• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakire misin acaba ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rolly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ağlayarak yazıyorum.yaklasık bir haftadır arıyor eski erkek arkadasım hani nişanlanacaktık o kişi .. belirli gün sonra bu şehirde olmayacak .. tabi sevdiğini falan söyledi gururum oksanmadı degıl sen üzülüp ağlıyorsun sanma ki ben uzulmuyorum seni sevmiyorum dedi .. oh be dedim beter ol .. neyse belirli gün sonra burda yok ya hani nişan ıcın konuştu yarım kalan hani su .. ve beni bırak dostuma dusmanıma aileme yaşlı başlı insanlara Bile duyurup sonra olmuyor dedirttiğini söyledim .. bikac aydır konuşmuyoruz ya unutamadığını bu surede kimse olmadığını falan soyledı tabi sonrasında dedi ki sana güvenmem ıcın bana fatura dökümünü ver bakıcam.. sasırdım kaçmak istemediğim bana göre yanlış bi olay ama dedim tabi bide Şen'inle evlenmem ıcın bakire olup olmadığını bilemem bunu test edecek bunu demese de diyor ki birlikte olalım sonra hemen nişan olsun .. sonuçta eskiden ya olduysa çok ağladım dedim ki bu mevzu kimine göre sorun ama kimine göre degıl senın ıcın sorun eğer ben önceden biri ile olmuş olsam sana derdim bunu bilmek hakkın ama Yok olmadı
Ben bunu şart koyan evlenmeyi buna bağlayan bi insan olduğu için ve boyle bi insana aşk beslendiğim ıcın kendime kızıyorum ağlıyorum suan anlatamadıysam derdimi affola .. dedim ki evlilik ıcın bu yönteme başvurma gel hastaneye gidelim suratına çarpayım .. herkesin pembe hayalleri vardır evlilikle ilgili ben ağlıyorum yaaa çok üzüldüm ...
Sen boyle bir serefsize hesap vermek zorundamisin. Bosver yahu. Simdiden boyle konusan ilerde sana neler yapar bi dusun.

Bana böyle konuşabilecek bir adamı anası doğurmadı henüz. Kendinize saygınız olsun. Bi erkeğe bunu söylersem bu benim ağzıma eder hissini neden veremiyorsunuz. Yahu bu nasıl bir saygısızlık.

Hastane rapor falan da demiyor (ki yine saygısızlık) direkt kendi bakacakmış beyefendi.

Sen de ona desene "senin bugüne kadar kızları test edip edip bırakmadığını ben nerden bileceğim, sana güvenemem tozol" diye.

Uyanığa bak deneyerek test edecekmiş:110:
Doktora gidelim dese en azından, kötü niyetli değil zar onun için önemli derdik, yapayım sonra evlenelim masalı ucuz olmuş.
Bunun için ne ağlıyorsun? Kendisini kurnaz sanıyor, kurtuldum de, sadaka falan ver.

Ayrıca hayatım tuttuğun el bırakılmaz diye bişey yok. Millet 40 yıl tuttuğu eli bırakmak zorunda kalıyor, biri kötüyse karakteri bozuksa ki bozukmuş en kötüsündenmiş, flört dönemi 5 yıl da olsa 10 yıl da olsa bunu anlamak için var.

Aslında ayrıldığında üzüldüysen bile bu laflarının senin içini soğutması ve iyi olmuş demeni sağlaması lazım. Her türlü kardasın ama keşke haddini de bildirebilseydin.

Bana böyle konuşabilecek bir adamı anası doğurmadı henüz.

Hastane rapor falan da demiyor (ki yine saygısızlık) direkt kendi bakacakmış be

Sen de ona desene "senin bugüne kadar kızları test edip edip bırakmadığını ben nerden bileceğim, sana güvenemem tozol" diye.
Aynen katılıyorum bi hödükten kurtulduguna sukretsin
Kimbilir kac kızı test etti pislik

ben de senin eşcinsel olduğundan şüpheleniyorum bi denemem lazım daha önce pasif ilişki kurdun mu diye kontrol edeceğim seninki sağlamsa sen de beni kontrol edebilirsin deseydiniz keşke.
kabul ederse de artık neyle kontrol edeceğiniz sizin insafınıza kalırdı :KK53:

böylelerinin baba olmuş versiyonları da böyle haberlere konu oluyor http://www.hurriyet.com.tr/utanmaz-baba-6278007

linki açamayanlara: Kamyon şoförlüğü yapan A.K. sorgusunda, amcasının oğluna kaçtıktan sonra tekrar eve dönen kızı Ü.K. ile kızlık zarı kontrolü yapmak için eşi 44 yaşındaki S.K.'nin gözü önünde ilişkiye girdiğini, daha sonra kızıyla birkaç kez daha cinsel ilişkide bulunduğu onu hamile bıraktığını itiraf etti.

