• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakire misin acaba ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rolly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunlar kadar bunların bu taleplerine tepkisiz kalanlar da hasta...
düşünsenize nasıl bir kadın eşinin, bekaret kontrolü bahanesiyle kızlarına tecavüz edişini izleyebilir?

O ayrı bir şok zaten.
Olaydan sonra da tamam bakireymiş dağılalım mı dediler yani?
Kan dondurucu.

Ağlayarak yazıyorum.yaklasık bir haftadır arıyor eski erkek arkadasım hani nişanlanacaktık o kişi .. belirli gün sonra bu şehirde olmayacak .. tabi sevdiğini falan söyledi gururum oksanmadı degıl sen üzülüp ağlıyorsun sanma ki ben uzulmuyorum seni sevmiyorum dedi .. oh be dedim beter ol .. neyse belirli gün sonra burda yok ya hani nişan ıcın konuştu yarım kalan hani su .. ve beni bırak dostuma dusmanıma aileme yaşlı başlı insanlara Bile duyurup sonra olmuyor dedirttiğini söyledim .. bikac aydır konuşmuyoruz ya unutamadığını bu surede kimse olmadığını falan soyledı tabi sonrasında dedi ki sana güvenmem ıcın bana fatura dökümünü ver bakıcam.. sasırdım kaçmak istemediğim bana göre yanlış bi olay ama dedim tabi bide Şen'inle evlenmem ıcın bakire olup olmadığını bilemem bunu test edecek bunu demese de diyor ki birlikte olalım sonra hemen nişan olsun .. sonuçta eskiden ya olduysa çok ağladım dedim ki bu mevzu kimine göre sorun ama kimine göre degıl senın ıcın sorun eğer ben önceden biri ile olmuş olsam sana derdim bunu bilmek hakkın ama Yok olmadı
Ben bunu şart koyan evlenmeyi buna bağlayan bi insan olduğu için ve boyle bi insana aşk beslendiğim ıcın kendime kızıyorum ağlıyorum suan anlatamadıysam derdimi affola .. dedim ki evlilik ıcın bu yönteme başvurma gel hastaneye gidelim suratına çarpayım .. herkesin pembe hayalleri vardır evlilikle ilgili ben ağlıyorum yaaa çok üzüldüm ...
Ne demek hastaneye gidelim. Sen ona de ki sen benim bir kesip attığım tırnağım bile olamazsın defol git. Bide bunun için ağladığını inanamıyorum

o kadar karışık ki yazın
anladığım kadarıyla gel birlikte olalım . seni test edeyim de demiş .

veya hastaneden rapor alalım.

yok artık diyorum. inanamıyorum . ağzım açık kaldı.

Simdi bekaret raporu ister evlenirsin bekaretin gidince de ya beni aldatirsan diye kafani camdan cikarttirmaz. Bir soz var kisi kendinden bilir isi diye guvenilcek biri olsa guven beslerdi onda ozguven eksikligi var ve sen bir bayan olarak kendini kanitlamak zorunda degilsin. Yalanci bir beden herkezi yalanci sanir. Sen mutlu olcagin daha cagdas en azindan akli basinda birini bulsana 70milyondan ona mi kaldin.

böylelerinin baba olmuş versiyonları da böyle haberlere konu oluyor http://www.hurriyet.com.tr/utanmaz-baba-6278007

linki açamayanlara: Kamyon şoförlüğü yapan A.K. sorgusunda, amcasının oğluna kaçtıktan sonra tekrar eve dönen kızı Ü.K. ile kızlık zarı kontrolü yapmak için eşi 44 yaşındaki S.K.'nin gözü önünde ilişkiye girdiğini, daha sonra kızıyla birkaç kez daha cinsel ilişkide bulunduğu onu hamile bıraktığını itiraf etti.

Karakuş polise verdiği ifadede olayı şöyle anlattı:

“Kızım eve dönünce kızlık kontrolü yapmak için eşimin yanında önce kızımın cinsel organına parmağımı soktum. Ancak bu şekilde kız olup olmadığını anlayamayınca ilişkiye girdim. dedi.

İğrençlik ancak bu kadar olur,anne olacak o kadın nasıl izledi bunu..

