen.

Ailem bana guvenip sorun etmedi galiba diye dusunuyorum ama yarin anneme soracagim kardesime gec geldiği icin kizdigi dogru mu neden Öyle demis de bana soylememis hepsini soracagim

Yahu Ne biçim yorumlar yapılmış öyle Yok boşa Yok bu Ne sakinlik falan die bir eşi diğeri kardeşi gayette boşanmadan da halledilecek bi mesele belki gayet masumca bi samimiyettir aralarında bişey olsa böyle alanen uluorta samimi olurlar mı biraz dozunu kaçırmışlar hepsi bu eşinize söyleyin açık açık bi daha o sözü kullanma hoşuma gitmiyor falan deyin bide alttan alttan biraz mesafe koymasını söyleyin ama suçlar gibi değil hani sen erkeksin biraz ağır ol böyle çok şok samimi muhabbetler hoş olmuyor gibi eğer masumca bi samimiyet varsa aralarında sizin onları suçlamanız olmadık olaylar çıkarır işin içinden çıkılmaz bir hal alır bence sakin olmakta fayda var fevri davranmayın lütfen nedense ben masumane bir samimiyet olduğunu düşünüyorum

Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.

Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.

Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.

Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.
Biraz eşine tavrını belli etsen enteresan çünkü kız kardeşine yaparsan ailene söyler kötü sen olursun tel de falan konuşmaları falan var mı watsaptan vs takibe al sadece eşine benim yaptığım güzel olmuyor mı neden böyle yapıyorsun hatta gerekirse azcik da olsa kız kardeşini yer ona karşı işte aslında böyledir falan tepkileri nasıl olacak gözlemle canım

Ses kaydi almadim kardesim gelmedi. Bana bisey cikacak gibi gelmiyor yani bi ilgi var orası net ama henüz fiile dökülmemis gibi görünüyor bana. Cunku telefonunda anormal bir sey yoktu.
Canım en azından ilgi sen yokken daha net olur yani eşinin konuşma tarzı yada Allah korusun kardeşinde meyilli mi biraz daha net anlarsın yada komple yanlış düşünmüşüm dersin.

çok pardon, cinsel hayatınız nasıl?

bir de şunu söyleyeyim, sanıyorum 3 sene önce eşim ve ablam adlı bir konu açılmıuştı. orda da bariz kanıtlar vardı ikilide. konu sahibi ailesine söyledi inceldiği yerden kopsun diyerek fakat kimse kadına inanmadı. eş ve abla karşı çıktı. anne&baba konu sahibini ablasını kıskanmak ve kötü niyet arındırmakla suçlamıştı. kadın sonunda herkesle bağını koparıp eşiyle boşanmıştı sanırım.

elinde sağlam kanıtlar olmadan bunu açıkça dillendirme sakın. alttan alttan yavaş yavaş izle. ki zaten bu zamana kadar böyle yapmışsın, çok sabırlısın hayran kaldım sabrına.

bu arada farkında mısın sen konuyu açmasan eşin hiç söylemeyecekti bile kardeşinin yanına ugradıgını...

Cinsel hayat kismini ustun koru cevaplarsam eger orada ben kendimi geri cekmemis olsam esim ayni libido duzeyinde. Bir soğukluk ondan yana yok.

Sabrimin sebebi tamamen kanitsiz olmam. Telefonda birsey cikmadi. Bugune kadar telefona bakmamistim tamam arada bakardım da kardesimi aramazdim Öyle genel baki geciyordum. cunku zaten kiz kardesim surekli bizdeydi yani. En az 3 gun gelir haftada. Galiba telefona ihtiyaclari olacagini dusunmedim hic cunku ortada gezip duruyor.

Baska hicbir yerden kanit da bulamam gibi.

Bugun tamamen gaza gelip konuyu actim yoksa agzimi cidden Bicak acmiyor bu konu hakkinda. Bir İcimi yerim bir basimi o kadar.

Yok. Olsaydi eger bilirdik ikimiz de. Cunku bunun muhabbeti sakayla karisik geciyor. Hani mesela daha evlenmiyor musun der takiliriz bazen.

Ailem bana guvenip sorun etmedi galiba diye dusunuyorum ama yarin anneme soracagim kardesime gec geldiği icin kizdigi dogru mu neden Öyle demis de bana soylememis hepsini soracagim
Aaa annenler kardeşine kızmış geç geldi diye sana söylememiş çok çok saçma bi durum sana soylemeyip gizlemesi. Birde annenin direkt seni araması lazımdı çok durmasın diye.

