- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
Evet atlattım. Ve şimdi özgürüm oda bunu biliyor. Ağzını açamıyor zamanında bana bunu yaptığı içinKorkunç
Geçmiş olsun umarım atlatmışsındır
Bir genç kız için travma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet atlattım. Ve şimdi özgürüm oda bunu biliyor. Ağzını açamıyor zamanında bana bunu yaptığı içinKorkunç
Geçmiş olsun umarım atlatmışsındır
Bir genç kız için travma
Çok geçmiş olsun. Diyecek bir şey bulamadım bile.Evet akrabalarına kanıt olsun diye
Harika yorumBakire olup evlendikte ne oldu başımız göğe mi erdi gene mutsuzuz.
Gerçekten çoğu kız belki de en doğrusunu yaptı hiçbiri eşine anlatmak zorunda kalmadı teknik olarak bakireOkudum bütün konuyu can sıkıntısından. 30 yaşına gelene kadar sevişmeyen bir insan sağlıklı değildir, dini olarak düşünmeyin. Ayrıca üniversitede "sevgilisiyle beraber yatan ama zara dokundurtmayan" arkadaşlarınızın kafası da farklı değilmiş. Biz de üniversite okuduk, arkadaşlarımız oldu ama sorumluluk alabilen insanlardı hepsi, istedikleri gibi seviştiler. Ayrıca sırf anne olmak için doğuracaksanız lütfen hayatınız boyunca doğurmayın. Böyle anne babalara sahip çocukların durumunu anlatmaya kalksam sayfalarca yazarım. Ayrılın bu adamdan, başınıza kakar ikide bir, cinsel geçmişinizi "normal" bulmuyorsa gitsin annesi ona bakire bir kız bulsun onunla aynı kafada yaşayıp gitsinler.
Aynı fikirdeyim. Madem ki bakire kalmam lağzımmış madem ki ileride anne olmakdan korkuyorsun eee bacım bi stop yapaydın niye gaza basdın. Neden dikdirmedin peki ? Çoğu kadın gizleyip dikdiriyo üstüne bide o gece rol yapıyolar dürüst olmayı seçmişsin güzel davranış ama ilerde her olayda yüzüne vurur bunu.Aman ya, bayiyor bu konular artik. Madem boyle bir cevrede yasiyorsunuz, sizin neyinize sevismek? Sevistiniz diyelim, magduru oynamayin ya.
Bakire gidince tek artın 5 bilezik fazla. Onu da daha sonra allem kalem edip alıyorlar elinden zaten.Çoğu da böyle hersey yaşayıp bakire kalan çok var zaten yargılamıyorum kimseyi ama belki bende öyle olsam yine de kendi mi iyi hissetmezdim zaten hersey bacak arasın da değil ama toplum bunu böyle empozite etmiş
Hersey tek bakirelikte de bitmiyor anlaşmak daha önemli tabiBakire olup evlendikte ne oldu başımız göğe mi erdi gene mutsuzuz.
Benim ailem altın meselesinde rakam Bile vermez kendileri ne takarsa borç olmasındaBakire gidince tek artın 5 bilezik fazla. Onu da daha sonra allem kalem edip alıyorlar elinden zaten.
Aynen öyle karşındaki insan İNSAN olsun ADAM olsun gerisi bence hic muhim değil kafaya takılacak şey değilHersey tek bakirelikte de bitmiyor anlaşmak daha önemli tabi
Bende bundan korkuyorum yüzüme vurulur mu değerim düşer mi bu konuyu açma dedi gerçi amaAynı fikirdeyim. Madem ki bakire kalmam lağzımmış madem ki ileride anne olmakdan korkuyorsun eee bacım bi stop yapaydın niye gaza basdın. Neden dikdirmedin peki ? Çoğu kadın gizleyip dikdiriyo üstüne bide o gece rol yapıyolar dürüst olmayı seçmişsin güzel davranış ama ilerde her olayda yüzüne vurur bunu.
