Ayy okurken ben gerildim o ne öyle ya! Seneler önce bizim üst dairede bi bakıcı teyze vardı, çok tatlı çok minnoş bi kadın ben o zamanlar çocuk yastaydim tabi çok severdim, büyüdük ettik hala ne zaman görsem koşardim yanına, ama annem haz etmezdi. Neden soğuk davranıyorsun kadına deyince "Ay ben ondan çok çektim sen bilmezsin. Kapıdan kovardim bacadan girerdi. Bi insan sabah 7bucukta gelir mi, bu geliyordu iste" dedi. Biz okula gittiğimiz gibi kadın bize damlıyormus kaç kere söylemiş annem ben çocuklar gidince uyuyorum biraz geç gel diye ama cahil işte anlamiyomus.
Kadın sonra başka bi is bulunca taşındı gitti ordan. Seneler sonra bırakmış isi gücü bizim üst sokakta torununun yanına yerleşmiş, Ay bu sefer de bana dadandı. Bi kere geldi. Ay Naciye teyzemm dedim açtım kapımı ikramlar şunlar bunlar gerçekten acayip de tatlı bi kadın, pamuk gibi bi şey. Akşama kadar oturdu gitti, anam sabah bir daha gelmesin mi! sabahın köründe hem de alacaklı gibi çalıyor kapıyı, bi şey oldu herhalde dedim, açtım gayet geldi oturdu kahvaltı hazırladım yedi gitti. Ertesi gün bir daha..
![Işsiz :işsiz: :işsiz:](/images/smiley/işsiz.gif)
böyle komsulugun izdirabini.... Diyerek açmadım kapıyı. Sabah ayrı akşam ayrı her gün gelmeye devam etti. Müsaitsem actim değilsem duymazdan geldim kapıyı. İyi olmasına çok iyi bi insan ama herkesin işi gücü var bu kadar düşüncesizlige gelemiyorum ben de.
Bence siz de öyle yapın, delikten bakın kızı görünce açmayın bi yerden sonra pes eder herhalde, hayvan sevmiyordur belki eve bi kedi falan alın
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
hatta kediden evi pire bastı falan deyin, eve girmek istememesini sağlayacak bi şey uydurun yani. en olmadı ev size ait değilse taşının