• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim aileme beni kotuledi

haklıda olsan gaksız durumuna düsmüssün elinle iytirmek cok yanlıs kappı carpmakta . bu durumda sen sakinliğini koru bence esinde carwsiz kalmıs adam aglamıs demekki dertli .

babalar dirwk gaza gelir zatn babana birsey diyemicem sen bilirsin

ögkeyle kalkan zararla oturur bence suan mutedil ol sakin ol su akar yolunu bulur

Senin hatalarin da var ama ustune yurimeleri de cok kotu
75 yasinda kadini ittirerek odadan cikarman ayri facia..cocugun uykusu elbetye bolunmesin ama bunun baska baska yollarini bulursun

Baba tokatlamaya kalkıyor. Sonra birtakım itiş kakıştan sonra koca karısının üstüne yuruyor BABASININ YANINDA :halay:sonra tekrar itiş kakış herkes birbirine giriyor. gerçekten pes.
Ben böyle tuhaf insanlara anlam veremiyorum gerçekten konu şaka gibi neresinden tutarsan tut elinde kalio o masum yavrucaga yazık yaa konu sahibi babasına gitse sorun koca evinde kalsa sorun cocuguyla yanlız biyerde yasasa oda sorun çünkü kendi hal ve tavirlarida sağlıklı deil Allah yardım etsin ya diyecek birşey bulamıyorum

Hatalısınız fevri davranmışsınız
Çocuğu uyandırmasınlar tamam da sizin tepkileriniz de fazla olmuş, herkes yangına körükle gidince de olaylar büyümüş de büyümüş gereksiz yere. Sakin olmanız lazım

Ya şimdi herkes benim üstüme çullanacak ama ben sizin tepkilerinizi pekte haksız bulmadım. Bebeğinizi korumak istemişsiniz; e aileyi de sevmeyince böyle olmuş. Bağırmalara, üstüne yürümelere falan sessiz kalsaydın daha çok ezilirdin sanki amaa olayları bu boyuta getirmende yanlış. Ben senin yerinde olsam kv ile işbirliği yapardım mesela babaanneye karşı. Ne bileyim vardır muhakkak başka bir yolu.

Babaanne cahil ve görgüsüz uyuyan bebeği uyandirip huzursuz edecek kadar empati yoksunu

Kayinvalideyi geciyorum kadıncağız yıllarca kaynana yaninda psikoloji falan kalmamış zaten kadin da

Konu sahibi felaket evdeki misafiri itekleyip cikarmak kapı çarpmak yüzlerine bakmamak yapilacak is değil ayrıca yapılan çok büyük bir ayıp
Ayrıca oglusuna bu kadar bağımlı olmasi geleceğin o nefret ettiği kaynana modeline donuseceginin göstergesi

Koca oda ayri felaket hakaret edip durma kadını ailesine kotuleme babannenin ağzının icine bakma

Baba da ayri felaket kızı bosanmasin başına dert olmasin diye kızını susturma damadın önünde tokat atmaya kalkma kızını konusturmama
Yarın öbür gun kizi gercekten dayak yediğinde rahatlar adam ne var senin baban seni dövmeye kalktı ben vurmusum cok mu der

Sonuc olarak olan o zavallı bebege oluyor bu sorunlar katlanarak artacak herkes birbirinin yüzüne baktığında bir araya geldiğinde bu olanlari nefretle anacak

Temel sorununuz saygı ailedeki herkes saygisiz büyüğünden küçüğüne. Boşuna dememişler saygı olmadan sevgi olmaz diye

