ben olsam çoktan atmıştım ama oda arkadaşlarınınsa sor istersen..Yine midem kalktı bayağı temizledim ama en zor yerleri kaldı.. Acaba kullanılır mı daha bir kafa da diyorum at gitsin .. şu plastiklerden zaten ben getirmiştim evden benim yani ama tembelliğimin sonucu olacağından en azından önce temizleyip deneyeyim çalışmazsa falan öyle atayım diyorum
benim benim :) de annem ne der diye düşünüyorumben olsam çoktan atmıştım ama oda arkadaşlarınınsa sor istersen..
o zaman bilemeyecegimbenim benim :) de annem ne der diye düşünüyorum
galiba en geç yarın ben de atmış olacağımo zaman bilemeyecegimben olsam kesin atmıştım..
Bugün tek yaptığım spora gitmek oldu. kızlar diyet yapmalıyım diyordum bir türlü başlayamadım ama yarın 1 Şubat :) yeni ayla birlikte başlıyorUm. Allah yardimcim olsun :)
başarılar kızlarBende pazartesi baslıcam canım ikimizede kolay gelsin :)
Bende pazartesi baslıcam canım ikimizede kolay gelsin :)
HahahaCanım evet diyetteyim ama Son zaman pek kalmadı ama toparlayacağım inşallah şimdi tek başına olunca keyfini çıkarayım diye kaçırıyorum :) evet tavsiyeler var ama şimdi ben uymadığımdan anlatasımda gelmiyor ama en kısa zamanda paylaşmaya başlayacağım
başarılar kızlar
Iyi geceler :)Kızlar yine uykum geldi ben çıkıyorum iyi geceler :)
iyi gecelerKızlar yine uykum geldi ben çıkıyorum iyi geceler :)
:)) sen memlekete gitmiyor musun?Uyuyamadım yaa :) biraz tuhaf oldum koskoca yurtta birkaç kişiyiz sadece odam sessiz geliyorkorkmuyorum da bir tuhaflık işte :) neyse az daha takılayım :)
bir hafta gittim geldim 2,5 saatlik yol ama ne götürücem ne getiricem e 60 lira da yol parası annem desen kız arkadaşımla 1 kereliğine bile dışarı salmıyor en iyisi burası dedim kaldım:)) sen memlekete gitmiyor musun?
anladım canım en güzeli o zaman sen keyfe devam et oda arkadaşlarında yokkenbir hafta gittim geldim 2,5 saatlik yol ama ne götürücem ne getiricem e 60 lira da yol parası annem desen kız arkadaşımla 1 kereliğine bile dışarı salmıyor en iyisi burası dedim kaldım
Ohh Ohh maşallah. Ben yataktayim hala., çıkasim da yok :)Günaydin kizlar muhabbetiniz bol olsun. Ben bugun erkenciyim giyindim suslendim arkadasimla bulusmaya gidiyorum.sizler napicaksiniz
Vaktim kisitli tatil bitiyo istanbulun tadini cikarmam lazimOhh Ohh maşallah. Ben yataktayim hala., çıkasim da yok :)
ben az önce uyandım canımGünaydin kizlar muhabbetiniz bol olsun. Ben bugun erkenciyim giyindim suslendim arkadasimla bulusmaya gidiyorum.sizler napicaksiniz
en güzeli ben de hala öyleyimOhh Ohh maşallah. Ben yataktayim hala., çıkasim da yok :)
başarılar canım inşallah istedigin yeri kazanırsınHayır gecen yaz lise bitti gitmedim bu yıl tekrar hazırlanıyorum
benim de uyku düzenim bozuldu,çok takılıyorum kkyadun aksam 6 da bı uyku bastırdı kahvaltının ustune duruyordum uyumım gece uyuyamam dıe dusundukce sızdım ama 10 kere uyandım en son bı kalktım gece 12 olmus.. annem tavuk corbası yapmıs dayanamadım o saatte kalkıp corba yedım :))
2bucukta tekrar yattım 9 da kalktım uzun zamandır 10.30dan erken kalkmamıstım gec yatmaktan umarım duzene gırmıstır bu gece ama ne uyudum yaahuu
kahvaltıyı hala yapmadık kalkıp annemle kardesıme tost yapayımda jest olsun :)) dılım köy ekmegıyle yagsız cok guzel oluyoorr yesıl cayla bırde :) 2 3 gundur krep e takmıstım kahvaltıda bugun tostla degısıklık yapalım :)
sonraadaa
dus alayım
ojelerımı yenıleyeyım
kıtap okuyayım
:)