- 6 Ocak 2017
- 291
- 408
- 103
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1İlk hata sende,misafir varken kapı çarpmak ayrı odada oturmak vs hoş olmamış,evin kızı değil hanimisin artık.misafire trip atmamalisin. Benim eşim de misafir trip atıp kapıyı çarpıp başka odada otursa yüzüne bakmam,çok net. Sonra esinde de hata var aileyi bu kadar işin içine sokmak çok yanlış. Herkes çok fevri davranmış.grup terapisi alın bence
Babanız haklı 75 yaşında kadın itilmez hem hastalısin hem kocan seni savunacak öyle mi.. Çok hayretsıniz doğrusu. BenCe biraz baskıcı ve sinirli geldin bana. Hem birbiriniZn ailesine kufurler etmeniz çok cahilce. Zaten bu gidişle bosanırsın merak etmeEvet hatalıyım yaptiklarimdan ben de kabul ediyorum zaten eşime sonra mesajlarda da soyledim ama ondan da o esnada beni savunup durumu idare etmesini bekledim fakat o ' uyandırsın ne olacak benim ailem de sevecek onlar dan sakiniyorsun hiç sevemiyorlar ' dedi ve düşünün Kı çocuk gün boyu uyanık ti ve sürekli sevmişler Di zaten sadece gelen misafır in kocası ve kp geç geldi o esnada çocuk uyumuştu. O da sevmeyi versin yani 9 da gelmiş bize. Karısı zaten sevDi bütün gün. Kp de her hafta zaten seviyor o gün illa onu uyandırıp sevmeleri mi gerekiyordu. Eşim sanki babaannesiyle anlasmış gibi evet iyiki uyandırdı der gibi konuşunca be n im tepem attı anlayacağınız ama evet yaptıklarım doğru değil ama şu an herkes bana cephe almış durumda ailem bana dusman ki ben onlara hiç eşimin yaptıklarını dediklerini terbiyesizliklerini anlatmadım şimdiye kadar. Ve şu an sanki o sütten çıkmış ak kaşık oldu ben se zehirli sarmaşık. .. ve eşime ve onun ailesine o kadar sinirliyim ki anlatamam. Babama zaten ofKe kusuyorum herkesin içinde nasıl bana el kaldırıp tokatlarım şimdi seni terbiyesiz diye bağırır. .. babamı asla affetmicem. Eşim de mukemmel birine anlattı yani sorunlarimizi .. psikoloğu küçümseyen ondan çok daha zeki olduğunu ve bilgili olduğunu iddia eden gitmeyen eşim şimdi anamdan babamdan medet umuyor .. onlar da benim ağzıma s.ç. yor sadece başka bir şey yaptıkları yok
ben de anlayamadımPatoloji hastalıkla ilgili hücrelerdeki, dokulardaki ve organlardaki yapısal ve işlevsel değişikliklerin çıplak gözle veya mercekle tanınması, araştırılması ve incelenmesiyle ilgilenir. Patoloji yalnız insan değil hayvan ve bitkilerin de hastalık hallerini inceler. Patolojiyle uğraşan kişilere Patolog denir
Hala anlamadim pataloji niye dedi kv sine
konu sahibi inanılmaz ötesi sorunlusun ve kocanında psikolojisini bizzat sen bozmuşsun.Selam arkadaslar nerden başlayacağımı bilmiyorum ama bi yerden başlayım. Ben yaklaşık 1.5 yıldır evli ve 6 aylık bi çocuğu olan biriyim. Eşim toplumda sevilen sayılan biri ben de öyle. Evlenene kadar eşimin ailesindeki patoloji yi görmemiştim. Evlenince gördüm ki kv çok pasif hiç konuşmuyor onun yerine onun kv si yani eşimin babaannesi o kadar dominant ki kimseyi konusturmuyor (75 yasinda). Ben her onlara gittiğimde bana laf sokuyor çocuğu niye uyutuyorsun uyumaya mi geldi sevecez biz onu vs diye her uyutmaya götürdüğümde sanki onlara kufrediyormusum gibi laf sokuyor. Dediğim gibi kv çok pasif ve cahil. Kv bi evladını kaybetmiş eşim bunun etkisi olduğunu söylüyor bu depresif tavırlarında ama bence kişilik problemi var. Bana yalnız kaldiiligimizde sürekli babaanneden dert yanıyor bana bunu yaptı şunu yaptı diye sonra onun yanında da ' ana ilaçini iç unutma sakın ana suyunu iç ana sana meyve doğruyum vs el bebek gül bebek bakiyor' ben ona dedim ki madem bu kadar dertlisin niye ona bu kadar iyi