bakire misin acaba ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rolly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Simdi sen kanıt(!) sunmayinca da 'suclusun ondan kanitlamiyorsun' moduna gececek büyük ihtimal.. Sakin hastanelere gidip ona bekaretini ispat etmeye kalkma! Utanmaz herif!

Hic ugrasma. Kac yildir taniyor diyorsun senden suphe etmesi ayti mesele senin özelini kurcalayip sonrada benle ol ondan sonra nisan olsun demesi ayri dert. Benden sana demesi bunun derdi senle nişan evlilik falan degil akli baska biseyde gibime geldi. Kanmayin su erkeklere boyle ya.

Ağlamana değmez iyiki bitmiş ayrılmışsınız karaktersiz biri böyle biriyle evlenmek mi aynı yerde beş dakika bir arada bulunulmaz

Bu yobaz kafalıların neden kökü kurumuyo hala?

Bu yobaz kafalıların neden kökü kurumuyo hala?
Off bence de artık ürememeli bu adamlar kendi nasıl ki yetiştireceği çocuk nasıl olsun, ciddi söylüyorum bu türde insanlar bir aileye sahip olmayı hak etmiyor en başta, ama dünya hayatı işte rabbimin bir bildiği vardır

İnsanın iffetini haysiyetini koruması lazım, iffetli olmaktan kastım bekareti korumak değil

Lakin böyle adamlar (!) insanı gönlünün, karakterinin güzel olup olmadığıyla değerlendirmeyi nerden bilsinler

Bari biz kızlar pabuç bırakmayalım şu adamcıklara, düzgün adamlarla olalım, amin

Ya ne kadar karaktersizzzzzzz

Soğuman lazım böyle bir insandan. Merak etme çabuk unutursun mantıklı davran

Beş para etmez biriymiş. kıçına tekmeyi vurup cehennemin dibine yolluyoruz.

Sacma sapan biri işte adam bile denilemez igrendim resmen. Birak Allah askina bi b.. olmaz bundan.

Siz eski konunuzda da bunu şart koştuğunu yazmıştınız, yeni duyduğunuz birşey değil yani. Hala bu konu hakkında 2. kez konuşmasına ve aynı teklifi yapmasına izin verdiğiniz için bu artık sizin hatanızdır.

Tam anlayamasam da yazdıklarınızı, adamın derdi bişey ispatlaman değil onu anladım. O senin bakire olup olmadığını bilemezse sen de ilişki sonrası nişan yapıp yapmayacağını bilemezsin. Ki böyle bi pazarlık yapılarak yuva kurulmaz da. Sakın kendimi ispat edeyim derdine girmeyin sakın!

Hahahah cidden buna inandınmı bikere sana güvenmeyen adamla nie evlenesin ikincisi bunun testi ona mı kalmıs rapor diye bisey var üçüncüsü bu kan emicci biri bukadar cahıl ve nasıl söylesem ıq su düsük biriyle evlenip napcan ya

hastaya mi agliyorsun

bide Şen'inle evlenmem ıcın bakire olup olmadığını bilemem bunu test edecek bunu demese de diyor ki birlikte olalım sonra hemen nişan olsun ..
Ben de seni test etmek istiyorum. Ben senin bakir olduğuna nasıl inanıcam güvenicem deseydiniz. Midem bulanıyor böyle erkeklerden midem

'seninle birlikte olacağım bakireysen hemen nişan olacak' öyle mi?
zaten düzgün bir adam bu yolu seçmez güzelim.
söz senettir yok diyorsan öncesi yoktur.
onun bu dediği çok ama çok çirkin.
ya nişanlıyken anlaşamaz da ayrılırsanız o zaman ne olacak?
ben sana karışamam herkesin bakireliği kendinedir.
ama bu zihniyetteki bir adama şans verme. üzülürsün.

evlenmem ıcın bakire olup olmadığını bilemem bunu test edecek bunu demese de diyor ki birlikte olalım sonra hemen nişan olsun ..

Şu terbiyesizliğe bakar mısın? Haddini aşmakla kalmamış bir de özgüven patlaması yaşamış.
Eğer sizi arayıp bir kez daha böyle bir teklif getirecek olursa ona:
"Adamı ben ayarlayıvereyim de bi kere vurdur, eşcinsel olmadığından emin olayım, sonra nişanı yaparız" deyin.
Bu dilden anlar bunlar.

Bakire olmamayı neden hakaret olarak anlıyorsunuz anlamıyorum? Ağlanacak bir şey yok, ay baba bunu nasıl yakıştırdi falan. Zaten onun derdi evlenmek falan da değil. Birlikte olalım da öyle evlenelimmis. Bak bak bak, çok akıllı. Salla gitsin, kurtulduğuna sevin. Ha bu arada şu bekaret raporu alınıp kimsenin yüzüne carpilacak bir şey değil yaa, başka konularda da görüyorum, çok onur kırıcı. Yapmayın böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…