Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Hanımlar lütfen başka konulara kaymadan benim konuma odaklanır mısınız? Rica ediyorum.
40 dakikaya kadar eşim eve gelecek. Kız kardeşim de 9 gibi geliyor. Yani işten o saatte çıkacak ama gelir mi bilmiyorum. Eğer gelirse şu ses kaydı meselesini denemek istiyorum. İçimdeki kuşkuları söndürür belki diye. Ne yapsam karar da veremedim bir türlü.

Bundan sonra ne düşünüyorsun bunca yorum yapıldı
Bundan sonra pek farklı bir yorum gelmez yorumlar tekrar eder
Farkındayım. 40 dakikaya eşim gelecek şu ses kaydı meselesini deneyeyim diyorum ama kız kardeşim gelir mi bilmiyorum. O 9da çıkıyor. Özellikle çağırsam mı sizce bize gelsene diye?

Hanımlar lütfen başka konulara kaymadan benim konuma odaklanır mısınız? Rica ediyorum.
40 dakikaya kadar eşim eve gelecek. Kız kardeşim de 9 gibi geliyor. Yani işten o saatte çıkacak ama gelir mi bilmiyorum. Eğer gelirse şu ses kaydı meselesini denemek istiyorum. İçimdeki kuşkuları söndürür belki diye. Ne yapsam karar da veremedim bir türlü.
Bence denemelisin ne kaybedersin ki ?

Bana normal gelmedi. Eşinizin cocuksu davrandigini soylemissiniz. Yaninda cocuksu davranabildigim iki insan var birisi annem digeri sevgilim. Sevgilim disaridan cok sert gozukur, mizaci oyledir. Ama benim yanimda cocuk gibidir ailesi bile bu cocuksu yanini gormedi simdiye kadar. İnsan esinede kardesinede yakistiramiyor ama dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum

iciniz rahat edecekse deneyin bence. Hatta tuvalette bekleyin. Mutfaga giderseniz her an gelebilmeniz ihtimaline karsi daha dikkatli konusabilirler ama tuvalete giderseniz tuvalet kapisinin acilma sesini duyabilecekleri icin rahat konusurlar.

Gayet hakli. Alakasiz insanlarin dertleri birbirine girdi. Erkeklerin sapikliginden tutuldu, kayinbiraderiyle sorunu olan hanimin konusu acildi. Bunu okumaya ve bildirim almaya mecbur degilim.
şimdi bu konu cok zor bir konu. dunyada görüşmemiş birşey de degil. amaa
öncelikle bircok kişi kocana kızmış ben kızkardeşine ve sana kızdım
baktın sıkıntılısın kardeşine gelme, sıkıntımız var yalnız kalmalıyız ve lütfen sende bize geldiginde edebinle gel edebinle git diyeceksin. he yapamam derse o zaman dışarda seninlşe ayrı görüşürüz de. konuyu kapat.
eşini de kenera cekip hal ve hareketlerinden rahatsızsım. lütfen kendine ceki düzen ver diyeceksin. acıklama yapmana bile gerek yok.
o da ama ama derse.... cinnet gecirip bagırıp cagırıp bir iki birşey kıracaksın.
gene mi anlamadılar. o zaman ikisinide boşayacaksın.

Ya bn kiz kardesinde kotu bir niyet oldgnu dusunmuyorum ama varsa bir niyet o da esinde bnce agzndan cikan kelimelere dikkat etmeyen bir cins kardesinde suc yok bnce sucun en buyugu esin denecek o adamda .. ayrica bnim kardesm de bnden guzel ymek yapar ve esim bze gelnce ona yaptrr yemegi sn yap sninki dha gzel oluyor der kardesmde sagolsun balböcugum hemn yapar ;))

Farkındayım. 40 dakikaya eşim gelecek şu ses kaydı meselesini deneyeyim diyorum ama kız kardeşim gelir mi bilmiyorum. O 9da çıkıyor. Özellikle çağırsam mı sizce bize gelsene diye?
Ben etik bulmuyorum kimsenin beni helede kardeşimin denemesi çok üzerdi (olurda masum ise) size kalmış
Bence bekleyin gözlemleyin birşey varsa çıkar

Ben etik bulmuyorum kimsenin beni helede kardeşimin beni denemesi çok üzerdi (olurda masum ise) size kalmış
Bence bekleyin gözlemleyin birşey varsa çıkar
Ben de etik bulmadim, hani biraz paranoyakça göründü ama 1 yila yakin ufacık detaylar birikince şüphem çoğaldi. Hani azalacagi yerde cogalmasi yuzunden ilk defa kendime itiraf ederek burada birilerine anlatmis bulundum. Bosa kuruntu desem bu kadar kafa patlatmazdim sanirim

serenityc serenityc insan gercekten ıkı tarafada yakıstıramıyor bu durumu.. Ama demekkı o kadar barız kı aralarındakı elektrık sana bıle gelmıs rahatsız oluyorsan vardır bırsey belkı kucuk bır elektrıklenme hatta sadece bırbırlerının sohbetınden zevk alan ıkı ınsan arkadas gıbı en kotusu dusunmemek lazım sadece kız kardesıne kotu davran uzak dursun gelmesın sıze bu konuyla alakalı uyarmana gerek yok.

esımle basbasa kalmak ıstıyorum dısarı cakacagız komsuya gıdecegız vs vs sureklı bahane uydur gercek olmadıgını anlayıncada zaten ıstemedıgını anlar gelmez

bence ıkı tarafın aklınada sokma boyle bır seyı sen haksız olma sonunda

Ses kaydını dene bencede. Şimdilik en iyi fikir. Kız kardesinide çağırabilirsin biran önce olsun bitsin için rahat etsin.

serenityc serenityc insan gercekten ıkı tarafada yakıstıramıyor bu durumu.. Ama demekkı o kadar barız kı aralarındakı elektrık sana bıle gelmıs rahatsız oluyorsan vardır bırsey belkı kucuk bır elektrıklenme hatta sadece bırbırlerının sohbetınden zevk alan ıkı ınsan arkadas gıbı en kotusu dusunmemek lazım sadece kız kardesıne kotu davran uzak dursun gelmesın sıze bu konuyla alakalı uyarmana gerek yok.

esımle basbasa kalmak ıstıyorum dısarı cakacagız komsuya gıdecegız vs vs sureklı bahane uydur gercek olmadıgını anlayıncada zaten ıstemedıgını anlar gelmez

bence ıkı tarafın aklınada sokma boyle bır seyı sen haksız olma sonunda
İşte bu doğru kelime aralarindaki elektrik çok tuhaf. Olagandan fazla bi durum var kesinlikle ama bunu size boyle bariz kanitlarla sunamam cunku yasayan benim, ufak detaylari ve degisiklikleri görebiliyorum. Kiz kardesime yansitmadan once kocamla konusmayi dusunuyorum ama bosuna esegin aklina karpuz kabugu olmasin diye sustum hep. Ufaktan konusunu actim ama bana anormalmisim gibi davrandi.

Back