Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Yeniyil temizligim son hiz suruyo valla canim cikti bgn ama degdi. Camlarimi sildim perdelerimi yikadim utuledim astim camasir katladim yerlestirdim tuvaletin tum kaledodurlarini ovdum tuvaleti temizledim avize ve peteklerimi sildim mutfagi elden gecirdim esimle bahcemizi temizledik.
temizlikten dolayi bakimsiz olsam da gecelik cilt bakimimi yaptim. Yatmadan 25 sayfa kadar kitabimi okudum biraz dergi karistirdim. Simdi de yorgunluktan baygin bi halde uyuycaam herkese uyi geceleeeer ☺

ben de bayılırım fotograf çekmeye,istiyorum bir kursa gideyim,onlarla gezilere katılayım,bakalım belki olur tabi canım paylaş,ne güzel olur
canım ben gittim foto kursuna inanılmaz zevkli...
bu arada sonunda tekrar buldum başlığı sevgili simsims soyle bakalım şu zara home dan aldığın herkesın adını sorduğu oda kokusu neydı...
hatta foto koymuştun ama sayfa cok bulamam.

merhaba hoşgeldin umarım ben de giderim.. zara home white jasmine kokunun ismi

bugün evdeyim,bu saate kadar keyif yaptım,şimdi çalışma zamanı...
bugün neler yapılacak :)
ev için:
market alışverişi yapılacak
yerler süpürülüp silinecek
çamaşır,bulaşık yıkanacak
elde yıkanacak bulaşıklar yıkanacak
nevresim degişicek
mutfak toplanıp temizlenecek

kendim için:
banyo sonrası kil maskesi
oje
fön
kitap
iş :)
haydi bakalım ne kadarı olucak

Merhabaa :) ben de bu saate kadar keyif yaptım zar zor kalktım bulaşıkları yıkadım şimdi bitki çayımla kahvaltı yapıyorum (küçük çaplı) boğazım ağrıyor yaaa

ne kadarını başardın canım bu arada hangi kil maskesini kullanıyosun
Merhabaa :) ben de bu saate kadar keyif yaptım zar zor kalktım bulaşıkları yıkadım şimdi bitki çayımla kahvaltı yapıyorum (küçük çaplı) boğazım ağrıyor yaaa
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Ben bugün alışverişe gittim watsonsta parfümler indirimde, calvin klein obsesion night aldım parfüm ihtiyacınız varsa bi bakın kızlar...

geçmiş olsun canım aman dikkat et..

ne kadarını başardın canım bu arada hangi kil maskesini kullanıyosun
çogu bitti azı kaldı,çalışmalar hala devam ediyor canım dermalogica refining masque kullanıyorum acaba diyorum dermalogicaya geri mi dönsem la rouche kullanıyorum şuan.. bilemedim..

Dermologica pirinç özlü günlük peelingini kullanıyorum muhteşemmm, ah bi de fiyatı fazla olmasa daha bi sevicem bu markayı eminim kil maskesi de süperdir... ben daha kiehlsa başlamadım yorumlarımı yazıcm buraya hem fiyatıda iyi 82 lira

günlük peelingi muhteşem gerçekten,daha dogrusu herşeyi muhteşem..şimdi netten bakıyordum fiyatlarına daha uygun eczaneye göre.dermoeczanem e bi bak istersen kiehls yorumlarını bekliyorum,ben de dün testerını aldım bir kaç ürününün..

iğneli epilasyon seansımı atlatimm hemen başliyip yazıcam

ne kadar süre bir şey kullanma dediler?

ilk gün hiç su sürmiceksin kesinlikle , 3 gün de dikkat ediceksin ve 3 gün sonra jeller kremlere başlayabillrsin, ama 3 gün sadece madecossol... ah simsims çok zor çok. çene ve yanklarıma iğneli dudak üstüme lazer yapılıyo, tüylere müdahle yok tüyler çıkıyo sinir oluyorum kendimi kötü hissediyorum işte sabrediyorum daha sonra daha iyi olucak temelli kurtulcam diye yoksa çekilecek dert değil

canım benim dayan dayan.. dedigin gibi daha iyi olucak çok rahat ediceksin sonraaaa… dudak üstü için igneli daha iyi sonuç veriyo diye duymuştum.. ben hayatımda hiç bıyık aldırmadım,o yüzden çok çok az var.. acaba igneli mi yaptırsam diyorum ama sonra dudak üstü oldugu için çizgi olur diye korkuyorum

ben de iğneli düşünüyodum ama gittiğim merkezde doktor bıyık bölgesine lazer olsun dedi iğneli yapmıyolarmış bıyık bölgesi için, çene yanak için iğneli olsun istedi lazerle yanaklarımdaki küçük tüyler çoğalır diye korktu. doktoruma güvendim inşallah pişman olmam. yaa ne güzel hiç aldırmıyosun, benimkilerin maşallahı var epilasyon farz olmuştu

evet canım ya nasıl olduysa hiç dokunmadım,onlar da hiç beni üzmedi ben de baca k için lazer istiyorum ama henüz bir araştırmam yok.sen biliyor musun hangi makinalar yeni ve iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…