davranıyorsun ne yapayım diyor sanki benle o birbirimize baglanmisiz diyor. Neyse eşimle zaten ara ara sürekli kavga ediyoruz biz yeri geliyor o benim aileme bela okuyor ben de onun ailesine cahil diyorum bela okuyorum vs. En son olan olayı analatayim. Binadan bi tanıdıkları cift bize geldi. Babaanne ve gelen.yaşlı kadın çocuk uyurken odasına girip çocuğu uyandırdilar ve ben de suç üstü yakaladım. Eşimin dediğine göre babaanne bunu kabul etmemiş ve inkar etmiş sonra. Zaten uyanık vs demiş yok yaşlı teyze yatağına para koyacaktı ondan o da arkasından gitmismis vs. Ben arkalarından geldim ve bi de gördüm ki çocuğun odasında konuşuyorlar ve tam ben geldiğim an ışığı yakti babaanne. Ben de sinirlendim ve çıkın dışarı dedim ikisine de. Babaanne çıkmıyor kesinlikle ben de elimle ittirdim. ( bu uyuyan cocugu uyandırmayı daha önce de yaptı onlardan gitmeden bi komsularina gostermek icin ayni sekilde ışığı yakıp odasında konustu) ben tabi çıldırdım bu davranışa çocuk da uyandı tabiki. Eşim aldı götürdü içeri sevsinler diye. Ben yanlarına gitmedim içerde tv açtım fln. Kapıları çarptım eşim geldi bana kucaginda bebeğimiz küfretti bi ton ( ki en hassas olduğum konu çocuğun yanında kavga o da buna sinir olduğumu bildiği için yapıyor surekli) tehdit etti sen göreceksin ben daha beterini yapacam fln. Sonra misafieler gitti. Benim ailem evdeydi onlar da bana bı ton kızdı neden böyle yaptın diye birşey olmaz kaldirsin sevs inler diye (her hafta görüşüyoruz blve her hafta çocuğun uykusunun bölünmesi ni dusundukce o kadar sinirleniyorum ki) ben de kabul etmedim uyuyan çocuk uyandirilmaz dedim. Sonra ertesi gün eşim bana tripli konuşalım mı diyorum yok diyor. Obur gün oldu onun iş yerine çiçek sepetinden kurabiye yolladım seni seviyorum yazdırdım. Hiç aramadı msj atmadı. Akşam oldu dedim ki konusalim mi yok dedi ben gidecem dedi . Sonra annem ve babamla konuşmaya başladı ağlayarak beni kötüledi onlara. İşte ailemi sevmiyor gitmek istemiyor siz daha çok goruyorsunuz cocugu ( benim ailem il dışında normalde 1 2 aylığına bizde kalıp donecekler) işte kızınız şöyle yaptı böyle dedi anlattı da anlattı. Babam çıldırdı tabi bi de tek taraflı dinliyor hep bana bağırdı herkesin içinde terbiyesiz dedi. Ben de eşime bağırdım. Gittim kp yi aradım dedim oğlun beni aileme kötülüyor babaanne de kıçına kına yaksın. Adam da çıktı geldi. Babam onların önünde elini kaldırdı seni tokatlarim dedi bana bağırdı ben de sen kimi tokatliyorsun diye bağırdım eşime döndüm bak yaptığını görüyor musun mutlu musun dedim aileme beni kotuluyorsun dedim. O da bana bağırdı o.zaman öyle yapmayacaktın dedi ben de iyiki de yapmışım dedim oh dedim eşim üstüme yürüdü bu sefer. Kavga gurultu vs.. şimdi ailem bana dusman eşimin onlar hakkında kavgada söylediklerinden bihaberler ve eşimi çok haklı bulup beni haksız buluyorlar. Babam sürekli bana terbiyesiz diyor içerde konusurken ben duyuyorum . Ve annem gelmis bana diyor ki eşinin ailesine tatlı al git barış. Yok dedim ben de bosanacam dedim. Çünkü ben eşime sürekli gel terapiye gidelim deyip durdum aile terapisti evlilik terapisti o istemedi o adam ne yapacak dedi ne b.k biliyor dedi vs . Profesyonel yardım almadı simdi gelmis aileme anlatıyor ailem cok mukemmel yaklaştı gerçekten olaya bana hiç sormadılar bile beni hiç dinlemediler bile. Dedim ben bosanacam annem diyor en son yapacağını ilk yapma. Dedim eşim de en son sizinle konuşmalıydi ama ilk konustu. Babam da çok mükemmel yaklaştı olaya beni herkesin içinde tokatlarim seni diye kuçuk düşürdü kp e eşime kardeşime ve anneme karsi .