Selam arkadaslar nerden başlayacağımı bilmiyorum ama bi yerden başlayım. Ben yaklaşık 1.5 yıldır evli ve 6 aylık bi çocuğu olan biriyim. Eşim toplumda sevilen sayılan biri ben de öyle. Evlenene kadar eşimin ailesindeki patoloji yi görmemiştim. Evlenince gördüm ki kv çok pasif hiç konuşmuyor onun yerine onun kv si yani eşimin babaannesi o kadar dominant ki kimseyi konusturmuyor (75 yasinda). Ben her onlara gittiğimde bana laf sokuyor çocuğu niye uyutuyorsun uyumaya mi geldi sevecez biz onu vs diye her uyutmaya götürdüğümde sanki onlara kufrediyormusum gibi laf sokuyor. Dediğim gibi kv çok pasif ve cahil. Kv bi evladını kaybetmiş eşim bunun etkisi olduğunu söylüyor bu depresif tavırlarında ama bence kişilik problemi var. Bana yalnız kaldiiligimizde sürekli babaanneden dert yanıyor bana bunu yaptı şunu yaptı diye sonra onun yanında da ' ana ilaçini iç unutma sakın ana suyunu iç ana sana meyve doğruyum vs el bebek gül bebek bakiyor' ben ona dedim ki madem bu kadar dertlisin niye ona bu kadar iyi davranıyorsun ne yapayım diyor sanki benle o birbirimize baglanmisiz diyor. Neyse eşimle zaten ara ara sürekli kavga ediyoruz biz yeri geliyor o benim aileme bela okuyor ben de onun ailesine cahil diyorum bela okuyorum vs. En son olan olayı analatayim. Binadan bi tanıdıkları cift bize geldi. Babaanne ve gelen.yaşlı kadın çocuk uyurken odasına girip çocuğu uyandırdilar ve ben de suç üstü yakaladım. Eşimin dediğine göre babaanne bunu kabul etmemiş ve inkar etmiş sonra. Zaten uyanık vs demiş yok yaşlı teyze yatağına para koyacaktı ondan o da arkasından gitmismis vs. Ben arkalarından geldim ve bi de gördüm ki çocuğun odasında konuşuyorlar ve tam ben geldiğim an ışığı yakti babaanne. Ben de sinirlendim ve çıkın dışarı dedim ikisine de. Babaanne çıkmıyor kesinlikle ben de elimle ittirdim. ( bu uyuyan cocugu uyandırmayı daha önce de yaptı onlardan gitmeden bi komsularina gostermek icin ayni sekilde ışığı yakıp odasında konustu) ben tabi çıldırdım bu davranışa çocuk da uyandı tabiki. Eşim aldı götürdü içeri sevsinler diye. Ben yanlarına gitmedim içerde tv açtım fln. Kapıları çarptım eşim geldi bana kucaginda bebeğimiz küfretti bi ton ( ki en hassas olduğum konu çocuğun yanında kavga o da buna sinir olduğumu bildiği için yapıyor surekli) tehdit etti sen göreceksin ben daha beterini yapacam fln. Sonra misafieler gitti. Benim ailem evdeydi onlar da bana bı ton kızdı neden böyle yaptın diye birşey olmaz kaldirsin sevs inler diye (her hafta görüşüyoruz blve her hafta çocuğun uykusunun bölünmesi ni dusundukce o kadar sinirleniyorum ki) ben de kabul etmedim uyuyan çocuk uyandirilmaz dedim. Sonra ertesi gün eşim bana tripli konuşalım mı diyorum yok diyor. Obur gün oldu onun iş yerine çiçek sepetinden kurabiye yolladım seni seviyorum yazdırdım. Hiç aramadı msj atmadı. Akşam oldu dedim ki konusalim mi yok dedi ben gidecem dedi . Sonra annem ve babamla konuşmaya başladı ağlayarak beni kötüledi onlara. İşte ailemi sevmiyor gitmek istemiyor siz daha çok goruyorsunuz cocugu ( benim ailem il dışında normalde 1 2 aylığına bizde kalıp donecekler) işte kızınız şöyle yaptı böyle dedi anlattı da anlattı. Babam çıldırdı tabi bi de tek taraflı dinliyor hep bana bağırdı herkesin içinde terbiyesiz dedi. Ben de eşime bağırdım. Gittim kp yi aradım dedim oğlun beni aileme kötülüyor babaanne de kıçına kına yaksın. Adam da çıktı geldi. Babam onların önünde elini kaldırdı seni tokatlarim dedi bana bağırdı ben de sen kimi tokatliyorsun diye bağırdım eşime döndüm bak yaptığını görüyor musun mutlu musun dedim aileme beni kotuluyorsun dedim. O da bana bağırdı o.zaman öyle yapmayacaktın dedi ben de iyiki de yapmışım dedim oh dedim eşim üstüme yürüdü bu sefer. Kavga gurultu vs.. şimdi ailem bana dusman eşimin onlar hakkında kavgada söylediklerinden bihaberler ve eşimi çok haklı bulup beni haksız buluyorlar. Babam sürekli bana terbiyesiz diyor içerde konusurken ben duyuyorum . Ve annem gelmis bana diyor ki eşinin ailesine tatlı al git barış. Yok dedim ben de bosanacam dedim. Çünkü ben eşime sürekli gel terapiye gidelim deyip durdum aile terapisti evlilik terapisti o istemedi o adam ne yapacak dedi ne b.k biliyor dedi vs . Profesyonel yardım almadı simdi gelmis aileme anlatıyor ailem cok mukemmel yaklaştı gerçekten olaya bana hiç sormadılar bile beni hiç dinlemediler bile. Dedim ben bosanacam annem diyor en son yapacağını ilk yapma. Dedim eşim de en son sizinle konuşmalıydi ama ilk konustu. Babam da çok mükemmel yaklaştı olaya beni herkesin içinde tokatlarim seni diye kuçuk düşürdü kp e eşime kardeşime ve anneme karsi .
Ben şimdi babamla konuşmayı düşünmüyorum esimden de boşanmaya düşünüyorum sizce doğru mu yapiyorum
sende bendensin desene ailendede is yok kocandada valla suan is arıyorum bi bulsa ne yapıcagımı biliyorum eger calısıyosan belli bi süre ailenn yanında git ne derse desin beni yaptım madem bakıcaksın de belli bi zaman kal paranı topla sonra ne yapıcagına bakarsan

