• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakire misin acaba ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rolly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu herif tam bir
neyse neyse susuyorum küfür etmeyecegim her hafta banlanmaktan yoruldum...

sen kimseye hic bir sey ispatlamak zorunda degilsin ayrica tamam dese hastaneye goturse seni ispatlasan çabalasan çirpinsan herneyse artik diyelimki tamam dedi sana inandim...

Yinede bu adamla evlenirmisin??

kör olma bu adam yobazin teki böylesi adama kan kusturur bugun bekaret yarin baska bir sorun ,git kendin adam gibi birini bul ugrasma bu cahille ...

Deseydin ya " ya sen, sen bakir misin ? Gel seni de test edelim. Hasta misin deseydin bir de ? Suratina neyi carpiyorsun. Birak gitsin saygisizi

bana bu teklifle gelecek adamı ellerimle boğarım. Terbiyesiz,ahlaksız,karakterden nasibini alamamiş bir mahluktur benim için.

Bana gore de gercekten seven adam bekarete onem vermez.bence bu insanin niyeti ayri.evleniriz adi altinda resmen birlikte olmak istemis.sonra da seni sutlar bunun boylesi.kizim sende tutmus boyle bi mikrop icin uzuluyorsun.birak Allah askina defolsun gitsin.Allahin sevgili kuluymusum ne halt oldugunu gorsum deyip sevinecegine...yapmayin yapmayin.

Bunu soyleme hatta bunu teklif etme cesaretini gosterebilecek kadar cahil biri icin goz yaslariniza yazik. Kendinize mi kizdiginizdan agliyorsunuz? Yapmayin. Cahil ve igrenc zihniyetli biriymis. Onun kiz kardesine boyle bir teklif yapilsa normal karsilar miydi? Babasi da annesini test edip mi evlenmis? Tobe tobe. Cok kizdim. Sanslisiniz ki erken fark etmissiniz. Bu kiziyle evlilik yapmis olsaydiniz esaret altinda, surekli bir seylerin hesabini veren bir yasantiniz olurdu. Oysa kimseye birsey ispatlamak zorunda degilsiniz. Neyse bu da bir tecrube oldu deyin gecin. Uzulmek bile yanlis bu kisi icin. Guclu olun. Dik durun. O utansin bunu sordugu icin.

Hadsiz pislik herif
Aglama bu adamin arkasından yat kalk şükret.

Back