• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim 2. Çocuğumuz olmasını istiyormuş

Insallah hayırlı evladiniz olur sizin de..cocuk sahibi olabilenlerin 2. Cocugu istememelerinin sebebi cocuk bakmanin ve hamileligin zorluklari, rahatimizdan taviz vermemiz vs vs..evet bizler cocuk sahibi olamamanin vermis oldugu psikolojik durumu anlamiyoruz belki de. Fakat cocuk sahibi olmayanlar da anneligin yükünün ağırlığını anlamiyorlar. O sebeple size tuhaf geliyor insanların 2. Çocuğa kararsiz kalışlari. Rabbim hayirlisini versin hepimizin hakkinda insallah.
AMİN ....
kesinlikle doğru bize toz pembe geliyor zorlukları göremiyoruz çünkü yaşamadık hakkınızda hayırlısı olsun

Kocan iyiyse yap gitsin.. o kadar insan varki isteyip olmayan yillarca bekleyen..40 indan sonra cocuk dogurani gordum.. zor olmadimi diyenlere.. kocam cok iyiydi ondan yaptim kolayca dedi.. kimi erkekvar 1 cocugu hak etmez kimi erkek var 10 tane dogurasin gelir.. sen durumuna bak ve karar ver.. gercekten kardes cok guzelbirsey.. belki ilerde sorunlari olur gorusmezler vs. Ama buyurken cok onemli..tek cocuk surekli ilgiyi senden bekliyor, iki cocuk birlikte oynuyor.. tabiibu hemen olmaz sizde cunku yas farki olacak

Yanlisiniz var galiba. En son actigim konu bile 1 seneyi geçti benim çünkü
Yanlisiniz var galiba. En son actigim konu bile 1 seneyi geçti benim çünkü
Evet 1 sene önceymiş pardon. Ama yine de herşeyin süt liman olması, sorunların çözülmesi ve çözümün kalıcı olması için kısa bir süre 1 yıl. Ben olsam cesaret edemezdim. Emin olmak için bir süre daha beklerdim.

Eşler taleplerini dile getirebilir bence.

Ben 3 çocuk istiyorum ben 10 çocuk istiyorum da diyebilir ama oturup konuşulur. Nasıl olur sen ne dusunuyorsun bakabilir miyiz bu konudaki yorumun nedir diye sorulur

Yoksa cat ilişkiden 1 dk önce korunmayacagim ben demek yanlış geldi bana

O konuda eşiniz haksız ve bunu ona söylemeniz gerekiyor. Böyle emri vaki ile cocuk sahibi olunmaz. Hatta bırakın çocuğu evlilikte kararlar böyle emri vaki yöntemi ile alinmamali:)

İnşallah.Allah razı olsun :KK200:
Yanlış anlama lutfen, eskileri deşmek degil niyetim.. Seni eski konularindan biliyorum, sasirdim o nedenle bu konuya.. Esin annenle konusuyor mu mesela? Aranizdaki sorunlar halloldu mu, sen artik guveniyor musun? Mutlu musun gercekten? Bunlar önemli bence..

Yanlış anlama lutfen, eskileri deşmek degil niyetim.. Seni eski konularindan biliyorum, sasirdim o nedenle bu konuya.. Esin annenle konusuyor mu mesela? Aranizdaki sorunlar halloldu mu, sen artik guveniyor musun? Mutlu musun gercekten? Bunlar önemli bence..
Mrb cnm. Evet ben de seni hatirliyorum. Esimle herhangi bir problemimiz yok su an. Gezip tozuyoruz. Mutluyuz. Annemle evliligimin basindan beri merhaba. Hosbulduk. Allahaısmarladık dan baska muhabbeti yok ama evliligimizin basindan beri boyleydi. Ve kabullendim bu durumu. Zamana biraktim. Eskisi gibi katı degil anneme yine de. Ailemin diger bireylerine karşı ise hicbir sorunu yok. Evliliğimiz ile ilgili de bir sorun yok cok şükür. Iyiyiz yani

Ben 35 yasindayim. Kizim 3.5 yasinda.esim ikinciyi cok istiyor ama ben hic düşünmüyorum. Rahata alistim. Tekrardan bebek sahibi olma düşüncesi bile geriyor beni. Yeniden doğum yap buyut uyut yurut off off. Hayatımı hep erteliyorum. 9 yillik evliyim adam akillu gezip tozamadim bile. Once kpss sonra esimin in askerligini bekle sonra kurum içi yükselme sinavina calis falan derken hayatimi hep erteledim. Şimdi biraz da kendime vakit ayiracagim. Hayat akip gidiyor. Iki cocuk olsa hem onlara maddi anlamda en iyisini sunmam mumkun degil ornegin ikisi aynı anda koleje gidemez. Benim bi ablam bi agbim var iletisimimim agbimle nerdeyse sifir ablamla da ehh iste. İkiside sehir disinda. Kardesim var mi var ne ise yariyor ki.. brnce kardeş olayı iyi düşünülmesi gereken bir konu. Esiniz emrivaki yapmis hayirlisi olsun

Insallah hayırlı evladiniz olur sizin de..cocuk sahibi olabilenlerin 2. Cocugu istememelerinin sebebi cocuk bakmanin ve hamileligin zorluklari, rahatimizdan taviz vermemiz vs vs..evet bizler cocuk sahibi olamamanin vermis oldugu psikolojik durumu anlamiyoruz belki de. Fakat cocuk sahibi olmayanlar da anneligin yükünün ağırlığını anlamiyorlar. O sebeple size tuhaf geliyor insanların 2. Çocuğa kararsiz kalışlari. Rabbim hayirlisini versin hepimizin hakkinda insallah.
:) genellikle cocugu olmayanlarin tırrı vırrısı boyle oluyor :) olunca gorecek gununu zaten :) bosver

Back