Siz neden elin adamına bakire olduğunuzu ispatlamak zorunda hissediyorsunuz kendinizi Allah aşkına? Ne kadar kendinizi aşağılatıyorsunuz farkında mısınız? Siz araba mısınız, test sürüşü yapıp ona göre satın mı alacak sizi? Bu yakıştırmaları yapan insanların arkasından nasıl ağlıyorsunuz? Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki başkaları size değer versin. "Bakire olup kendimi kocama saklarsam en iyi benim, bakire değilsem ölmeliyim" kafasından çıkın artık n'olur ya.

Hayır adam karaktersiz yatalım kan gelirse evlenelim diyo anladık. Sen niye gel doktora gidelim diyosun ki? Ayrıca sen bu adamla yatsan bile evlenmeyecek. Seven insan böyle bi konuda daha ortada hiçbişey yoklen sevdiğine bunları yalatmaz.

Ay cok üzücü bi durum adamın cahilliginemi yanayım senin bu adama agladigina mi . Test edeyim ne demek . Seven insan iki damla kana takılmaz seviyorsa her türlü sever def edin gitsin

böylelerinin baba olmuş versiyonları da böyle haberlere konu oluyor http://www.hurriyet.com.tr/utanmaz-baba-6278007

linki açamayanlara: Kamyon şoförlüğü yapan A.K. sorgusunda, amcasının oğluna kaçtıktan sonra tekrar eve dönen kızı Ü.K. ile kızlık zarı kontrolü yapmak için eşi 44 yaşındaki S.K.'nin gözü önünde ilişkiye girdiğini, daha sonra kızıyla birkaç kez daha cinsel ilişkide bulunduğu onu hamile bıraktığını itiraf etti.

“Kızım eve dönünce kızlık kontrolü yapmak için eşimin yanında önce kızımın cinsel organına parmağımı soktum. Ancak bu şekilde kız olup olmadığını anlayamayınca ilişkiye girdim. dedi.
Ay midem bulandı ya :kusmuk:Allah sizi kahretsin :KK62:

off bu nee ya, defolsun gitsin, ne erkekler var okudukça kanım donuyor. bırakın şu edepsizleri bide terbiyesiz ilişkiye girecekmişte deneyecekmişte öyle nişanlanacakmış, utanmaz haysiyetsiz, test sürüşü yapıyor sanki.

sende birde hastaneye gidelim demişsin, şaka mısınız ya? böyle konuşan adama kendini mi ispat etmeye çalışıyorsun?

Şerefsiz seni kullanacak seninle evlenecegi falan Yok.böyle bi teklife doktora gidelim falan diyeceğine ağzına s.... ben olsam. Çok uyanıkmış terbiyesiz sinir oldum.yazık degilmi göz yaşına hiç değmez

Allah belasını versin böyle insanların yaaa daha neler duyucaz

Sen bi de ağlıyormusun, kontrol nedir bu zamanda, yok artık üzüldüğüne değecek bişey değil, yüzünü dahi görme bir daha ne derse desin pislik...

nereden buluyorsunuz bu manyakları hayret.37 yaşımdayım bu yaşa kadar duymadıklarımı burda duydum(ya da okudum neyse işte)

O ayrı bir şok zaten.
Olaydan sonra da tamam bakireymiş dağılalım mı dediler yani?
Kan dondurucu.

İğrençlik ancak bu kadar olur,anne olacak o kadın nasıl izledi bunu..

Ay midem bulandı ya :kusmuk:Allah sizi kahretsin :KK62:

Allah belasını versin böyle insanların yaaa daha neler duyucaz

toplumsal bekaret çılgınlığımızın ulaşabileceği son nokta bu işte,
hep diyorum erkekler için bekaret çok güzel bir malzeme (bknz habere konu olan baba ve konu sahibinin sevgilisi, ikisi de bekaret kontrolü bahanesiyle ilişkiye giriyor)
ve kadınımız bu konuda o kadar o kadar şuuursuz ki, biri kızının tecavüzünü izlemeye, diğeri doktora gidip zarını belgeletmeye razı oluyor, ne için? sırf bekaretine/kızının bekaretine şüphe kalmaması için.
küçük çocukları enfeksiyondan korumak için var olan bir zara bu kadar anlam yüklersek olacağı budur işte.

hep diyorum erkekler için bekaret çok güzel bir malzeme (bknz habere konu olan baba ve konu sahibinin sevgilisi, ikisi de bekaret kontrolü bahanesiyle ilişkiye giriyor)
ve kadınımız bu konuda o kadar o kadar şuuursuz ki, biri kızının tecavüzünü izlemeye, diğeri doktora gidip zarını belgeletmeye razı oluyor, ne için? sırf bekaretine/kızının bekaretine şüphe kalmaması için.
küçük çocukları enfeksiyondan korumak için var olan bir zara bu kadar anlam yüklersek olacağı budur işte.