Ben şimdi babamla konuşmayı düşünmüyorum esimden de boşanmaya düşünüyorum sizce doğru mu yapiyorum
Ben bu anlatilanlarda hickimseyi haklı göremedim herkes fevri herkezin agizi bozuk ve herkes yanlış yani tam olarak hak vereceğim kimse yok sen davada haklisin sadece uyuyan çocuğu uyandırma konusunda ama tarzın berbat kayın babayı arayıp annen kicina kına yaksin nasıl bı laftır her kavgada o senin ailene sen onun ailesine bela okumalar kusura bakmayinda aşırı derece hem eşiniz hem siz saygisizsiniz bu nasıl bi kisiliktir esin sana kızıp ailene anlatiyo üstelik baba kisisi tam bi ofsayt damadinin önünde kızını tokatlamaya kalkiyo ya bı tane aklı başında insan yokmu senin kesinlikle bı psikolog şart sizeSelam arkadaslar nerden başlayacağımı bilmiyorum ama bi yerden başlayım. Ben yaklaşık 1.5 yıldır evli ve 6 aylık bi çocuğu olan biriyim. Eşim toplumda sevilen sayılan biri ben de öyle. Evlenene kadar eşimin ailesindeki patoloji yi görmemiştim. Evlenince gördüm ki kv çok pasif hiç konuşmuyor onun yerine onun kv si yani eşimin babaannesi o kadar dominant ki kimseyi konusturmuyor (75 yasinda). Ben her onlara gittiğimde bana laf sokuyor çocuğu niye uyutuyorsun uyumaya mi geldi sevecez biz onu vs diye her uyutmaya götürdüğümde sanki onlara kufrediyormusum gibi laf sokuyor. Dediğim gibi kv çok pasif ve cahil. Kv bi evladını kaybetmiş eşim bunun etkisi olduğunu söylüyor bu depresif tavırlarında ama bence kişilik problemi var. Bana yalnız kaldiiligimizde sürekli babaanneden dert yanıyor bana bunu yaptı şunu yaptı diye sonra onun yanında da ' ana ilaçini iç unutma sakın ana suyunu iç ana sana meyve doğruyum vs el bebek gül bebek bakiyor' ben ona dedim ki madem bu kadar dertlisin niye ona bu kadar iyi davranıyorsun ne yapayım diyor sanki benle o birbirimize baglanmisiz diyor. Neyse eşimle zaten ara ara sürekli kavga ediyoruz biz yeri geliyor o benim aileme bela okuyor ben de onun ailesine cahil diyorum bela okuyorum vs. En son olan olayı analatayim. Binadan bi tanıdıkları cift bize geldi. Babaanne ve gelen.yaşlı kadın çocuk uyurken odasına girip çocuğu uyandırdilar ve ben de suç üstü yakaladım. Eşimin dediğine göre babaanne bunu kabul etmemiş ve inkar etmiş sonra. Zaten uyanık vs demiş yok yaşlı teyze yatağına para koyacaktı ondan o da arkasından gitmismis vs. Ben arkalarından geldim ve bi de gördüm ki çocuğun odasında konuşuyorlar ve tam ben geldiğim an ışığı yakti babaanne. Ben de sinirlendim ve çıkın dışarı dedim ikisine de. Babaanne çıkmıyor kesinlikle ben de elimle ittirdim. ( bu uyuyan cocugu uyandırmayı daha önce de yaptı onlardan gitmeden bi komsularina gostermek icin ayni sekilde ışığı yakıp odasında konustu) ben tabi çıldırdım bu davranışa çocuk da uyandı tabiki. Eşim aldı götürdü içeri sevsinler diye. Ben yanlarına gitmedim içerde tv açtım fln. Kapıları çarptım eşim geldi bana kucaginda bebeğimiz küfretti bi ton ( ki en hassas olduğum konu çocuğun yanında kavga o da buna sinir olduğumu bildiği için yapıyor surekli) tehdit etti sen göreceksin ben daha beterini yapacam fln. Sonra misafieler