Evet aylardır kafa bir milyon bu kişiyle kafa yapılarımız bir tek sorun tanıştılma oldu aile den tanıdık hani iş öyle olunca demek zorunda hissettim hatta diktirsem mi bile dedim en son söyledimKonu gerçek bir kaç başka konuda yorumunu gördüm, gerçekten bunu kafasına takıp kendine kuruntu etmiş
Aaa olur mu evlilikte imza atılıyor ya,her şey serbest.O zaman ben de şöyle şüpheye düşerim.Evlililk yapmış birinin sonrasında tek eski kocasıyla olup olmadığını nerden bileyim?Evlenemem çünkü bakire değilim, anne olamam çünkü bakire değilim. Bir tek bana mı saçma geliyor şu muhabbetler?
Kimse ikinci evliliğini yapmasın o zaman, aman nasıl bakarlar eşlerinin yüzüne?(!)
Bende bunu diyecektim ama vazgeçtim. Anneminde olmamış ve eski çağ olmasına rağmen babam sormamış bile. Ertesi gün olmuş annemin tuvalette görmüş babama söylememiş bile.Bu gerçekmi?
Ne kadar igrenç, kadin asaglayici birsey olmus.
Igrençligi daha çok migde bulandirdi. Kanli peçete ile evde dolasmak. Bunu göstermek bide.
Söylencek çok sey varda.
Ha orda esin seni savunmadi bu arada. Kan gelmeseydi ne olacakti?
Nasil bir insan kendini bu kadar degersiz görebilir? Yatakta 5 dakikada olan birsey ile kendini esdeger görür? Bazen aklim almiyor gerçekten.
Ne diktirmesi adama söylemişsin? Diktirmek kolay mı? O ameliyat, psikoloji, para..?Evet aylardır kafa bir milyon bu kişiyle kafa yapılarımız bir tek sorun tanıştılma oldu aile den tanıdık hani iş öyle olunca demek zorunda hissettim hatta diktirsem mi bile dedim en son söyledim
İnanın korktum şimdi ailesin de çarşaf olayı var kendimi mecbur hissettim bunu söylemeye doğulu kendisi
Aileden yetişme tabular beynimin içine etmiş gibi
Para sıkıntı değildi ama vicdanım beni kemirdi kimseyi salak yerine koymak istememem bu hayatta dürüstlük önemli benim içimNe diktirmesi adama söylemişsin? Diktirmek kolay mı? O ameliyat, psikoloji, para..?
Erkeklerim kafası bu işte tek zar olsun
Aynen gece aldiklari cevap yetmemis olmaliki birde sabahin 7sinde dayandilar kapiyaBabada mı bekledi bide yazıklar olsun
Aşkım sakin ol üzülme. Sen bu adama aşık mısın? Dayanabilirsen ayrıl bence. Ayrıca söyledim diyorsun. Sonra da diktiricem diyorsun ne alaka ailesi için miPara sıkıntı değildi ama vicdanım beni kemirdi kimseyi salak yerine koymak istememem bu hayatta dürüstlük önemli benim içim
Ay reziller bunlar kız bende bir damla kanama olmadı ben böyle bir yobaz aile bulsam ne yapacağım acaba dklflssAynen gece aldiklari cevap yetmemis olmaliki birde sabahin 7sinde dayandilar kapiya
Keşke erkeklere de böyle hesap sorabilsek. Nedense günah keçisi hep kadınlar.Aaa olur mu evlilikte imza atılıyor ya,her şey serbest.O zaman ben de şöyle şüpheye düşerim.Evlililk yapmış birinin sonrasında tek eski kocasıyla olup olmadığını nerden bileyim?
Sadece sağlık için kızlık zarı olayı nasıl böyle namus meselesi haline getirilmiş çok garip..
Konu başlığını görünce geldim, bu konu ne zaman açılsa çok fena tartışma çıkıyor o yüzden lütfen hanımlar yine sonu hüsranla biten bir konu olmasın rica ediyorum.
Esim kan olayina takilmadi bile iliski olduktan sonra kan gelmedi ben kendimi bildigim icin cok zoruma gitti daha once kimseyle arkadasligim bile olmamisti bu nasil olur diye cok taktim esim bazi kisilerde gelmeyebiliyormus ben seni biliyorum dedi sonra kalktim tuvalete gittim dugun gecesi benle konusan kadin bazen wcye gidincede gelebiliyor muhakkak bak wcye girince demisti hemen pecete alip sürdüm baktim kan o an nasil sevindigimi anlatamam hemen kosarak esime gelip gostermistim çok gülmüstük halada aklimiza gelince gulerizBu gerçekmi?
Ne kadar igrenç, kadin asaglayici birsey olmus.
Igrençligi daha çok migde bulandirdi. Kanli peçete ile evde dolasmak. Bunu göstermek bide.
Söylencek çok sey varda.
Ha orda esin seni savunmadi bu arada. Kan gelmeseydi ne olacakti?
Nasil bir insan kendini bu kadar degersiz görebilir? Yatakta 5 dakikada olan birsey ile kendini esdeger görür? Bazen aklim almiyor gerçekten.
Yok bunu araştırdım Burdada çoğu söyleme dedi hani diktir istersen başına kalkma olabilir vs şimdi söyle bir durum var çevren ne ise O tarz insanlar olur taliplerin çoğu benim çevreden bu kafadalar ama sonra dedim tüm riski alıp söyleyeceğim işin ucunda rezil olmak var allahtan yine anlayışlı çıktı seviyorum da zaten o da okumuş etmiş ama tüm erkekler de olduğu gibi O konu önemli bunu hisetttimAşkım sakin ol üzülme. Sen bu adama aşık mısın? Dayanabilirsen ayrıl bence. Ayrıca söyledim diyorsun. Sonra da diktiricem diyorsun ne alaka ailesi için mi
Evet o fena bir şey ama yine de nefes alıp verin sakinleşerek yazınMune carsaf muhabbeti gecince insan tutamiyor kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?