Eğitim şart diyoruz ya..
Toplum olarak bilinçlenmemiz lazım,yoksa bunun gibi çok örneklerini görürüz..

Nerden okudum yahu böyle aklıma detaylar o durum falan geliyor bi garip oluyor vücudum sonra bibi neden evden çıkmıyor belli haberlere neden hiç bakmıyor oluyor yeminle yıldım :KK12: psikoloğa gitmemek için hep direniyorum ama gitsem iyi olucak (psikolog mu psikiyatri mi?)

Ağlayarak yazıyorum.yaklasık bir haftadır arıyor eski erkek arkadasım hani nişanlanacaktık o kişi .. belirli gün sonra bu şehirde olmayacak .. tabi sevdiğini falan söyledi gururum oksanmadı degıl sen üzülüp ağlıyorsun sanma ki ben uzulmuyorum seni sevmiyorum dedi .. oh be dedim beter ol .. neyse belirli gün sonra burda yok ya hani nişan ıcın konuştu yarım kalan hani su .. ve beni bırak dostuma dusmanıma aileme yaşlı başlı insanlara Bile duyurup sonra olmuyor dedirttiğini söyledim .. bikac aydır konuşmuyoruz ya unutamadığını bu surede kimse olmadığını falan soyledı tabi sonrasında dedi ki sana güvenmem ıcın bana fatura dökümünü ver bakıcam.. sasırdım kaçmak istemediğim bana göre yanlış bi olay ama dedim tabi bide Şen'inle evlenmem ıcın bakire olup olmadığını bilemem bunu test edecek bunu demese de diyor ki birlikte olalım sonra hemen nişan olsun .. sonuçta eskiden ya olduysa çok ağladım dedim ki bu mevzu kimine göre sorun ama kimine göre degıl senın ıcın sorun eğer ben önceden biri ile olmuş olsam sana derdim bunu bilmek hakkın ama Yok olmadı
Ben bunu şart koyan evlenmeyi buna bağlayan bi insan olduğu için ve boyle bi insana aşk beslendiğim ıcın kendime kızıyorum ağlıyorum suan anlatamadıysam derdimi affola .. dedim ki evlilik ıcın bu yönteme başvurma gel hastaneye gidelim suratına çarpayım .. herkesin pembe hayalleri vardır evlilikle ilgili ben ağlıyorum yaaa çok üzüldüm ...
nişanlının bu acaba bakiremisin diye şüphe duyması ve çogu erkeğinde aynı sorunu yaşaması tamamen bu bişeyler yaşayıp yaşayıp diktirenler varya insanları kandıranlar , onlar yüzünden erkeklerede hak vermiyorum değil , bakire biriyle evlenmek isteyebilir bu en doğal hakkı , sen üstüne alınmışssın benden nasıl şüphe eder diye ama inan neleri neleri var onlarda böyle takıntılı ruh haline giriyor ister istemez bu tipler yüzünden . hadi burada birazda olsa haklı ama sana yok yapalım sonra hemen nişan olsun teklifini yaprken sen dicektin nerden biliyim benim bakireliğimi aldıktan sonra ben vazgeçtim demeyeceğini şuana kadar yapsaydım yapardım zaten diye. Ona hiçbişey kanıtlamak zorunda değilsin , zaten doktora gidelim demişsin bu teklifine ne dedi merak ediyorum ? birde nişanlının biraz takıntıları ve sana karşı güvensizliği var aranızda bu güvensizliğe dair bişey yaşandımı bilemem ama yok telefon fatura dökümü istemesi , senden şüphe etmesi falan sana güvenmediğini gösteriyor , önce bunun sebebini sor öğren bence..

Doğru anladıysam gel acik oynasalim sonra ayriliriz demek istemiş galiba terliksi .:KK11:

Back