gitti. Benim ailem evdeydi onlar da bana bı ton kızdı neden böyle yaptın diye birşey olmaz kaldirsin sevs inler diye (her hafta görüşüyoruz blve her hafta çocuğun uykusunun bölünmesi ni dusundukce o kadar sinirleniyorum ki) ben de kabul etmedim uyuyan çocuk uyandirilmaz dedim. Sonra ertesi gün eşim bana tripli konuşalım mı diyorum yok diyor. Obur gün oldu onun iş yerine çiçek sepetinden kurabiye yolladım seni seviyorum yazdırdım. Hiç aramadı msj atmadı. Akşam oldu dedim ki konusalim mi yok dedi ben gidecem dedi . Sonra annem ve babamla konuşmaya başladı ağlayarak beni kötüledi onlara. İşte ailemi sevmiyor gitmek istemiyor siz daha çok goruyorsunuz cocugu ( benim ailem il dışında normalde 1 2 aylığına bizde kalıp donecekler) işte kızınız şöyle yaptı böyle dedi anlattı da anlattı. Babam çıldırdı tabi bi de tek taraflı dinliyor hep bana bağırdı herkesin içinde terbiyesiz dedi. Ben de eşime bağırdım. Gittim kp yi aradım dedim oğlun beni aileme kötülüyor babaanne de kıçına kına yaksın. Adam da çıktı geldi. Babam onların önünde elini kaldırdı seni tokatlarim dedi bana bağırdı ben de sen kimi tokatliyorsun diye bağırdım eşime döndüm bak yaptığını görüyor musun mutlu musun dedim aileme beni kotuluyorsun dedim. O da bana bağırdı o.zaman öyle yapmayacaktın dedi ben de iyiki de yapmışım dedim oh dedim eşim üstüme yürüdü bu sefer. Kavga gurultu vs.. şimdi ailem bana dusman eşimin onlar hakkında kavgada söylediklerinden bihaberler ve eşimi çok haklı bulup beni haksız buluyorlar. Babam sürekli bana terbiyesiz diyor içerde konusurken ben duyuyorum . Ve annem gelmis bana diyor ki eşinin ailesine tatlı al git barış. Yok dedim ben de bosanacam dedim. Çünkü ben eşime sürekli gel terapiye gidelim deyip durdum aile terapisti evlilik terapisti o istemedi o adam ne yapacak dedi ne b.k biliyor dedi vs . Profesyonel yardım almadı simdi gelmis aileme anlatıyor ailem cok mukemmel yaklaştı gerçekten olaya bana hiç sormadılar bile beni hiç dinlemediler bile. Dedim ben bosanacam annem diyor en son yapacağını ilk yapma. Dedim eşim de en son sizinle konuşmalıydi ama ilk konustu. Babam da çok mükemmel yaklaştı olaya beni herkesin içinde tokatlarim seni diye kuçuk düşürdü kp e eşime kardeşime ve anneme karsi .
Ben şimdi babamla konuşmayı düşünmüyorum esimden de boşanmaya düşünüyorum sizce doğru mu yapiyorum
Baba tokatlamaya kalkıyor. Sonra birtakım itiş kakıştan sonra koca karısının üstüne yuruyor BABASININ YANINDABen bu anlatilanlarda hickimseyi haklı göremedim herkes fevri herkezin agizi bozuk ve herkes yanlış yani tam olarak hak vereceğim kimse yok sen davada haklisin sadece uyuyan çocuğu uyandırma konusunda ama tarzın berbat kayın babayı arayıp annen kicina kına yaksin nasıl bı laftır her kavgada o senin ailene sen onun ailesine bela okumalar kusura bakmayinda aşırı derece hem eşiniz hem siz saygisizsiniz bu nasıl bi kisiliktir esin sana kızıp ailene anlatiyo üstelik baba kisisi tam bi ofsayt damadinin önünde kızını tokatlamaya kalkiyo ya bı tane aklı başında insan yokmu senin kesinlikle bı psikolog şart size