canım ben gittim foto kursuna inanılmaz zevkli...ben de bayılırım fotograf çekmeye,istiyorum bir kursa gideyim,onlarla gezilere katılayım,bakalım belki olurtabi canım paylaş,ne güzel olur
merhaba hoşgeldincanım ben gittim foto kursuna inanılmaz zevkli...
bu arada sonunda tekrar buldum başlığı sevgili simsims soyle bakalım şu zara home dan aldığın herkesın adını sorduğu oda kokusu neydı...
hatta foto koymuştun ama sayfa cok bulamam.
fragmanını izledim de karışık gibi geldi konusu.acıklı galiba?twice born - sen dunyaya gelmeden
çok guzel bır fılm cok begendım... sımdı bıttı bırazda kıtap okuyup uyuyacagım :))
ne kadarını başardın canım bu arada hangi kil maskesini kullanıyosunbugün evdeyim,bu saate kadar keyif yaptım,şimdi çalışma zamanı...
bugün neler yapılacak :)
ev için:
market alışverişi yapılacak
yerler süpürülüp silinecek
çamaşır,bulaşık yıkanacak
elde yıkanacak bulaşıklar yıkanacak
nevresim degişicek
mutfak toplanıp temizlenecek
kendim için:
banyo sonrası kil maskesi
oje
fön
kitap
iş :)
haydi bakalım ne kadarı olucak
geçmiş olsun canım şimdi nasılsınMerhabaa :) ben de bu saate kadar keyif yaptım zar zor kalktım bulaşıkları yıkadım şimdi bitki çayımla kahvaltı yapıyorum (küçük çaplı) boğazım ağrıyor yaaa
sağol canım :) aynıyım pek değişiklik yok :) ama tamamen kötü hissetmiyorum :)geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
geçmiş olsun canım aman dikkat et..Merhabaa :) ben de bu saate kadar keyif yaptım zar zor kalktım bulaşıkları yıkadım şimdi bitki çayımla kahvaltı yapıyorum (küçük çaplı) boğazım ağrıyor yaaa
çogu bitti azı kaldı,çalışmalar hala devam ediyor canımne kadarını başardın canım bu arada hangi kil maskesini kullanıyosun
Dermologicageçmiş olsun canım aman dikkat et..
çogu bitti azı kaldı,çalışmalar hala devam ediyor canımdermalogica refining masque kullanıyorum acaba diyorum dermalogicaya geri mi dönsem la rouche kullanıyorum şuan.. bilemedim..
Eki Görüntüle 1400223
günlük peelingi muhteşem gerçekten,daha dogrusu herşeyi muhteşem..şimdi netten bakıyordum fiyatlarına daha uygun eczaneye göre.dermoeczanem e bi bak istersenDermologicapirinç özlü günlük peelingini kullanıyorum muhteşemmm, ah bi de fiyatı fazla olmasa daha bi sevicem bu markayı eminim kil maskesi de süperdir... ben daha kiehlsa başlamadım yorumlarımı yazıcm buraya hem fiyatıda iyi 82 lira
iğneli epilasyon seansımı atlatimm hemen başliyip yazıcamgünlük peelingi muhteşem gerçekten,daha dogrusu herşeyi muhteşem..şimdi netten bakıyordum fiyatlarına daha uygun eczaneye göre.dermoeczanem e bi bak istersenkiehls yorumlarını bekliyorum,ben de dün testerını aldım bir kaç ürününün..
ne kadar süre bir şey kullanma dediler?iğneli epilasyon seansımı atlatimm hemen başliyip yazıcam
ne kadar süre bir şey kullanma dediler?
canım benim dayan dayan.. dedigin gibi daha iyi olucak çok rahat ediceksin sonraaaa… dudak üstü için igneli daha iyi sonuç veriyo diye duymuştum.. ben hayatımda hiç bıyık aldırmadım,o yüzden çok çok az var.. acaba igneli mi yaptırsam diyorum ama sonra dudak üstü oldugu için çizgi olur diye korkuyorumilk gün hiç su sürmiceksin kesinlikle , 3 gün de dikkat ediceksin ve 3 gün sonra jeller kremlere başlayabillrsin, ama 3 gün sadece madecossol... ah simsims çok zor çok. çene ve yanklarıma iğneli dudak üstüme lazer yapılıyo, tüylere müdahle yok tüyler çıkıyo sinir oluyorum kendimi kötü hissediyorum işte sabrediyorum daha sonra daha iyi olucak temelli kurtulcam diye yoksa çekilecek dert değil
canım benim dayan dayan.. dedigin gibi daha iyi olucak çok rahat ediceksin sonraaaa… dudak üstü için igneli daha iyi sonuç veriyo diye duymuştum.. ben hayatımda hiç bıyık aldırmadım,o yüzden çok çok az var.. acaba igneli mi yaptırsam diyorum ama sonra dudak üstü oldugu için çizgi olur diye korkuyorum
evet canım ya nasıl olduysa hiç dokunmadım,onlar da hiç beni üzmediben de iğneli düşünüyodum ama gittiğim merkezde doktor bıyık bölgesine lazer olsun dedi iğneli yapmıyolarmış bıyık bölgesi için, çene yanak için iğneli olsun istedi lazerle yanaklarımdaki küçük tüyler çoğalır diye korktu. doktoruma güvendim inşallah pişman olmam. yaa ne güzel hiç aldırmıyosun, benimkilerin maşallahı var epilasyon farz olmuştu