• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim 2. Çocuğumuz olmasını istiyormuş

Konu sahibi eşinizin yaptığı çok komiğime gitti istemsiz güldüm adam sürpriz bebis yapma girişiminde bulunmuş hayırlısı olsun hakkınızda

3.5 yaşında bir kizim var. Bu gune kadar da hic 2. Cocugun bahsi geçmedi evimizde. Dun gece ilişki yaşadık. Eşim ilişki sirasinda ikincinin vakti geldigini söyledi. Istemedigimi söyledim korunmasını istedim ama korumasız ilişki yaşadık ona ragmen. Sabah ertesi gun hapi almasini istedim. Ellerimi tuttu ve duygusal konusma yapti. Kızımız büyüdü. Ona bir kardes olsun. Bize de 2. Bir evlat. Cekirdek ailemiz büyüsün dedi. Kizimiz komsularin cocuklarina yalvariyor oynamak icin. Bir kardesi oldun dedi. Bir tek kızımız icin mi istiyorsun dedim. Hayir cekirdek ailemiz icin istiyorum dedi. Gece birdenbire nerden çıktı ikinci cocuk istegi dedim.kızımızı düşündüm kardeş vakti geldi dedim yalan soyleyemem dedi. Birtek kızımız icin mi dedim . bizim için de tabiiki dedi. Eger gercekten istemiyorsan gidip ertesi gun hapi alayim dedi. Duygusala bağladım esimin gözlerini dolu dolu görünce..kararsiz kaldım. Bir daha korumasiz iliski olmasin ama simdi hamile kalirsam da nasip dedim. Ama niye boyle dedim bilmiyorum. Tam yumurtlama donemimdeyim su an. Yani hamilelik şansım cok yuksek. Napiyorum ben yaaa.napmaliyim bilmiyorum. Kizim da acayip istiyor kardeşi olmasını. Bilmiyorum.
e ne güzel işte daha ne istiyorsunuz , hayırlısı olsun

Daha önceki konularınıza baktım daha 1 ay önce eşinizle ilgili ciddi sorunlardan bahsetmişsiniz. Gidin ve ertesi gün hapını kendiniz alın. Daha önceki konularda ortada bir çocuk var demişsiniz. Önlem alın ortada kalan 2 çocuk olmasın inşallah.

3.5 yaşında bir kizim var. Bu gune kadar da hic 2. Cocugun bahsi geçmedi evimizde. Dun gece ilişki yaşadık. Eşim ilişki sirasinda ikincinin vakti geldigini söyledi. Istemedigimi söyledim korunmasını istedim ama korumasız ilişki yaşadık ona ragmen. Sabah ertesi gun hapi almasini istedim. Ellerimi tuttu ve duygusal konusma yapti. Kızımız büyüdü. Ona bir kardes olsun. Bize de 2. Bir evlat. Cekirdek ailemiz büyüsün dedi. Kizimiz komsularin cocuklarina yalvariyor oynamak icin. Bir kardesi oldun dedi. Bir tek kızımız icin mi istiyorsun dedim. Hayir cekirdek ailemiz icin istiyorum dedi. Gece birdenbire nerden çıktı ikinci cocuk istegi dedim.kızımızı düşündüm kardeş vakti geldi dedim yalan soyleyemem dedi. Birtek kızımız icin mi dedim . bizim için de tabiiki dedi. Eger gercekten istemiyorsan gidip ertesi gun hapi alayim dedi. Duygusala bağladım esimin gözlerini dolu dolu görünce..kararsiz kaldım. Bir daha korumasiz iliski olmasin ama simdi hamile kalirsam da nasip dedim. Ama niye boyle dedim bilmiyorum. Tam yumurtlama donemimdeyim su an. Yani hamilelik şansım cok yuksek. Napiyorum ben yaaa.napmaliyim bilmiyorum. Kizim da acayip istiyor kardeşi olmasını. Bilmiyorum.

Yıllardır çocuk istiyorum olmuyor dogurabilen bayanların 2.ci çocuğu böyle dert edinmeleri garibime gidiyor doğurabiliyorsun bence bu bir ayrıcalık kendinizi bu fikre alıştırırsanız sizde isteyeceksiniz eminim

Ah masallah ne guzel...oglunuz kac yasinda peki? Bir de ben 1989 dogumluyum. Ikinci cocuk yapacak kadar büyük degil ki yaşım?ama eşim 1982 dogumlu.
Canım ne kadar çok ortak noktamiz var bende 1989luyum benimde bir oglum var 4 yasinda ve esim deli gibi 2. Cocugu istiyo aslinda bende cok istiyorum ama ablamin cocugu olmuyo sırf onu uzmemek icin hep erteliyorum aslinda cocuklari cok seviyorum ve hep cok cocugum olsun istemisimdir ama ablami uzme dusuncesi beni frenliyo

Bu aralar bende bu girdabin icindeyim.
Esim ısrarla 2. Cocuk diyo ben kendimi hazir hissetmiyorum.
Oglum buyudu artik rahata alistim ben.
Tekrar kilolar almak, uykusuzluk vs dusununce bile gozumde buyuyor.

Tek cocuklu hayat guzel ya.

