Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: İmdaaaaaaaaaaaatt :KK57::KK57: yardım ediin Bu siniri ve tiksintiyi atlatmam gerek acilen.. Odadakiler kahve makinesini yıkamadan koymuş dolaba aradan ne kadar zaman geçtiyse bir baktım küf. Hemde nasıl küf ben küften çok tiksinirim huylanırım hemen

ogrencısın yurttasın galıba :) ben yurdumu cok özledııımmm yatagımı calısma masamı cok severdımm :))

bölumun ne ?

Günaydin kizlar muhabbetiniz bol olsun. Ben bugun erkenciyim giyindim suslendim arkadasimla bulusmaya gidiyorum. :KK50: sizler napicaksiniz
bütün gün internette takılıp sinyal gelirse tv izlemeyi düşünüyorum :KK70:
ben az önce uyandım canım :KK23: gece öksürük krizi geldi uyutmadı :KK43: o yüzden bi ara kalktım oturdum..ben de eşimle alışveriş merkezinde buluşacagım.. alışveriş ve birşeyler içeriz,sonra ev ve keyif devam edicek:KK36: haklısın tabi keyfini çıkar istanbulun:cool: ben de haftaya eşimle gezmeye gelicem :KK55:

en güzeli ben de hala öyleyim :KK19:
eşinle buluşmak :) romantik geldi :)
ogrencısın yurttasın galıba :) ben yurdumu cok özledııımmm yatagımı calısma masamı cok severdımm :))

bölumun ne ?
sınıf öğretmenliği :)
anladım canım en güzeli o zaman sen keyfe devam et oda arkadaşlarında yokken
Musique63.gif
elimden geldiğince tadını çıkarıyorum :)

Tünaydıın :) 10,30 gibi uyandım ama kalkamadım geri uyudum sonra da elektrikler gitti gelmezse diye korktum açıkçası, ama geldi çok şükür :) çamaşırların bir kısmını katladım ama üşeniyorum dolabı düzeltmeye bugün akışına bırakıcam :) Anlayacağınız bugün hala bir şey yapmadım :)

Tünaydıın :) 10,30 gibi uyandım ama kalkamadım geri uyudum sonra da elektrikler gitti gelmezse diye korktum açıkçası, ama geldi çok şükür :) çamaşırların bir kısmını katladım ama üşeniyorum dolabı düzeltmeye bugün akışına bırakıcam :) Anlayacağınız bugün hala bir şey yapmadım :)
eşimle buluşamadık çünkü regl oldum.evde keyif yapmayı tercih ettim :)) en güzeli dogaçlama ben de senin gibi bugünü akışına bırakıyorum :KK66: bölümün çok güzelmiş bu arada :KK36:

simsims geçmiş olsun inşallah geçti mi öksürüğün

bende 5te geldim eve , prof. fotoğraf makinesi almıştım daha yeni siftah yaptım bu gün arkadaşımla bol bol çekim yaptık , biraz kendime geldim...

Bişeylerle uğraşmak insanın zihnini dinlendiriyo :KK71: ve bugün çok önemli bi karar aldım beni üzen şeyleri kökten hayatımdan çıkarıcam sosyal medyadan başlıyorum bu işe artık hiçbişekilde gereksiz şeyleri takip yok :stop:

seng senin mesajlarını ne zaman okusam yurttaki zamanlarım geliyo aklıma :KK58: yurt zordur ama eğlencelidir keyfini çıkar

bende 5te geldim eve , prof. fotoğraf makinesi almıştım daha yeni siftah yaptım bu gün arkadaşımla bol bol çekim yaptık , biraz kendime geldim...