Olay aslında eşe anlatmak değil. Sizin yaşadığınız dünyanın çok küçük olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü artık tarlalarda çalışsın ev işi görsün diye evlendirilmiyoruz. Tanışıyoruz, kafamız uyuşuyorsa evleniyoruz, cinsel çekim de her zaman önemli buna da dikkat ediyoruz. Zaten normalde sağlıklı olduğunuz sürece kimsenin size cinsel geçmişinizi sorma hakkı yok, siz de anlatmak zorunda değilsiniz.Gerçekten çoğu kız belki de en doğrusunu yaptı hiçbiri eşine anlatmak zorunda kalmadı teknik olarak bakire
Artık onuda zaman gösterecek. Bence konuyu bidaha açma ona aynı şekilde davranışların olsun ama seni seviyorsa sorun etmemeli. Sanki kendisi olmadı mı bi başka kadınla ? Ben baskı altında büyüdüm hep aman sakın ha aman yatıp kalkmak yok oysa şimdi evliyim ama eşimle cinsel işiikide sorunlarımız var keşke herkes Özgür yaşasa eşimle daha önce birlikde olmuş olsam belkide evlenmezdik seviyorum ama ben o tür ilişkilere de hep özenmişimdir.Bende bundan korkuyorum yüzüme vurulur mu değerim düşer mi bu konuyu açma dedi gerçi ama
Keşke hiç söylemeseydin inan şimdi kuracagın mutlu yuvan unuttururdu sana geçmişini yaranı söyleyerek hata etmişsin hergün güle oynaya geçmeyecek evliliğin zor anların tartışmalarında olacak ozaman yüzüne vurursa sana daha çok ağır gelir Allah kimseyi o duruma düşürmesin ama bikere olmuş tövbe et Allaha yalvararak aglayarak Allah affetsin seni nişanlından önceMerhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi çünkü beni öyle bilmiyordu o da zor kaldırdı ama anlayışlı biri tabi hatta bir daha bu konu açılmasın dedi ben hala içimde yara kalmak gibi ilerde nasıl anne olacağım diyorum çünkü ailem beni bu konuda çok tembihlerlerdi benim daha önce bu hatayı yapmam Kendime bile yediremem ilerde evlensem mutlu olcakmıyım diye sorgulamalar .benim gibi olup evlenenler bu psikoloji ile nasıl başa çıktınız?
Senin gibi cesaretli olsaydımm keşkeAnnem tembihlerdi ne benimde tembihlerdi hatta beni teste bile götürdü 16 yaşında. Ama bak ne oldu büyüyünce engel mi olabildi asla pişman değilim istedim ve yaşadım adam mı öldürdüm hırsızlık mı yaptım kime neee
Söylemekten başka seçeceğim yokkiKeşke hiç söylemeseydin inan şimdi kuracagın mutlu yuvan unuttururdu sana geçmişini yaranı söyleyerek hata etmişsin hergün güle oynaya geçmeyecek evliliğin zor anların tartışmalarında olacak ozaman yüzüne vurursa sana daha çok ağır gelir Allah kimseyi o duruma düşürmesin ama bikere olmuş tövbe et Allaha yalvararak aglayarak Allah affetsin seni nişanlından önce
Aslında gelenek adı altında yapılanları yazdıkça geçmişten bu yana kadının ne kadar rencide edildiğini düşünüp iyice üzülüyorum, adettir gelenektir diye kadını aşağılayan şeylere öfkem de artıyor.Bizim kültürde sükür carsaf olayi yok. Bir tanidigim anlatmisti: Bir dügüne gitmiş. Kalacagi eve de gelin ve damat getirilmis. Yatak odaya tikmislar. Onlar "isi" bitirene kadar kapinin önünde kadinlar oturup beklemis carsafi. Düsünebiliyormusunuz. Ilk gecen ve kapinin önünde sülalenin yarisi. Allahtan bizde böyle birsey yok. Yoksa hepsini kovalamak zorunda kaldirdik