ama bu saatten sonra kocanla barıssanda her kavgada dicek senin anan baban yokki onlar beni haklı görüyo

valla babanneyse babanne banane yani kadın zaten sürekli laf sokuyomus biraz empati yapın yaa ne polyanacı olmus buraları örgü ören yaslı susan sevimli bi teyzeden degil sürekli car car konusan kavga cıkarten lag sokan bi kadından bahsediyoruz

kadın bu yastan sonra degismicekse bu kız niye degissin ki ne alaka yani o babanneyse bu kız anne o cocugun annesi istedigine elletir istedigini gösteriri yanii

27 ve 30 yasindayiz. Eşim babaannesini annesi yerine koyuyor. Onun her dedışını dinliyor ve ona tapıyor diyebilirim her gün onunla ve babasiyla telefonla konuşur dikkat çekiyorum annesiyle değil. Patolojik dediğim buydu.
Ben kendimi çok yalnız Blve mutsuz hissediyorum. Bana bu yapilan yargısız infaz karşısında da çok sinirliyim tatlı alıp gitsem tükürdüğümü yalicam ve ben kendimi biliyorum bi daha eskisi gibi ne eşime ne onun ailesine ne de babama davranabilecem o gün yaşadıklarım hep beynimde olacak. Ne yapmaliyim hiç bilmiyorum. Avukatla gorustugumu söyleyip yapılan yargısız infazı göstersem mi yoksa herşeyi alttan alıp tükürdüğümü yalasam mi
sakın gitme esin yuzunden baban sana el kaldırdı bence esine buyuk b, ders vermelisin sakın gitme gidersen b, daha degerin olmaz her kavgada sana der senin gidicek ailen bile yok diye bence bası dik tut

Hala MAL diyorsun, eşinde senin annen için mal benzetmesi yapıyor mu ?
mal olan birine ne desen saygıdeger bi kadın mı allah askıan yaa insan nasıl davranırsa karsısındakine öyle davranır bu kız asürekli laf sokmus ima etmis ne deseydi süper babannemi mendebur insan mendeburdur benim kaynanamda dahilll

Dumur oldum okurken

Bi kere esinizle kufurlu konusmalar bela okumalar
Evde misafir varken kapi carpmalar baska odada oturma
Babaneyi ittirme
Ustune ese gonderilen kurabiye sepeti
Aile ile esin konusmasina musade etme kendini savunamama
O sinirdeyken kp arama

Alt alta yazdim belki boyle gorurseniz fark edersiniz hatalarinizi diye

Ayrica esimin ailesi cahil kismini hic anlamam , evlenmeden once gormediniz mi ailesini? Madem cahildi niye evlnediniz?
Dunya gorusunuz bu kadar farkliysa , esiniz ailesine karsi ses cikaramiyorsa evlenmeyecektiniz..
emin ol kendini gizleyen aptal erkekler o kadar varki bu kızında öyle demek benim esmde beni elde etsin diye evlenelim diye oooo mendebur anasına neler derdi sussun diye nerden anlıcan kendini gizleyen erkek cok