Karakuş polise verdiği ifadede olayı şöyle anlattı:

“Kızım eve dönünce kızlık kontrolü yapmak için eşimin yanında önce kızımın cinsel organına parmağımı soktum. Ancak bu şekilde kız olup olmadığını anlayamayınca ilişkiye girdim. dedi.

Ağlayarak yazıyorum.yaklasık bir haftadır arıyor eski erkek arkadasım hani nişanlanacaktık o kişi .. belirli gün sonra bu şehirde olmayacak .. tabi sevdiğini falan söyledi gururum oksanmadı degıl sen üzülüp ağlıyorsun sanma ki ben uzulmuyorum seni sevmiyorum dedi .. oh be dedim beter ol .. neyse belirli gün sonra burda yok ya hani nişan ıcın konuştu yarım kalan hani su .. ve beni bırak dostuma dusmanıma aileme yaşlı başlı insanlara Bile duyurup sonra olmuyor dedirttiğini söyledim .. bikac aydır konuşmuyoruz ya unutamadığını bu surede kimse olmadığını falan soyledı tabi sonrasında dedi ki sana güvenmem ıcın bana fatura dökümünü ver bakıcam.. sasırdım kaçmak istemediğim bana göre yanlış bi olay ama dedim tabi bide Şen'inle evlenmem ıcın bakire olup olmadığını bilemem bunu test edecek bunu demese de diyor ki birlikte olalım sonra hemen nişan olsun .. sonuçta eskiden ya olduysa çok ağladım dedim ki bu mevzu kimine göre sorun ama kimine göre degıl senın ıcın sorun eğer ben önceden biri ile olmuş olsam sana derdim bunu bilmek hakkın ama Yok olmadı
Ben bunu şart koyan evlenmeyi buna bağlayan bi insan olduğu için ve boyle bi insana aşk beslendiğim ıcın kendime kızıyorum ağlıyorum suan anlatamadıysam derdimi affola .. dedim ki evlilik ıcın bu yönteme başvurma gel hastaneye gidelim suratına çarpayım .. herkesin pembe hayalleri vardır evlilikle ilgili ben ağlıyorum yaaa çok üzüldüm ...

Bu hödük için mi ağlıyorsun
Şükret kurtulmuşsun

Yahu adam nişanlanacakken senden ayrılmış aylar olmuş siz hala yok bana birlikte olalım da öyle nişan yapalım dedi diyorsunuz yok tel görüşmelerine bakıcam diyormuş. Yaa ayrılmışsınız sen böyle bir adamla zaten neden görüşüyorsun bunu diyen adamı daha ne düşünüyorsun anlamadım ki. Kapatırım yüzüne telefonu engellerim olur biter. Bitmiş zaten gidecekmiş başka şehire siz hala olur mu derdindesiniz.

böylelerinin baba olmuş versiyonları da böyle haberlere konu oluyor http://www.hurriyet.com.tr/utanmaz-baba-6278007

linki açamayanlara: Kamyon şoförlüğü yapan A.K. sorgusunda, amcasının oğluna kaçtıktan sonra tekrar eve dönen kızı Ü.K. ile kızlık zarı kontrolü yapmak için eşi 44 yaşındaki S.K.'nin gözü önünde ilişkiye girdiğini, daha sonra kızıyla birkaç kez daha cinsel ilişkide bulunduğu onu hamile bıraktığını itiraf etti.

“Kızım eve dönünce kızlık kontrolü yapmak için eşimin yanında önce kızımın cinsel organına parmağımı soktum. Ancak bu şekilde kız olup olmadığını anlayamayınca ilişkiye girdim. dedi.

Yok artııkkkk :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Birlikte olalım sonra nişan olsun oldu paşam başka.
Pazardan karpuz mu alıyor bu?
Basın tekmeyi gitsin hadsiz.

Seni acikca kullanmak isteyen birine hic bisi ispatlamak zorunda degilsin aptallik yapma unut gitsin...ben böle şerefsiz biri görmedim hayatimda bi bakim bakireysen olur ne demek yaaa böle mi eş secilirmi kendini kulandirtma akilli ol lütfen yaaaa valla sinirim tepeme geldi

Ruh hastası pislik :kızgın:

Bir yasima daha girdim. Evlenmek icin birlikte olmayi sart kosuyor bakire olup olmadigini ogrenmek icin doktora goturmek istiyor. Nerden buldunuz bu dağdan bayirdan kopup gelmiş adamı

Back