• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim 2. Çocuğumuz olmasını istiyormuş

Benimde ogluma kardes geliyor Allah nasip ederse. Cok guzel bi duygu. Karnimi dinliyo kardesim nasilsin diyo. Ona bu mutlulugu yasatmak dünyanın en guzel seyi
Ah masallah ne guzel...oglunuz kac yasinda peki? Bir de ben 1989 dogumluyum. Ikinci cocuk yapacak kadar büyük degil ki yaşım?ama eşim 1982 dogumlu.

:oha:
Sağolun♥️♥️
Ben ilk 1sene olmazsa daha istemiyordum
Bide oğlum hala her yönden çok zor bir çocuk
Ama ikizlerim uyumlular şükür
Sizde korkmayın evliliğiniz iyiyse maddi yönden rahatsanız olursa ne ala:)
ben bugun hap alsam mi almasam mi onun derdindeyken eşim diyor birkac kez daha deneyelim de garanti olsun:oha::olamaz:

:oha:
ben bugun hap alsam mi almasam mi onun derdindeyken eşim diyor birkac kez daha deneyelim de garanti olsun:oha::olamaz:
Eşiniz epeyce istiyo sanırım:)
Aslında kendiniz hazır hissetmiyorsaniz hap alın gene de
Benim eşimde bu aralar zaten 3 tane var (ikizler ikisi de kız, büyüğü erkek)
Bı tane daha olsun erkek olur oğlana arkadaş olur diyo:()
Aman diyorum sen bu gece salonda uyu gelme bana:)))

Eşiniz epeyce istiyo sanırım:)
Aslında kendiniz hazır hissetmiyorsaniz hap alın gene de
Benim eşimde bu aralar zaten 3 tane var (ikizler ikisi de kız, büyüğü erkek)
Bı tane daha olsun erkek olur oğlana arkadaş olur diyo:KK43:)
Aman diyorum sen bu gece salonda uyu gelme bana:)))
:KK45::KK45: birini bile kendi karninda tasiyip dogum yapsa asla 2.yi istemez bunlar var ya

Korunma işini eşinize bırakmayın o zaman. Zaten korunma denmez ona. İstiyorsanız ona göre davranın. İstemiyorsanız siz korunun.

Bir iliskiyle hamile kalmaniz zor kaladabilirsiniz siz biraz kararsizsiniz ama esiniz kararini vermis esiniz tahminim bundan sonra korunmaz sizde kararinizi verene kadar ertesi gun hapi degil doktora gidin hergun hap yazsin size

Ah masallah ne guzel...oglunuz kac yasinda peki? Bir de ben 1989 dogumluyum. Ikinci cocuk yapacak kadar büyük degil ki yaşım?ama eşim 1982 dogumlu.
Cnm oglum 7 yasinda. Bundan 7 ay önce ikiz bebeklerime düşük yaptim. Inanki oglum bizden daha cok etkilendi. Sürekli anne kardeslerim düşmesiydi şimdi 3 kardes olucaktik diyodu. Bikez daha yikiliyordum. 1985 liyim. Benim icin tam zamani ama inş. Senin icinde hayirlisi olur

Kafam karmakarışık.ablam daha bir hafta once iki aylik bebegine düşük yaptı. Hamile oldugumu duyarsa üzülür mu acaba. Hem eşimle çok zor donemlerden geçtik. Boşanmayı düşündüm bir zamanlar. Ikinci çocuk hic düşünmedim.

herkesin hayatı farklıdır, ablanıza üzüldüm ama o üzülecek diye neden olmasın? şuan mutlusun belli ki bence de sırası gelmiş kardeşin, hayırlısı olsun canım

herkesin hayatı farklıdır, ablanıza üzüldüm ama o üzülecek diye neden olmasın? şuan mutlusun belli ki bence de sırası gelmiş kardeşin, hayırlısı olsun canım
Saol cnm. Ablamin 2 evladı var Allah bağışlasın. 3.ye düşük yapti. Onun üzüntüsü de var bende tabii. Ama bugun eşimle epey konuştuk. Az evvel de oturup kızımızı uyuturken etraflica konuştuk. Kizimiza bir kardeş olsun diyor. Büyüdü diyor. Güzel dusunceleri vardı içimi ısıtacak..yani eşim ailemizi genisletmek istiyor ❤❤❤

Canım bende tek çocuğum.Kardeşim yok.İnan bana kardeş çok gerekli.Eşin haklı.Kızın da tam yaşına gelmiş.Bak benim de bir kızım var.Hiç kolay değil ama bende ikinciye hamileyim.Sırf kızımın bir kardeşi olsun diye.Allah yardım eder,büyürler elbet.Yalnız kalmasınlar hayatta.Başlarında baki değiliz her zaman.

Saol cnm. Ablamin 2 evladı var Allah bağışlasın. 3.ye düşük yapti. Onun üzüntüsü de var bende tabii. Ama bugun eşimle epey konuştuk. Az evvel de oturup kızımızı uyuturken etraflica konuştuk. Kizimiza bir kardeş olsun diyor. Büyüdü diyor. Güzel dusunceleri vardı içimi ısıtacak..yani eşim ailemizi genisletmek istiyor ❤❤❤
Niyeti iyi bile olsa buna tek başına karar vermesi çok yanlış bence
Size karşı saygısızlık
Önce konuşup karara bağlayıp sonra ikinizin de istediği korunmasız bi ilişki yaşayabilirdiniz
O zaman bu bebek bi aşk meyvesi olabilirdi
Ama bu durumda emrivaki bi bebek ve siz hazır olduğunuzdan emin değilsiniz
Bebek bakiminda buyuk sorumluluk annededir ama niyeyse genelde baba bi cocuk daha olsun ister:KK43:

Konuşup kendinizi hazırlamadığınız için kararsızsınız şu an. Zaten hemen olacak diye bir şey yok biliyorsunuz. Ha oldu diyelim, eşinizin içine o isteği düşüren de sizi o hapı almaya engel olduran da Ol Diyen dir ;) hakkınızda hayırlısı olsun.

Back