- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
Kız kardeşiniz iş çıkışı kendi evine gitsin arkadaşım.. Market ortamındaki iş arkadaşlığı laçkalığından dolayı mı acaba enişteye bu aşırı ilgi alaka? Kardeş de eş de yerini bilecek.Merhabalar tekrar.
Arada üstünkörü okudugum mesajlarda bazilariniz beni suclu ilan etmis. Aradaki cevaplarimi okumadiginiz ne belli ama lutfen böyle de yargisiz infaz yapmayin. İnsan kardesine bunu yakistirir mi? Durduk yere?
Şöyle bisey var ki, esimle kiz kardesim hep mesafeliydi. Evliligimizin 1. yilina kadar boyleydi. Ama ne zamanki kiz kardesim yakınımızda bir markette kasiyer olarak calismaya basladi olay degisti. Ufak ufak sakalar, gulusmeler falan olurken katiliyordum ben de onlara ama bi zaman sonra beni gormezden gelmeye basladilar. İkisi calip ikisi oynadi misali yanlis olmaz hatta bu cümle durumu özetliyor.
Esim kiz kardesim varken simarik bir ergen gibi... Yani benimle olmasi gereken o adam olmali degil mi? Esiyle eglenmeli ama gelin gorun ki kiz kardesimle eglenip, gülüp o gidince televizyona çöküyor ve asla beni gormeyen öküz biri oluyor.
Simdi bol keseden yargilamayin da olaya böyle bakin. Genel olarak durum bu ve gün giderek varligim onlarin yanında hic oluyor, onlar hep egleniyor. Daha ne diyeyim? Bir de ben kötü oldum buna sasiriyorum.
Kız kardeşiniz de eşiniz de hadlerini ve sınırlarını bilseler bile eşinizle aranızda ciddi bir duvar var farkında mısınız?