Daha önceki konularınıza baktım daha 1 ay önce eşinizle ilgili ciddi sorunlardan bahsetmişsiniz. Gidin ve ertesi gün hapını kendiniz alın. Daha önceki konularda ortada bir çocuk var demişsiniz. Önlem alın ortada kalan 2 çocuk olmasın inşallah.
1 ay değil o, geçen sene temmuz ayı. Yani 1 sene olmuş o konuyu açalı...

Ama öncesinde de boşanmayla ilgili pek çok konusu var. Ben açıkçası onca şeyden sonra herşeyin güllük gülistanlık olacağına ihtimal vermiyorum...

Bi yerde yine patlak verebilir. Tek çocukla boşanmaktan bu kadar korkarken, iki çocukla boşanamayıp bi ömür bu sıkıntıyı çekmek zorunda kalabilir konu sahibi. Boşanırsa da bu sefer iki çocukla daha zor olur yeni bir hayat kurmak.

Her nasip vaktine esirdir belki sizin de vaktiniz gelmiştir 2. Çocuk için

Hayırlısı olsun

14 aylık kızım var 7.5 aylık hamileyim ben de:KK23:

Yanlisiniz var galiba. En son actigim konu bile 1 seneyi geçti benim çünkü

Her nasip vaktine esirdir belki sizin de vaktiniz gelmiştir 2. Çocuk için

Hayırlısı olsun

14 aylık kızım var 7.5 aylık hamileyim ben de:KK23:
Maşallah :nazar: surpriz hamilelikte Allahtan gelene başımız uzerinde yeri var diyor insan ama kendin planlı yapacak olursan o cesaret gelmiyor bir türlü

1 ay değil o, geçen sene temmuz ayı. Yani 1 sene olmuş o konuyu açalı...

Ama öncesinde de boşanmayla ilgili pek çok konusu var. Ben açıkçası onca şeyden sonra herşeyin güllük gülistanlık olacağına ihtimal vermiyorum...

Bi yerde yine patlak verebilir. Tek çocukla boşanmaktan bu kadar korkarken, iki çocukla boşanamayıp bi ömür bu sıkıntıyı çekmek zorunda kalabilir konu sahibi. Boşanırsa da bu sefer iki çocukla daha zor olur yeni bir hayat kurmak.
Aynen öyle. Benim de korkum bu sekilde aynen. Bugünkü duygusallık aklımı karmakarışık etti.

Canım ne kadar çok ortak noktamiz var bende 1989luyum benimde bir oglum var 4 yasinda ve esim deli gibi 2. Cocugu istiyo aslinda bende cok istiyorum ama ablamin cocugu olmuyo sırf onu uzmemek icin hep erteliyorum aslinda cocuklari cok seviyorum ve hep cok cocugum olsun istemisimdir ama ablami uzme dusuncesi beni frenliyo
Benim ablamin 2 oğlu var.1 hafta evvel bir düşük yaptı. Simdi pat diye hamileyim desem hoş olmayacak gibi..ustelik hep düşünmüyoruz dedim ailemden soranlara

Yıllardır çocuk istiyorum olmuyor dogurabilen bayanların 2.ci çocuğu böyle dert edinmeleri garibime gidiyor doğurabiliyorsun bence bu bir ayrıcalık kendinizi bu fikre alıştırırsanız sizde isteyeceksiniz eminim
Insallah hayırlı evladiniz olur sizin de..cocuk sahibi olabilenlerin 2. Cocugu istememelerinin sebebi cocuk bakmanin ve hamileligin zorluklari, rahatimizdan taviz vermemiz vs vs..evet bizler cocuk sahibi olamamanin vermis oldugu psikolojik durumu anlamiyoruz belki de. Fakat cocuk sahibi olmayanlar da anneligin yükünün ağırlığını anlamiyorlar. O sebeple size tuhaf geliyor insanların 2. Çocuğa kararsiz kalışlari. Rabbim hayirlisini versin hepimizin hakkinda insallah.

Konuşup kendinizi hazırlamadığınız için kararsızsınız şu an. Zaten hemen olacak diye bir şey yok biliyorsunuz. Ha oldu diyelim, eşinizin içine o isteği düşüren de sizi o hapı almaya engel olduran da Ol Diyen dir :KK66: hakkınızda hayırlısı olsun.
İnşallah.Allah razı olsun :KK200:

Ay ne güzel söylemiş adamcağız, ben olsam takım kurarım bu sözlere :anneadayı::halay:

Maşallah :nazar: surpriz hamilelikte Allahtan gelene başımız uzerinde yeri var diyor insan ama kendin planlı yapacak olursan o cesaret gelmiyor bir türlü

Aslında bizimkisi sürpriz değil bilerek isteyerek oldu:KK22: Ama eşimin bana sizin eşiniz gibi birden haydi çocuğumuz olsun demesini isterdim bizde çocuk çocuk diye tutturan da taraf benim:spor:

Ablaniz üzülür diye hamile kalmamak ince bir fikir bence salin oluruna olursa bakarsanız olmazsa bir daha korumasiz ilişkiye girmezsiniz. Sırf eşin istiyor diye çocuk yapma sonra anneliğe alışmak çok zor oluyor

Yeni bir bebek, kardeş fikri, duygusallıklar çok güzel
Ama yaşadığınız şey emr-i vaki
Çocuk kadar ciddi bir konuya ortak karar verilmeli, oldu bittiyle olacak şeyler değil bunlar
Eşim bana bunu yatak odasında o anda söylese çok kızardım çok

Back