Babaanne haksız ama tavrınız yanlış ve çok çirkin. Uyandırdığını gördüğünüz anda uyuyan çocuğu uyandırmak nedemek ? Çocuğumu uyandırmanızdan hoşlanmıyorum lütfen bidaha yapmayın diye uyaracaktınız. Misafir yanında kapı çarpmak başka odada tv izlemek çok saygısıZca.
Eşiniz gelişimini tamamlamamış muhtemelen,ilkokul çocuğu gibi aileniZe şikayet ediyor sizi.. babanızda sıkıntılı.. bu konuda elini kime atsan onda kalıyor..
eşim babama beni kötülemeye kalksa babamda öyle bi laf duyar ki bidaha kendine gelemez.. karısını babasına kötüleyen adamı babam adam yerine koyup dinlemez bile. Değişik hayatınız,allah yardımcınız olsun.
iste ne güzel bi baban varmıs sükret bendede aynı mal dan var kızlarını aman evlenmis artık banane diye gören babalar oldugu sürece böyle zayıf karakterli erkeklere asık olup saclamalarızz

Evet hatalıyım yaptiklarimdan ben de kabul ediyorum zaten eşime sonra mesajlarda da soyledim ama ondan da o esnada beni savunup durumu idare etmesini bekledim fakat o ' uyandırsın ne olacak benim ailem de sevecek onlar dan sakiniyorsun hiç sevemiyorlar ' dedi ve düşünün Kı çocuk gün boyu uyanık ti ve sürekli sevmişler Di zaten sadece gelen misafır in kocası ve kp geç geldi o esnada çocuk uyumuştu. O da sevmeyi versin yani 9 da gelmiş bize. Karısı zaten sevDi bütün gün. Kp de her hafta zaten seviyor o gün illa onu uyandırıp sevmeleri mi gerekiyordu. Eşim sanki babaannesiyle anlasmış gibi evet iyiki uyandırdı der gibi konuşunca be n im tepem attı anlayacağınız ama evet yaptıklarım doğru değil ama şu an herkes bana cephe almış durumda ailem bana dusman ki ben onlara hiç eşimin yaptıklarını dediklerini terbiyesizliklerini anlatmadım şimdiye kadar. Ve şu an sanki o sütten çıkmış ak kaşık oldu ben se zehirli sarmaşık. .. ve eşime ve onun ailesine o kadar sinirliyim ki anlatamam. Babama zaten ofKe kusuyorum herkesin içinde nasıl bana el kaldırıp tokatlarım şimdi seni terbiyesiz diye bağırır. .. babamı asla affetmicem. Eşim de mukemmel birine anlattı yani sorunlarimizi .. psikoloğu küçümseyen ondan çok daha zeki olduğunu ve bilgili olduğunu iddia eden gitmeyen eşim şimdi anamdan babamdan medet umuyor .. onlar da benim ağzıma s.ç. yor sadece başka bir şey yaptıkları yok
gercekten kurabiye gönderdin miii o kavganın üstüne

Bayramda annem, komşusuna oturmaya gitmiş. Salonda otururken birden gelini gelip " yavaş konuşun, içeride çocupumu uyutuyorum" diye bağırmış ve kapıyı çarpıp çıkmış salondan. Ki annem gelinin evde oldupunu bilmiyormuş, şehirdışında yaşıyorlar çünkü. O günden beri komşu kadın, annemin yüzüne bakamıyor. İnsan evde misafir varken saygılı ve hoşgörülü olmalı.

