genel anlamda size katılmakla beraber yalnızca 1 kısma müdahele etmek istedim.Okudum bütün konuyu can sıkıntısından. 30 yaşına gelene kadar sevişmeyen bir insan sağlıklı değildir, dini olarak düşünmeyin. Ayrıca üniversitede "sevgilisiyle beraber yatan ama zara dokundurtmayan" arkadaşlarınızın kafası da farklı değilmiş. Biz de üniversite okuduk, arkadaşlarımız oldu ama sorumluluk alabilen insanlardı hepsi, istedikleri gibi seviştiler. Ayrıca sırf anne olmak için doğuracaksanız lütfen hayatınız boyunca doğurmayın. Böyle anne babalara sahip çocukların durumunu anlatmaya kalksam sayfalarca yazarım. Ayrılın bu adamdan, başınıza kakar ikide bir, cinsel geçmişinizi "normal" bulmuyorsa gitsin annesi ona bakire bir kız bulsun onunla aynı kafada yaşayıp gitsinler.
Kendisi daha önce ilişki yaşamış mi? Cevap hayırsa sizi çok üzer. Cevap evetse de sizi daha çok üzer. Yerinizde olsam bu adamla asla derdimMerhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi çünkü beni öyle bilmiyordu o da zor kaldırdı ama anlayışlı biri tabi hatta bir daha bu konu açılmasın dedi ben hala içimde yara kalmak gibi ilerde nasıl anne olacağım diyorum çünkü ailem beni bu konuda çok tembihlerlerdi benim daha önce bu hatayı yapmam Kendime bile yediremem ilerde evlensem mutlu olcakmıyım diye sorgulamalar .benim gibi olup evlenenler bu psikoloji ile nasıl başa çıktınız?
Kızlık zarı diye birşey yoktur efendim oyle olsa her kadinda olurdu birincisi bu,ayrıca bekaret vajina kanaması falanda değil nede olsa her ay görüyoruz bunu!Merhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi çünkü beni öyle bilmiyordu o da zor kaldırdı ama anlayışlı biri tabi hatta bir daha bu konu açılmasın dedi ben hala içimde yara kalmak gibi ilerde nasıl anne olacağım diyorum çünkü ailem beni bu konuda çok tembihlerlerdi benim daha önce bu hatayı yapmam Kendime bile yediremem ilerde evlensem mutlu olcakmıyım diye sorgulamalar .benim gibi olup evlenenler bu psikoloji ile nasıl başa çıktınız?
Çarşaf çarşaf çarşaf! Ooooohaaa!diyerek gönüllü ban yiyorum sanirim e ama napıyımİnanın korktum şimdi ailesin de çarşaf olayı var kendimi mecbur hissettim bunu söylemeye doğulu kendisi
"beni böyle bilmiyordu", "benim gibi olup evlenen" derken neyi kastediyorsunuz?? İleride anne olabilir miyim falan diyorsunuzMerhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi çünkü beni öyle bilmiyordu o da zor kaldırdı ama anlayışlı biri tabi hatta bir daha bu konu açılmasın dedi ben hala içimde yara kalmak gibi ilerde nasıl anne olacağım diyorum çünkü ailem beni bu konuda çok tembihlerlerdi benim daha önce bu hatayı yapmam Kendime bile yediremem ilerde evlensem mutlu olcakmıyım diye sorgulamalar .benim gibi olup evlenenler bu psikoloji ile nasıl başa çıktınız?
Herkes yargılayıcı konuşmuş çünkü en başta konu sahibi kendisini yargılamış. Anne olmayı bile yakıştıramamış. İnsanlar da bu durumda 'kardeşim madem bu kadar takıyorsun bakireliğe, o zaman evlenmeden sevişmek senin neyine' demekte gayet de haklılar bence. Sadece bu değil bin tane konusu var, kızlık zarı diktirme konusunda bile gezmiş.Yahu herkes neden bu kadar yargılayıcı konuşmuş? Bir sorununu dile getirmiş. Sen dert etmezsin o eder.
Kanlı peçeteyi koşa koşa kocasına göstermesini öğretme ama olur mu...Aynen oyle ama sigara falan kullanmiyorum Allahtanyinede saygisizlik etmem hicbirzaman. Annem evin kotusu elin iyisinden binkat iyidir kızım derdi. Allah korusun bugun birsey olsa yine ana baba koşar iyide olsa kotude olsa. Esimi seviyorsam anne babasinada katlanmam lazim. Esim cok tersler lafı verir hemen ozaman bile icim sızliyo tamam sonucta bazen cok zorluyolar ama hakli bile olsa evladin ana babaya bagirmasi cok zoruma gidiyor benimde evladim var bana oyle davransa hosuma gidermi? Herkesi idare etmek cok zor bir durum. Hep boyle yetistirildim haklida olsan sen sus gelinlikle gittin kefenle cikarsin hep ezil ama sus sen kızsın o oglan yapar(erkek kardesim icin) Eger birgun kizim olursa herne yasarsa yasasin hicbirzaman kendini ezdirmemesini herzaman kendi ayaklari uzerinde durabilmesini bunun icin bir erkege ihtiyaci olmadigini ogretecegim ona. Okumasini ehliyet almasini haksizlik karsisinda hicbirzaman susmaması gerektigini ogretecegim. Yani benim annem bana ne ogrettiyse tam tersini ogretecegim ona..
Valla hicte pisman degilim esim o anki saflığımı hatirladikca gulumseyerek anımsıyoruz. 19 yasindaydım. Ogretecegim kendisini esi olacak insana saklamasını hicbirzaman erkeklerin oyuncagi olmamasini onu gercekten seven insanın ona dokunmadan onu sevip bekleyebilecegini ilerde gecmisine dönüp baktiginda utanacagı hicbir hareket yapmamasini. Tabiki olursa...Kanlı peçeteyi koşa koşa kocasına göstermesini öğretme ama olur mu...
İnan bana kendini kime sakladığın kimsenin umurunda değil. Kendini birilerine saklamak istediysen bu senin kararın en nihayetinde kimse karışamaz. Ancak konu içerisinde dert yandığın, yakındığın, muzdarip olduğunu söylediğin o "iğrenç" adetlerin hepsine konuşmaların ve davranışlarınla çanak tutuyorsun.Valla hicte pisman degilim esim o anki saflığımı hatirladikca gulumseyerek anımsıyoruz. 19 yasindaydım. Ogretecegim kendisini esi olacak insana saklamasını hicbirzaman erkeklerin oyuncagi olmamasini onu gercekten seven insanın ona dokunmadan onu sevip bekleyebilecegini ilerde gecmisine dönüp baktiginda utanacagı hicbir hareket yapmamasini. Tabiki olursa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?