- 18 Nisan 2021
- 58
- -70
- 37
Onlarla ayni eve gelin geldim o gece icin zorla kayinvalidenin kiz kardesigil onlari kendi evlerine elettiler. Ama onlar carsaf beklediler. Esimden cvbi alinca gittiler yani. Esimin teyzesinin kizi anlatti sabah 6ta kalkmis kayinpederim tutturmus ben gidiyorum sabahin 7sinda kapiya dayandi yumruklayarak. Tutamadik neolur affedin ne soylediysek kar etmedi dediler. Valla bu hayatta neleri var. Kimse basina gelmeyen bir olay hakkinda yok ben soyle yaparim boyle yaparim ahkam kesmesin. Kimse kimseye yorum yaparken alaycı davranmasin(sizin icin soylemiyorum yanlis anlasilmasin genel olarak baktigimda gordugumu soyluyorum) insanlar etraflarinda kimseye acamadiklarini burda tanimadigi insanlardan fikir alabilmek icin konu aciyorlar. Tamam aralarinda dalga gecen konu sahipleride oluyor ama cvplarin cogu alaycı yada tartisma icinde ne gerek varki buna? Sana sacma gelem bir konuya yorum yapmak icin zorlayanda yok ki seni oku ve gec. Zaten konu sahibi celiski icinde misal burda kaos ortami yaratmaya ne gerek var? Kimse kimsenin hikayesine gülmesin herkesin hikayesi devam ediyor yarin ne olur belli olmaz. Hayat herkese ayni imkanlari sunmuyor malesef sabrı ogretiyor susmayi ogretiyor icin yana yana susmayi hemde. Bu hayatta neleri var insan burda okudukca nelerle karsilaşıyor. Konu sahibide zamaninda bir hata yapmis insaAllah esi olacak kisi ilerde bunu yuzune vurmaz ve mutlu olurNerde beklediler tam olarak ya. nasıl oldu ay inanılmaz ya.
Son düzenleme: