• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakire misin acaba ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rolly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tam cahil.
bence hiç ağlama, kendine gel. Böyle adamla ömür mü geçer

:oha::oha: derdinin ne olduğuni anlamışsındır umarım :KK51: he seninle zaten evlenmez bu haberin olsun ama gene senbilirsin tabi git rapor al konuşmalarınin dökümünü ver aferin:sampiyon:
Ya bilmiyorum rapor tabi almam tabi evlenmem boyle bi sacmalık karşısında hayırdır neden korktuğun ne dediği icin soyledım ve ağlayarak konuşmayı bitirdim .. kırıldım .. herkes ne hayaller kuruyo evlilik teklifleri o ilk heyecanlar ilk adımlar boyle bi duruma bağlaması kırdı

Hayır oyle bi diyor ki suratına çarparım ki zaten bu söylemlerinle kaybettin beni demiştim
Çünkü tam iki buçuk saat dile getirdi bilmiyorum ya oyle bi an ki insanın cicili hayalleri varken benim evlilik durumunu buna bağlaması ve yıllardır tanıyıp sana güvenmiyorum diye hakaret etmesi çok farklı çok kırıcı üzücü
Aşkından ölüp gebersem bile böyle konuşan adamı 2 saniye dinlemem, 2 buçuk saat dinlemişsin bu saçmalıkları.
Ruh hastası belli. Evlenseniz çok mu mutlu edecek seni?

Hayır oyle bi diyor ki suratına çarparım ki zaten bu söylemlerinle kaybettin beni demiştim
Çünkü tam iki buçuk saat dile getirdi bilmiyorum ya oyle bi an ki insanın cicili hayalleri varken benim evlilik durumunu buna bağlaması ve yıllardır tanıyıp sana güvenmiyorum diye hakaret etmesi çok farklı çok kırıcı üzücü
Cocukmusun sen ya nasıl böyle bi muhabbete girersin
Konu açıldığı zaman k..cina tekmeyi vurmaliydin Nasıl musade ettin ozeline
Yok dokumanmış ta yok rapormuş

Seninle birlikte olup sonra tekmeyi basacak haberin olsun. Eğer istediğini yaparsan bu tiynetteki bi insan ben evlenmeden önce benimle yatan kadını istemem der bu sefer de. Tamam bakire olup olmadığını sorabilir bunu bilmek hakkı ama verdiğin cevaba inanmayıp hadi yatalım dogruysan evleniriz ne demek ya saçmaliga bak. Kafası güzelmiş güle güle kullansın.
Bunu sorabilir ben de dedim ki evet evleneceksek kabul edip etmemek hakkın ama Yok oyle bi durum olsa 2012 den beri söylerim söylerdim .. yok benim kafam rahat etmeli dedi :KK43:

Bu bekaret saçmalığından bu kadınların çektiği ne arkadaş! Bu kadar kendini küçük düşüren bir adam sence seni hak ediyor mu? Bu psikolojik şiddeti sana yapmasına izin verme yol ver gitsin

Cocukmusun sen ya nasıl böyle bi muhabbete girersin
Konu açıldığı zaman k..cina tekmeyi vurmaliydin
Yok dokumanmış ta yok rapormuş
Sormayın haklısınız üzüldüm

Evlilik öncesi birlikteliğe asla karşı degılım elbette insanlar birlikte olabilir ama teklif çok saçma ya bu yüzden hassas noktam oldu
İsterdim ki tuttuğu eli bırakmayan biri olsun vs vs işte
Tuttuğu eli bırakmamak diye bir şey Yok, insanlar anlaşırlarsa birliktelikleri devam eder anlaşamazlarsa etmez. İster seks yapar ister seks yapmaz. Senin mahremimi test edip (ki buna hakkı yok, kamu musun sen devlet dairesi misin testle atanacaksın?) öyle evlenecekmiş beyfendi. Sen onu test et,kaç dakika ereksiyon yaşayabiliyor, kaç cm boya ve çapa sahip, kaç defa yapabilir, hangi pozisyonlara girebilecek esnekliğe sahip, vücut kitle endeksi nedir vs. Bunları test ettir bence, erkeğin fiziksel durumu çok daha önemli cinsellik için. 1100m yi 5 dk altında koşusun bi de. Bu heriflerin beyni ne ara mağaradan şehre inecek merakla bekliyorum :KK70: bak güzel kardeşim tekmeyi sağlam bas buna, haysiyetinle uğraştığına pişman et.

Ağlayarak yazıyorum.yaklasık bir haftadır arıyor eski erkek arkadasım hani nişanlanacaktık o kişi .. belirli gün sonra bu şehirde olmayacak .. tabi sevdiğini falan söyledi gururum oksanmadı degıl sen üzülüp ağlıyorsun sanma ki ben uzulmuyorum seni sevmiyorum dedi .. oh be dedim beter ol .. neyse belirli gün sonra burda yok ya hani nişan ıcın konuştu yarım kalan hani su .. ve beni bırak dostuma dusmanıma aileme yaşlı başlı insanlara Bile duyurup sonra olmuyor dedirttiğini söyledim .. bikac aydır konuşmuyoruz ya unutamadığını bu surede kimse olmadığını falan soyledı tabi sonrasında dedi ki sana güvenmem ıcın bana fatura dökümünü ver bakıcam.. sasırdım kaçmak istemediğim bana göre yanlış bi olay ama dedim tabi bide Şen'inle evlenmem ıcın bakire olup olmadığını bilemem bunu test edecek bunu demese de diyor ki birlikte olalım sonra hemen nişan olsun .. sonuçta eskiden ya olduysa çok ağladım dedim ki bu mevzu kimine göre sorun ama kimine göre degıl senın ıcın sorun eğer ben önceden biri ile olmuş olsam sana derdim bunu bilmek hakkın ama Yok olmadı
Ben bunu şart koyan evlenmeyi buna bağlayan bi insan olduğu için ve boyle bi insana aşk beslendiğim ıcın kendime kızıyorum ağlıyorum suan anlatamadıysam derdimi affola .. dedim ki evlilik ıcın bu yönteme başvurma gel hastaneye gidelim suratına çarpayım .. herkesin pembe hayalleri vardır evlilikle ilgili ben ağlıyorum yaaa çok üzüldüm ...

Fındık kadar beyni yok bu adamın
Bakire olup olmadığınızı hastane raporu (ki bu da çok saygısızca,o ayrı) ile değil, birlikte olarak test etmeyi (!) kabul edeceğinizi düşünebildiği için...

Çok komik gülüyorum. Bir de kendilerini akıllı zannetmiyorlar mı...

Konu sahibi, bu adam iyi biri olsaydı, zeki biri olsaydı da bu sizin için bir KAYIP olsa idi, beraber ağlayalım derdim.

Bu şerefsizden kurtulduğunuz için kurban filan kesin.

Numarasını da engelleyin.

Bu kadar mi savunmasizsin.. SEN BAKIRMİZİNKİ BENDEN BAKIRELIK istiyosun deseydin ya ..
Basiretim bağlandı denir ya sasırdım ağladım afalladım .. hayır degıl bunu Da söyledi gayet rahat ve beni de biliyor hatta ama bilmem kaç günüm var ve evlilik ıcın bu şart dedi ..

Tuttuğu eli bırakmamak diye bir şey Yok, insanlar anlaşırlarsa birliktelikleri devam eder anlaşamazlarsa etmez. İster seks yapar ister seks yapmaz. Senin mahremimi test edip (ki buna hakkı yok, kamu musun sen devlet dairesi misin testle atanacaksın?) öyle evlenecekmiş beyfendi. Sen onu test et,kaç dakika ereksiyon yaşayabiliyor, kaç cm boya ve çapa sahip, kaç defa yapabilir, hangi pozisyonlara girebilecek esnekliğe sahip, vücut kitle endeksi nedir vs. Bunları test ettir bence, erkeğin fiziksel durumu çok daha önemli cinsellik için. 1100m yi 5 dk altında koşusun bi de. Bu heriflerin beyni ne ara mağaradan şehre inecek merakla bekliyorum :KK70: bak güzel kardeşim tekmeyi sağlam bas buna, haysiyetinle uğraştığına pişman et.
Ya ağlarken güldürdün beni :) hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim işte dilde kolayda o saat diliminde ben üzüldüm işte üzülüyorum zoruma gitti ..

Fındık kadar beyni yok bu adamın
Bakire olup olmadığınızı hastane raporu (ki bu da çok saygısızca,o ayrı) ile değil, birlikte olarak test etmeyi (!) kabul edeceğinizi düşünebildiği için...

Çok komik gülüyorum. Bir de kendilerini akıllı zannetmiyorlar mı...

Konu sahibi, bu adam iyi biri olsaydı, zeki biri olsaydı da bu sizin için bir KAYIP olsa idi, beraber ağlayalım derdim.

Bu şerefsizden kurtulduğunuz için kurban filan kesin.

Numarasını da engelleyin.
Çok tatlısınız 2012 den beri görüşüyorum
Ama eskiden ne yaptın bilemem falan dedi ya çok karışık kafam üzülmek nefret kendime acıyorum onca yıla bide hepsi üst üste bogazımda kocaman dugum .. herkesin pembe hayalleri var evlilik teklifleri eşine sonsuz güven ben güvenilecek biriyim mesela ama boyle bi durum en çok zoruma giden belki de .. bilmiyorum kimse bu kadar yıl birlikte olup sonucu boyle hüsran olmasın ki onun hata diye nitelendirdiği (!) bi ilişkim olmadı

Canim sakin bulaşma.birlikte olup evlenmezse böyle bir ihtimalde var.diyelimki evlendiniz bu seferde bu adam evlenmeden bana kendini teslim ettin der .canin acısın bırak hayatın boyunca canın yanacağına bırak 1 kere yansın .

Bu adamın seninle evlenmek gibi bir niyeti yok olamaz da (art niyetli).Kaçarak uzaklaşşşşşş!!!!! numarasını engelle yoksa buraya daha çok konu açarsın. O seni tanımamış değil sen onu tanıyamamışsın.Böyle namus bekçisi kılıklı edepsiz kurtlarla da evlenmeyin.

Bu arada tuttuğu eli bırakmamak evet insanlar anlaşamaz ayrılır tabi aslında söylemek istediğim her zaman her durumda yanında olan biri çok komikler degıl mi oyle bi ilişkim olmamısken öylesin demesi ....

Ağlayarak yazıyorum.yaklasık bir haftadır arıyor eski erkek arkadasım hani nişanlanacaktık o kişi .. belirli gün sonra bu şehirde olmayacak .. tabi sevdiğini falan söyledi gururum oksanmadı degıl sen üzülüp ağlıyorsun sanma ki ben uzulmuyorum seni sevmiyorum dedi .. oh be dedim beter ol .. neyse belirli gün sonra burda yok ya hani nişan ıcın konuştu yarım kalan hani su .. ve beni bırak dostuma dusmanıma aileme yaşlı başlı insanlara Bile duyurup sonra olmuyor dedirttiğini söyledim .. bikac aydır konuşmuyoruz ya unutamadığını bu surede kimse olmadığını falan soyledı tabi sonrasında dedi ki sana güvenmem ıcın bana fatura dökümünü ver bakıcam.. sasırdım kaçmak istemediğim bana göre yanlış bi olay ama dedim tabi bide Şen'inle evlenmem ıcın bakire olup olmadığını bilemem bunu test edecek bunu demese de diyor ki birlikte olalım sonra hemen nişan olsun .. sonuçta eskiden ya olduysa çok ağladım dedim ki bu mevzu kimine göre sorun ama kimine göre degıl senın ıcın sorun eğer ben önceden biri ile olmuş olsam sana derdim bunu bilmek hakkın ama Yok olmadı
Ben bunu şart koyan evlenmeyi buna bağlayan bi insan olduğu için ve boyle bi insana aşk beslendiğim ıcın kendime kızıyorum ağlıyorum suan anlatamadıysam derdimi affola .. dedim ki evlilik ıcın bu yönteme başvurma gel hastaneye gidelim suratına çarpayım .. herkesin pembe hayalleri vardır evlilikle ilgili ben ağlıyorum yaaa çok üzüldüm ...
goz yaşına yazık.
Biraz daha pişkin olabilseydin bakireliği sadece yatakta anlaşılamayacağını daha kesin bilgi için doktora gidebileceğini söyleseydin o zekâsız dumur olur kalırdı. Ama bu tipler sen tamam da desen.hayır da desen hep bir laf üretirler.
Lütfen akilli kızlar olun. Okuyun öğrenin calisin. ilk gördüğümüze duyduğunuz hisler asla gerçek değildir. Bu fikirler hisler zamanla değişir. Aşkından öluyorum diyip kendinizi (ağlayarak üzülerek vb..) maf etmeyin.

Back