Ya empati yapıyorum eşime bile sordum bu konuyu benim kız kardeşim yok bu arada. Dedim benim kız kardeşim olsa hergün bu eve gelse rahatsız olurmuydun diye sordum evet ne işi var hergün bizde ne saçma bişey dedi. Evet çok saçma hergün size gelmesi

Son düzenleme:
kız kardeşine direkt söyle gelmek istediğini söylediğinde.uzun zamandır baş başa kalamıyoruz başka zaman gel de.hatta şakayla karışık sanada bu evde bi oda vercem nerdeyse de.alınıyosa da alınsın bi şekilde kesmek lazım bu durumu.eşin sorarsada sert bi dille uyar bizim aramızda olan bişey demekki rahatsız olduğum bazı şeyler var de.sen sessiz kaldıkça başedemezsin bu durumla.

Ama durduk yere adami ilgisiz birakmadim ben. Gozlemliyorum ve ilgisi kendini asmaya baslayinca kendimi geri cektim. Bu olagan bir durumdegil mi bir kadin olarak? O kismet olayini denemistim de ilk zamanlar "nereye veriyoruz kizi önce benden gececek adaylar" demisti gulmustuk. Bunu kotu niyetle algilamiyorum suan icin bile cunku baslarda cidden kardes gibilerdi.
:oha::oha::oha:
Bu konunun üstüne gidin derim adaylar falan bulun gerekirse şişirilmiş kardeşinizin reddedemeyeceği türden kariyer sahibi falan gerekirse çakma bakalım tepkiler ne olacak enişte mani olmaya kulp bulmaya çalışacakmı ya da kardeşiniz ilgilenecek mi adaylarlao_O:KK51:

Ya benimde eniştem var abi kardeş gibiyiz ararız sorarız birbirimizi bir işim olsa abimi ararım halleder yada bir yere gidecek olsam abi bırakır mısın alır mısın derim ikiletmez ama samimiyet düzeyimiz Allah'a şükür hiç bozulmadı ne kadar abi kardeş olsakta lakayit olmadık bence sadece birine kızmak olmaz bu konuda ikiside suçlu. Ne olursa olsun. Ya bazen abla ne yakışıklı kocan var derim yada hep beraber otururken valla x abim çok yakışıklı sülalede var mı böyle damat derim ama bunları söyleme tarzı diye birşey var işle cilve yapılıyorsa illa ki farkeder her insan o yüzden sakin ol sen bir anlık öfke ile hata yapma birde kardeşinin sevgilisi vs var mı ? Varsa mesela tanışalım bir gün bize yemeğe gelin filan de eşinin tavırlarına bak gelirlerse.

Herşeyi göze alıp yarım saat yalnız bırak bence. Ses kaydeciyi ayarla ve çık evden. Ne bileyim bir komşunu ayarlayabilirsin beni şu saatte bir şey uydur çağır diye..
bende tam bunu önericektim .gayet mantıklı bence.net sonuçlara ulaşabilirsşn en azından.dışarı çıkamıcaksanda telefonda ses kaydını aç,işinin uzun süreceğini belirterek wc ya da mutfakta biraz işim var de.sen yokken birbirleriyle konuşmaları nasıl bakalım

Biraz abartmış gibi geldiniz.
Ablamın bi sevgilisi vardı. Keşke ayrilmasaydi diyorum hep içimden. Abim gibi severdim hatta bi keresinde sarılıp ağladığım oldu. Ama ayrıldılar. Şimdiki çocuğu da sevmiyorum.
Eşiniz samimi olmayı seviyordur.
Kardeşiniz ile aynı yaştayım. Belki o da abim ablam diye davranıyor.
Hemen kötü düşünmeyin

Baldız baldan tatlıdır sözü. Baldızın sevilir olduğunu gösterir. Söyleyenlerin sapık olduğunu göstermez bence. Ben de birilerinin baldızıyım. Enişteme baldan tatlı geldigimi düşünüyorum. Ama eniştem sapık değil. Ben sapık değilim. Ha tabiki ayarın kaçtığına inaniyorsanız kendinizce birtakım çözüm yolları bulursunuz. Ayarın kaçtığını "senin elinden tuz olsa içilir" cümlesinde düşündüm ben.

bende tam bunu önericektim .gayet mantıklı bence.net sonuçlara ulaşabilirsşn en azından.dışarı çıkamıcaksanda telefonda ses kaydını aç,işinin uzun süreceğini belirterek wc ya da mutfakta biraz işim var de.sen yokken birbirleriyle konuşmaları nasıl bakalım
Yanii hiç dışarı çıkma imkanı yoksa bile ben banyo yapıcam de gir banyoya eğer birsey varsa aralarında elbet yakınlaşacaklardır o süre zarfında.

Neler oluyor dunyada.. bana ters bu tip seyler.. hatta mesela ablam sevgilimden buyuk olsa bile, samimi olmasini kesinlikle istemem.. kiskancliktan degil, ama benim gorusume ters.. ben 23 yillik enistemle samimi degilim, kiz kardesini esine ne oluyor !!! Kesinlikle evinize almayin.. iyi gozukmuyor gidisat..

Back