27 ve 30 yasindayiz. Eşim babaannesini annesi yerine koyuyor. Onun her dedışını dinliyor ve ona tapıyor diyebilirim her gün onunla ve babasiyla telefonla konuşur dikkat çekiyorum annesiyle değil. Patolojik dediğim buydu.
Ben kendimi çok yalnız Blve mutsuz hissediyorum. Bana bu yapilan yargısız infaz karşısında da çok sinirliyim tatlı alıp gitsem tükürdüğümü yalicam ve ben kendimi biliyorum bi daha eskisi gibi ne eşime ne onun ailesine ne de babama davranabilecem o gün yaşadıklarım hep beynimde olacak. Ne yapmaliyim hiç bilmiyorum. Avukatla gorustugumu söyleyip yapılan yargısız infazı göstersem mi yoksa herşeyi alttan alıp tükürdüğümü yalasam mi
ne kadar hatalı olduğunu bir çok kişi yazmış zaten, onlara değinmiyorum. Ve bu hikayedeki herkes hatalı. Çocuğunuz olmasa hemen boşanın derim. Çünkü karşılıklı saygı sınırı çok aşılmış. Ama bebeğin için sakin olup, herkesten uzaklaşmanız gerek karı-koca. Önce ikiniz de hatalı olduğunuzu kabul edin. Aksi taktirde çözüme ulaşamazsınız. Ardından saygı çerçevesi içinde sınırları belirleyin. Gerekirse yazın. Ancak bu geçmiş kavgaları deşmek şeklinde olmasın. Birlikte mutlu olabilmek için ne gerekiyor bunları ortaya koyun. Herkes de biraz ödün vericek bişeylerden gerekirse. Sakın yanlış anlamayın, bebeğin düzeni bozulması konusunda ödün vermeyin tabi. Ama en baştan kavga etmek yerine, "babaanne tabi ki seviceksiniz, torununuz ama uykusu bölünmesin" gibi tatlı dille konuşsanız, saygıyı korrusanız, bir süre sonra onlar da sizin kurallarınıza saygı gösterirdi. Bence kv doldurmuş sizi.

gercekten kurabiye gönderdin miii o kavganın üstüne
Evet gönderdim ama kurabiyenın akşamı bu büyük kavga oldu . Çocuğu uyandırma olayı buyum kavga dan 2 gün önceydi ve bu arada eşim benle konuşmayı hep reddetti. Kurabiyeyi yolladığım günün akşamı da aileme anlatmayı tercih etti

Evet babamın tavrından dolayı artık eşim ve ailesi hep ustumde olacaklar babamla artık konuşmayı dusunmuyorum. Eşimle de konuşmuyorum sakinleşmeyi olayların durulması bekliyorum. Annem ve kardeşimle konuştum onlar da haksızsın deyip durdular ama en azından daha insancıllar. Sanırım bi süre oluruna birakicam işler boşanma ya mi gider yoksa sakinleşıp özür dilenip konuşmaya mi bilmiyorum