Bişeylerle uğraşmak insanın zihnini dinlendiriyo :KK71: ve bugün çok önemli bi karar aldım beni üzen şeyleri kökten hayatımdan çıkarıcam sosyal medyadan başlıyorum bu işe artık hiçbişekilde gereksiz şeyleri takip yok :stop:
merhaba canım daha iyiyim :) çektigin birkaç fotoyu paylaşsana,hobilerimiz de en güzel bakımlarımızdan birisi çünkü :KK36: çok dogru bir karar vermişsin canım,bizi üzen ne varsa hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor :KK66:

ne güzeeel :) aslında beniim o temizliği yapmam lazım daha öncekilerde işe yaramadı ama belkim bu sefer olur :)
seng senin mesajlarını ne zaman okusam yurttaki zamanlarım geliyo aklıma :KK58: yurt zordur ama eğlencelidir keyfini çıkar
evet canım zor ama eğlenceli :)

merhaba canım daha iyiyim :) çektigin birkaç fotoyu paylaşsana,hobilerimiz de en güzel bakımlarımızdan birisi çünkü :KK36: çok dogru bir karar vermişsin canım,bizi üzen ne varsa hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor :KK66:

tamam canım bilgisayara daha atmadım attığımda buraya yüklicem, bundan sonra canım sıkıldı mı hoppa fotoğraf çekmeye:KK37:

ne güzeeel :) aslında beniim o temizliği yapmam lazım daha öncekilerde işe yaramadı ama belkim bu sefer olur :)

evet canım zor ama eğlenceli :)
her internete girdiğimde içim bi tuhaf oluyodu aceba ne görcem die, girdiğimde de kesin kötü bişey görürdüm ve gelsin gözyaşları , artık büyük adım atmam lazımdı ve kendime söz verdim inşallah tutucam, sen de denemelisin

ben de bayılırım fotograf çekmeye,istiyorum bir kursa gideyim,onlarla gezilere katılayım,bakalım belki olur :KK66: tabi canım paylaş,ne güzel olur :KK37:

istanbulda olsaydım gidicektim ama malum yaşadığım bölgede böyle şeyler yok kendim geliştircem, canım facede genç fotoğrafçılar kulübü diye bi sayfa var orayı takip edebilirsin kursa gitmesen bile geziler yapıyolar onlara katılabilirsin , aklında bulunsun :KK66:

istanbulda olsaydım gidicektim ama malum yaşadığım bölgede böyle şeyler yok kendim geliştircem, canım facede genç fotoğrafçılar kulübü diye bi sayfa var orayı takip edebilirsin kursa gitmesen bile geziler yapıyolar onlara katılabilirsin , aklında bulunsun :KK66:
gitmek şart degil ki,her yer her an fotograflık olabiliyor..bakmakla görmek arasındaki fark orda ortaya çıkıyor :KK37:tamam canım teşekkürler,merak ettim bakarım :KK66:

Kızlar ben bugün bir şey yapmadım yaa :) bir tek duş aldım bir de gül suyu sürdüm yüzüme onun haricinde dizi ve müzik keyfi yaptım hep :)

sabah kahvaltıya tostlar bendendıı dedemde geldi :))
bütün eve süpürge tuttum
mutfak dolaplarını dokup duzelttık annemle erzak dolaplarını fln
saclarımın uclarını kırmızı yaptıııımm :)) ama cok az yapmısım boyarken uzunca gorunuyordu ama kıvırcık benım saclar kıvrılınca kıvrımın son halkası sadece kırmızı olduu :KK70:
dus aldım..
ojeleri sildim ama yerıne suremıycem uykum gelmeye basladı <

veee kitabımı yıne okuyamadım temızlık cıkınca :KK12:

sabah kahvaltıya tostlar bendendıı dedemde geldi :))
bütün eve süpürge tuttum
mutfak dolaplarını dokup duzelttık annemle erzak dolaplarını fln
saclarımın uclarını kırmızı yaptıııımm :)) ama cok az yapmısım boyarken uzunca gorunuyordu ama kıvırcık benım saclar kıvrılınca kıvrımın son halkası sadece kırmızı olduu :KK70:
dus aldım..
ojeleri sildim ama yerıne suremıycem uykum gelmeye basladı <

veee kitabımı yıne okuyamadım temızlık cıkınca :KK12:
olsun okursun elbet :) o da bir tarz olmuştur :KK70: güle güle kullan ne diyeyim :)

X