• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakire misin acaba ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rolly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne demek doktora gidelim bakireligin icin bu nasil mantiktir ya o adam icin sence aglamaya degermi seven insan sevgisini bacak arasinda aramaz kicina tekmeyi vurup hayatindan tamamen cikarmak icin ne bekliyorsun

Bırak yaaa sen bu kisiyi hayatında tuttukça ağlamaya devam edersin. Bırak ne düşünürse düşünsün tittirsin gitsin

Benim bi arkadasimada asevgilisi boylw dedi kiz beraber oldu kizligini o bozdu yok adettin falan yapti sonra kiza ve bikereyle kalmadi cocuk terk etti kizi canim

aglamana gerek yok biz kadınlar onların gecmıslerını sorgulamazken onlarda bu saygıyı göstersin lutfen :kızgın:

Doktora gidip rapor alma iğrençliği ayrı gel beraber olalım seni testten geçireyim saçmalığı ayrı.Muhatap bile olma böyle pis saçma sapan bir tiple.

Ahahahaha bahaneye gell
Benim Bi arkadaşım domuz gribinin yaygın olduğu bir dönemde ve ortamda grip olmuş
Sevgilisi de bana bulaşsın öleceksek beraber ölelim diyerek birlikte olmaya ikna etmiş:işsiz:
Arkadaşım çok akıllı bir kızdır, muhtemelen kendisi de istemiş ve onun için de bir sebep olmuş bu.
Onu anımsattı. Ki sizin bahane gerçekten iğrenç.
Kendinize yedirememeniz gereken şey bu muamele. Bakire olmamanızı düşünmesi değil. Bi deneyeyim diyor eşya mısınız siz

Tamam ama bir şartım ve önce sen bakir olduğunu ispatla derdim...
Nasıl bir zihniyet bu, yatalım senden hevesimi alıyım sonra zaten terk ederim sende bak başının çaresine demiş hasbam

Sen bide böyle zihniyeti seviyorum diye onaylayacaksin öyle mi ? Sakin kendi kisiliğinden ödün verip istediklerini yapma defolsun gitsin sanki karasevda deyilya zamanla unutursun yeniden seversin sana saygi duyup anlaşabildiğini...

İnanmıyorum böylesini ilk kez duydum tövbeeeww .... manyak herif sen okadar dikkat ediyorsun madem evlenmeden bir kıza boyle rezil bısey nasıl teklıf edersin ... seven insan dokunmaz kıyamaz be terbıyesız. Seni kandırmaya çalışıyor aptall

Br de doktora gidip rapor vereceksin öyle mi

Br de karşısında ağladın değil mi

Ben bakireyim,yemin ederin bakireyim dye ayaklarına kapanaydın daha etkili olurdu.

Beden senin değil onun da,senden hesap soruyor sen de burada ağlıyorun.

Sçıp sıvaman gereken adam için ağlamana ve doktora gitme fikrden dolayı sana herşey müstehak

Kime neyi kanıtlıyorsun? Senin özelin sadece seni ilgilendirir. Bu nasıl bi gurursuzluk ben anlamadım. Aklım almıyor. Bu cahillik kadınlarda da erkeklerde de devam ettikçe kimseden bir halt olmaz.

Ne sacma o nasıl denemeymiş. seni kullancak sonra da olmuyo diyip çekip gitcek. Nie ağlıyorsun bu kişi icin hicbir seye değmez böyle bir zihniyetteki insana.

Böyle mal birine yok bakire değilim seni kullandim defol git deyesi gelir insanin.
Birak üzülme sadaka ver kurtulduguna

Lütfen onunla evlencem deme ya bu ne beee yine tobe Allah akıl fikir versin i şahsa yazık hangi dünyada yaşıyorlar ne ayıp ne utanç verici yaaa

Ağlayarak yazıyorum.yaklasık bir haftadır arıyor eski erkek arkadasım hani nişanlanacaktık o kişi .. belirli gün sonra bu şehirde olmayacak .. tabi sevdiğini falan söyledi gururum oksanmadı degıl sen üzülüp ağlıyorsun sanma ki ben uzulmuyorum seni sevmiyorum dedi .. oh be dedim beter ol .. neyse belirli gün sonra burda yok ya hani nişan ıcın konuştu yarım kalan hani su .. ve beni bırak dostuma dusmanıma aileme yaşlı başlı insanlara Bile duyurup sonra olmuyor dedirttiğini söyledim .. bikac aydır konuşmuyoruz ya unutamadığını bu surede kimse olmadığını falan soyledı tabi sonrasında dedi ki sana güvenmem ıcın bana fatura dökümünü ver bakıcam.. sasırdım kaçmak istemediğim bana göre yanlış bi olay ama dedim tabi bide Şen'inle evlenmem ıcın bakire olup olmadığını bilemem bunu test edecek bunu demese de diyor ki birlikte olalım sonra hemen nişan olsun .. sonuçta eskiden ya olduysa çok ağladım dedim ki bu mevzu kimine göre sorun ama kimine göre degıl senın ıcın sorun eğer ben önceden biri ile olmuş olsam sana derdim bunu bilmek hakkın ama Yok olmadı
Ben bunu şart koyan evlenmeyi buna bağlayan bi insan olduğu için ve boyle bi insana aşk beslendiğim ıcın kendime kızıyorum ağlıyorum suan anlatamadıysam derdimi affola .. dedim ki evlilik ıcın bu yönteme başvurma gel hastaneye gidelim suratına çarpayım .. herkesin pembe hayalleri vardır evlilikle ilgili ben ağlıyorum yaaa çok üzüldüm ...

Bakire oldugunu anlayinca ne yapacakmis?

Artik bakire degilsin hadi yoluna derse sen ne yapacaksin?

Senin icin ne kadar onemli bilmiyorum ama bana bunu söyleyen biri kocam olsun istemem.

Kendine bunu yapma. Yarin evlenince o adama baktin onunla yattin mi nasilsa belli olmuyor derse ne yapacaksin?

Bak hersey sende bitiyor... Her soru sana...

Hahaha şaka gibi...
Bekaretinizi sizinle sevişip mi ölcecekmis?
Cakallikta nirvanaya ulaşmiş
ayrica birseyin kanitini gordukten sonra inanmak ne oluyor? O zaman size inanmiş olmaz ki
Sittiredin gitsin böyle çakala yüz vermeyin daha fazla

Ayy terbiyesize bak! Kimseye kalmadı senin bekaretini test etmek! Sen değerlisin unutma o pislik için de gözyaşı dökme sakın.. Kurtulmuşsun ne güzel

:oha::oha::oha::oha:Varya böylelerini :sinirli::sinirli:eşşek sudan gelinceye pataklıcan ale ibret olsun diyede bi tatafından sallandırıcan olaya bak ya adam resmen seni kullanıyım beğenirsem alırım diyo üstü kapalı :oha: valla canım iyi cevap vermişsin öyle adamın kalıbına gece gece hırs içinde kaldım:KK62:

Back