Karşılıklı olarak ailelere ve kendinize saygı sevgi hiçbirşey yok...bir insanı sevmeyebilirsin ama azarlamak ittirmek vs. kime yakışır bu?Babanne size inat davranıyor gibi geldi uyku durumunu bu kadar önemsiyor gibi görünmeseniz onunda ısrarla aynı şeyi yapacağını sanmam.Bir uyku durumu sebebiyle en kötü olan siz olmuşsunuz güzel güzel uyarmak varken bilmiyorum umarım sorunlarınız düzelir ama kim kimin yüzüne nasıl bakacak bu saatten sonra bilemem.
Selam arkadaslar nerden başlayacağımı bilmiyorum ama bi yerden başlayım. Ben yaklaşık 1.5 yıldır evli ve 6 aylık bi çocuğu olan biriyim. Eşim toplumda sevilen sayılan biri ben de öyle. Evlenene kadar eşimin ailesindeki patoloji yi görmemiştim. Evlenince gördüm ki kv çok pasif hiç konuşmuyor onun yerine onun kv si yani eşimin babaannesi o kadar dominant ki kimseyi konusturmuyor (75 yasinda). Ben her onlara gittiğimde bana laf sokuyor çocuğu niye uyutuyorsun uyumaya mi geldi sevecez biz onu vs diye her uyutmaya götürdüğümde sanki onlara kufrediyormusum gibi laf sokuyor. Dediğim gibi kv çok pasif ve cahil. Kv bi evladını kaybetmiş eşim bunun etkisi olduğunu söylüyor bu depresif tavırlarında ama bence kişilik problemi var. Bana yalnız kaldiiligimizde sürekli babaanneden dert yanıyor bana bunu yaptı şunu yaptı diye sonra onun yanında da ' ana ilaçini iç unutma sakın ana suyunu iç ana sana meyve doğruyum vs el bebek gül bebek bakiyor' ben ona dedim ki madem bu kadar dertlisin niye ona bu kadar iyi davranıyorsun ne yapayım diyor sanki benle o birbirimize baglanmisiz diyor. Neyse eşimle zaten ara ara sürekli kavga ediyoruz biz yeri geliyor o benim aileme bela okuyor ben de onun ailesine cahil diyorum bela okuyorum vs. En son olan olayı analatayim. Binadan bi tanıdıkları cift bize geldi. Babaanne ve gelen.yaşlı kadın çocuk uyurken odasına girip çocuğu uyandırdilar ve ben de suç üstü yakaladım. Eşimin dediğine göre babaanne bunu kabul etmemiş ve inkar etmiş sonra. Zaten uyanık vs demiş yok yaşlı teyze yatağına para koyacaktı ondan o da arkasından gitmismis vs. Ben arkalarından geldim ve bi de gördüm ki çocuğun odasında konuşuyorlar ve tam ben geldiğim an ışığı yakti babaanne. Ben de sinirlendim ve çıkın dışarı dedim ikisine de. Babaanne çıkmıyor kesinlikle ben de elimle ittirdim. ( bu uyuyan cocugu uyandırmayı daha önce de yaptı onlardan gitmeden bi komsularina gostermek icin ayni sekilde ışığı yakıp odasında konustu) ben tabi çıldırdım bu davranışa çocuk da uyandı tabiki. Eşim aldı götürdü içeri sevsinler diye. Ben yanlarına gitmedim içerde tv açtım fln. Kapıları çarptım eşim geldi bana kucaginda bebeğimiz küfretti bi ton ( ki en hassas olduğum konu çocuğun yanında kavga o da buna sinir olduğumu bildiği için yapıyor surekli) tehdit etti sen göreceksin ben daha beterini yapacam fln. Sonra misafieler gitti. Benim ailem evdeydi onlar da bana bı ton kızdı neden böyle yaptın diye birşey olmaz kaldirsin sevs inler diye (her hafta görüşüyoruz blve her hafta çocuğun uykusunun bölünmesi ni dusundukce o kadar sinirleniyorum ki) ben de kabul etmedim uyuyan çocuk uyandirilmaz dedim. Sonra ertesi gün eşim bana tripli konuşalım mı diyorum yok diyor. Obur gün oldu onun iş yerine çiçek sepetinden kurabiye yolladım seni seviyorum yazdırdım. Hiç aramadı msj atmadı. Akşam oldu dedim ki konusalim mi yok dedi ben gidecem dedi . Sonra annem ve babamla konuşmaya başladı ağlayarak beni kötüledi onlara. İşte ailemi sevmiyor gitmek istemiyor siz daha çok goruyorsunuz cocugu ( benim ailem il dışında normalde 1 2 aylığına bizde kalıp donecekler) işte kızınız şöyle yaptı böyle dedi anlattı da anlattı. Babam çıldırdı tabi bi de tek taraflı dinliyor hep bana bağırdı herkesin içinde terbiyesiz dedi. Ben de eşime bağırdım. Gittim kp yi aradım dedim oğlun beni aileme kötülüyor babaanne de kıçına kına yaksın. Adam da çıktı geldi. Babam onların önünde elini kaldırdı seni tokatlarim dedi bana bağırdı ben de sen kimi tokatliyorsun diye bağırdım eşime döndüm bak yaptığını görüyor musun mutlu musun dedim aileme beni kotuluyorsun dedim. O da bana bağırdı o.zaman öyle yapmayacaktın dedi ben de iyiki de yapmışım dedim oh dedim eşim üstüme yürüdü bu sefer. Kavga gurultu vs.. şimdi ailem bana dusman eşimin onlar hakkında kavgada söylediklerinden bihaberler ve eşimi çok haklı bulup beni haksız buluyorlar. Babam sürekli bana terbiyesiz diyor içerde konusurken ben duyuyorum . Ve annem gelmis bana diyor ki eşinin ailesine tatlı al git barış. Yok dedim ben de bosanacam dedim. Çünkü ben eşime sürekli gel terapiye gidelim deyip durdum aile terapisti evlilik terapisti o istemedi o adam ne yapacak dedi ne b.k biliyor dedi vs . Profesyonel yardım almadı simdi gelmis aileme anlatıyor ailem cok mukemmel yaklaştı gerçekten olaya bana hiç sormadılar bile beni hiç dinlemediler bile. Dedim ben bosanacam annem diyor en son yapacağını ilk yapma. Dedim eşim de en son sizinle konuşmalıydi ama ilk konustu. Babam da çok mükemmel yaklaştı olaya beni herkesin içinde tokatlarim seni diye kuçuk düşürdü kp e eşime kardeşime ve anneme karsi .
Ben şimdi babamla konuşmayı düşünmüyorum esimden de boşanmaya düşünüyorum sizce doğru mu yapiyorum

Back