- 9 Mart 2011
- 11.664
- 8.812
yersen. Kendisi yapmadığını söyledi ve 30 yaşında bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yersen. Kendisi yapmadığını söyledi ve 30 yaşında bilmiyorum
İlerde en ufak tartışmanizda bunu yüzünüze vurur .Merhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi çünkü beni öyle bilmiyordu o da zor kaldırdı ama anlayışlı biri tabi hatta bir daha bu konu açılmasın dedi ben hala içimde yara kalmak gibi ilerde nasıl anne olacağım diyorum çünkü ailem beni bu konuda çok tembihlerlerdi benim daha önce bu hatayı yapmam Kendime bile yediremem ilerde evlensem mutlu olcakmıyım diye sorgulamalar .benim gibi olup evlenenler bu psikoloji ile nasıl başa çıktınız?
Zar meselesini aşamayan sizsiniz aslında .Aslında çok şey aşıldı hala zar meselesi aşılmadı ne garip demi bunu da biz yapıyoruz herkes haklı görüşlerini destekliyorum ama kimse çıkıp bir açıklama yapmadan evlenmiyor ki buna cesaretimiz yok neden bayan hesap vermek zorunda kalıyor ya da öyle düşünüyor keşke hesap vermesek kendi geçmişimiz geçmişte kaldı diyebilsem
bu gelenel görenek din adet inanç falan olamaz yaBizim kültürde sükür carsaf olayi yok. Bir tanidigim anlatmisti: Bir dügüne gitmiş. Kalacagi eve de gelin ve damat getirilmis. Yatak odaya tikmislar. Onlar "isi" bitirene kadar kapinin önünde kadinlar oturup beklemis carsafi. Düsünebiliyormusunuz. Ilk gecen ve kapinin önünde sülalenin yarisi. Allahtan bizde böyle birsey yok. Yoksa hepsini kovalamak zorunda kaldirdik
bu gelenel görenek din adet inanç falan olamaz ya
bunca insanın içinde bi akıllı da çıkıp demiyor mu biz napıyoruz
sevişmek ayıp ama oturup dinlemek izlemek ayıp değil
toplu delilik bu bence
sapkınlık
Doğru benim gibi es adayı bile dert etmeyecek ben dert edeceğim gibi aslında bunu hiç yaşamamalıydım diyordum önceki hiç haketmedi zaten vajinusmus olduğumu gördümZar meselesini aşamayan sizsiniz aslında .
Önceki haketmedi ne demek ya? Bir kadınla ilk ilişkiyi yaşamak erkeğin hak etmesi gereken birşey mi? Aşın artık bunları ya. İstemissiniz sevismissiniz. Kusura bakmayın da çok ezik görünüyorsunuz. Böyle yaparsaniz karsinizdi erkekler sizi çoook ezer.Doğru benim gibi es adayı bile dert etmeyecek ben dert edeceğim gibi aslında bunu hiç yaşamamalıydım diyordum önceki hiç haketmedi zaten vajinusmus olduğumu gördüm
Geçmişte yaşadığım durum psikolojikmen etkiledi beni tamamen esir aldı kendimi güçlü tutmaya çalışıyorum bazen beynimi yerden zor topluyorumMutlu olmanızı belirleyecek etkileyecek başka faktörler var. Mesela kendinize değer vermeniz, kendinize saygı duymanız gibi. siz kendinize tokat atarsanız başkaları yumruk atar, tekme sallar... önce siz sevin kendinizi, aşağılayıp durmayın. Ondan sonra mutlu da olursunuz yeterince iyi bir anne de olursunuz.
haketmedi demek ne demekDoğru benim gibi es adayı bile dert etmeyecek ben dert edeceğim gibi aslında bunu hiç yaşamamalıydım diyordum önceki hiç haketmedi zaten vajinusmus olduğumu gördüm
Üzüldüm yaşadığınız durum için aldatılmak ta kötü benim onu psikolojim hiç kaldırmaz dı sanırımSize çok samimi bir düşüncemi söylüyorum. Ben de evlendiğimde bakireydim ama aldatılıp terkedildi. Bakire olmadan evlenen kadınlar bence daha mutlu olur. Çünkü kafadan " kızlık zarı" derdine düşen erkekler elenmiş oluyor. Bu derde sahip kesim vasıfsız kesim oluyor.
Eğer sorun yapmadıysa siz de zihniyetinizi değiştirin.
Beni aldatan ucube için konuşayım. Ilk erkek arkadaşım onunla ortak arkadaşımızdı. Onu bile kaldıramadı ilişkimiz boyunca. Ki hiç cinsel bir beraberliğim olmamıştı. Sadece öpüştük sarıldık bunu sorun yapmıştı. Salak gibi anlatmıştım ben de. Saflık çocukluk işte. 21 yaşımdaydım.
Sonra beni aldattığı kadınla evlendi ucube kişisi. Kiminle evlendi? Tinderda cinsel partner ararken bulduğu kişiyle. Neyse...
Demem o ki, bekarete değer veren kişiler doğru tercihler değildir.
Üzüldüm yaşadığınız durum için aldatılmak ta kötü benim onu psikolojim hiç kaldırmaz dı sanırım
Erkek arkadaşın bakir miymis. Bunu merak ettm. Pişman olmuşsun. Tövbe et Allah'a. Erkek arkadaşın bu konuda ezmeye kalkarsa da evlenme lütfen. Bu devirde gerçekten temiz erkek olduğuna çok inanmıyorum artk. İlla ki vardır da. Azınlık işte. İçine sinmiyorsa evlenme derim.Merhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi çünkü beni öyle bilmiyordu o da zor kaldırdı ama anlayışlı biri tabi hatta bir daha bu konu açılmasın dedi ben hala içimde yara kalmak gibi ilerde nasıl anne olacağım diyorum çünkü ailem beni bu konuda çok tembihlerlerdi benim daha önce bu hatayı yapmam Kendime bile yediremem ilerde evlensem mutlu olcakmıyım diye sorgulamalar .benim gibi olup evlenenler bu psikoloji ile nasıl başa çıktınız?
Sen kendini sırf bu yüzden değersin görürsen karşındaki insan da gözünün yaşına bakmazMerhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi çünkü beni öyle bilmiyordu o da zor kaldırdı ama anlayışlı biri tabi hatta bir daha bu konu açılmasın dedi ben hala içimde yara kalmak gibi ilerde nasıl anne olacağım diyorum çünkü ailem beni bu konuda çok tembihlerlerdi benim daha önce bu hatayı yapmam Kendime bile yediremem ilerde evlensem mutlu olcakmıyım diye sorgulamalar .benim gibi olup evlenenler bu psikoloji ile nasıl başa çıktınız?