- 18 Temmuz 2016
- 1.670
- 972
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlayarak yazıyorum.yaklasık bir haftadır arıyor eski erkek arkadasım hani nişanlanacaktık o kişi .. belirli gün sonra bu şehirde olmayacak .. tabi sevdiğini falan söyledi gururum oksanmadı degıl sen üzülüp ağlıyorsun sanma ki ben uzulmuyorum seni sevmiyorum dedi .. oh be dedim beter ol .. neyse belirli gün sonra burda yok ya hani nişan ıcın konuştu yarım kalan hani su .. ve beni bırak dostuma dusmanıma aileme yaşlı başlı insanlara Bile duyurup sonra olmuyor dedirttiğini söyledim .. bikac aydır konuşmuyoruz ya unutamadığını bu surede kimse olmadığını falan soyledı tabi sonrasında dedi ki sana güvenmem ıcın bana fatura dökümünü ver bakıcam.. sasırdım kaçmak istemediğim bana göre yanlış bi olay ama dedim tabi bide Şen'inle evlenmem ıcın bakire olup olmadığını bilemem bunu test edecek bunu demese de diyor ki birlikte olalım sonra hemen nişan olsun .. sonuçta eskiden ya olduysa çok ağladım dedim ki bu mevzu kimine göre sorun ama kimine göre degıl senın ıcın sorun eğer ben önceden biri ile olmuş olsam sana derdim bunu bilmek hakkın ama Yok olmadı
Ben bunu şart koyan evlenmeyi buna bağlayan bi insan olduğu için ve boyle bi insana aşk beslendiğim ıcın kendime kızıyorum ağlıyorum suan anlatamadıysam derdimi affola .. dedim ki evlilik ıcın bu yönteme başvurma gel hastaneye gidelim suratına çarpayım .. herkesin pembe hayalleri vardır evlilikle ilgili ben ağlıyorum yaaa çok üzüldüm ...
Bunu senden isteyen biri seni gercekten sevmiyodur cunku insan sevdigini uzemez ve boyle bir soru her kizi uzer guvenmiyomuda boyle birsey sormus sen ona diyomusun baskasiyla oldunmu diyeAğlayarak yazıyorum.yaklasık bir haftadır arıyor eski erkek arkadasım hani nişanlanacaktık o kişi .. belirli gün sonra bu şehirde olmayacak .. tabi sevdiğini falan söyledi gururum oksanmadı degıl sen üzülüp ağlıyorsun sanma ki ben uzulmuyorum seni sevmiyorum dedi .. oh be dedim beter ol .. neyse belirli gün sonra burda yok ya hani nişan ıcın konuştu yarım kalan hani su .. ve beni bırak dostuma dusmanıma aileme yaşlı başlı insanlara Bile duyurup sonra olmuyor dedirttiğini söyledim .. bikac aydır konuşmuyoruz ya unutamadığını bu surede kimse olmadığını falan soyledı tabi sonrasında dedi ki sana güvenmem ıcın bana fatura dökümünü ver bakıcam.. sasırdım kaçmak istemediğim bana göre yanlış bi olay ama dedim tabi bide Şen'inle evlenmem ıcın bakire olup olmadığını bilemem bunu test edecek bunu demese de diyor ki birlikte olalım sonra hemen nişan olsun .. sonuçta eskiden ya olduysa çok ağladım dedim ki bu mevzu kimine göre sorun ama kimine göre degıl senın ıcın sorun eğer ben önceden biri ile olmuş olsam sana derdim bunu bilmek hakkın ama Yok olmadı
Ben bunu şart koyan evlenmeyi buna bağlayan bi insan olduğu için ve boyle bi insana aşk beslendiğim ıcın kendime kızıyorum ağlıyorum suan anlatamadıysam derdimi affola .. dedim ki evlilik ıcın bu yönteme başvurma gel hastaneye gidelim suratına çarpayım .. herkesin pembe hayalleri vardır evlilikle ilgili ben ağlıyorum yaaa çok üzüldüm ...
İğreeençççç.Namusa önem veriyor güya nsnussızlupun dibini yapıyor.Ay kusmak istiyorum.böylelerinin baba olmuş versiyonları da böyle haberlere konu oluyor http://www.hurriyet.com.tr/utanmaz-baba-6278007
linki açamayanlara: Kamyon şoförlüğü yapan A.K. sorgusunda, amcasının oğluna kaçtıktan sonra tekrar eve dönen kızı Ü.K. ile kızlık zarı kontrolü yapmak için eşi 44 yaşındaki S.K.'nin gözü önünde ilişkiye girdiğini, daha sonra kızıyla birkaç kez daha cinsel ilişkide bulunduğu onu hamile bıraktığını itiraf etti.
Karakuş polise verdiği ifadede olayı şöyle anlattı:
“Kızım eve dönünce kızlık kontrolü yapmak için eşimin yanında önce kızımın cinsel organına parmağımı soktum. Ancak bu şekilde kız olup olmadığını anlayamayınca ilişkiye girdim. dedi.
Canım çok mu sevıyorsun? Eger ona ıspat edersen ardından hödüklüğün beni kırdığın için seni terk ediyorum de biraz süründür. Yani bilsin seni kırdığını kabalığını görsünAğlayarak yazıyorum.yaklasık bir haftadır arıyor eski erkek arkadasım hani nişanlanacaktık o kişi .. belirli gün sonra bu şehirde olmayacak .. tabi sevdiğini falan söyledi gururum oksanmadı degıl sen üzülüp ağlıyorsun sanma ki ben uzulmuyorum seni sevmiyorum dedi .. oh be dedim beter ol .. neyse belirli gün sonra burda yok ya hani nişan ıcın konuştu yarım kalan hani su .. ve beni bırak dostuma dusmanıma aileme yaşlı başlı insanlara Bile duyurup sonra olmuyor dedirttiğini söyledim .. bikac aydır konuşmuyoruz ya unutamadığını bu surede kimse olmadığını falan soyledı tabi sonrasında dedi ki sana güvenmem ıcın bana fatura dökümünü ver bakıcam.. sasırdım kaçmak istemediğim bana göre yanlış bi olay ama dedim tabi bide Şen'inle evlenmem ıcın bakire olup olmadığını bilemem bunu test edecek bunu demese de diyor ki birlikte olalım sonra hemen nişan olsun .. sonuçta eskiden ya olduysa çok ağladım dedim ki bu mevzu kimine göre sorun ama kimine göre degıl senın ıcın sorun eğer ben önceden biri ile olmuş olsam sana derdim bunu bilmek hakkın ama Yok olmadı
Haklısınız. Ben şahsım adıma bu tür insanlardan uzak durmaya çalışıyorum. Bu tarz geri kafalı insanlarla benim konuşcağım paylaşcağım ne olabilir? Bu konuda da adamın derdi bakireliğini öğrenmek değil (ki bu ayrı ıgrençlık) kızla bırlıkte olmak sadece. Böylesini ilk defa duydum.Off bence de artık ürememeli bu adamlar kendi nasıl ki yetiştireceği çocuk nasıl olsun, ciddi söylüyorum bu türde insanlar bir aileye sahip olmayı hak etmiyor en başta, ama dünya hayatı işte rabbimin bir bildiği vardır
İnsanın iffetini haysiyetini koruması lazım, iffetli olmaktan kastım bekareti korumak değil
Lakin böyle adamlar (!) insanı gönlünün, karakterinin güzel olup olmadığıyla değerlendirmeyi nerden bilsinler
Bari biz kızlar pabuç bırakmayalım şu adamcıklara, düzgün adamlarla olalım, amin