çok sağol canımbaşarılar canım inşallah istedigin yeri kazanırsın(dün görmemişim mesajını)
İmdaaaaaaaaaaaatt yardım ediin Bu siniri ve tiksintiyi atlatmam gerek acilen.. Odadakiler kahve makinesini yıkamadan koymuş dolaba aradan ne kadar zaman geçtiyse bir baktım küf. Hemde nasıl küf ben küften çok tiksinirim huylanırım hemen
bütün gün internette takılıp sinyal gelirse tv izlemeyi düşünüyorumGünaydin kizlar muhabbetiniz bol olsun. Ben bugun erkenciyim giyindim suslendim arkadasimla bulusmaya gidiyorum.sizler napicaksiniz
eşinle buluşmak :) romantik geldi :)ben az önce uyandım canımgece öksürük krizi geldi uyutmadı o yüzden bi ara kalktım oturdum..ben de eşimle alışveriş merkezinde buluşacagım.. alışveriş ve birşeyler içeriz,sonra ev ve keyif devam edicek haklısın tabi keyfini çıkar istanbulun ben de haftaya eşimle gezmeye gelicem
en güzeli ben de hala öyleyim
sınıf öğretmenliği :)ogrencısın yurttasın galıba :) ben yurdumu cok özledııımmm yatagımı calısma masamı cok severdımm :))
bölumun ne ?
elimden geldiğince tadını çıkarıyorum :)anladım canım en güzeli o zaman sen keyfe devam et oda arkadaşlarında yokken
eşimle buluşamadık çünkü regl oldum.evde keyif yapmayı tercih ettim :)) en güzeli dogaçlama ben de senin gibi bugünü akışına bırakıyorumTünaydıın :) 10,30 gibi uyandım ama kalkamadım geri uyudum sonra da elektrikler gitti gelmezse diye korktum açıkçası, ama geldi çok şükür :) çamaşırların bir kısmını katladım ama üşeniyorum dolabı düzeltmeye bugün akışına bırakıcam :) Anlayacağınız bugün hala bir şey yapmadım :)
teşekkür ederim :) en iyisi akışına bırakmak bugün için :)eşimle buluşamadık çünkü regl oldum.evde keyif yapmayı tercih ettim :)) en güzeli dogaçlama ben de senin gibi bugünü akışına bırakıyorumbölümün çok güzelmiş bu arada
seng senin mesajlarını ne zaman okusam yurttaki zamanlarım geliyo aklımaTünaydıın :) 10,30 gibi uyandım ama kalkamadım geri uyudum sonra da elektrikler gitti gelmezse diye korktum açıkçası, ama geldi çok şükür :) çamaşırların bir kısmını katladım ama üşeniyorum dolabı düzeltmeye bugün akışına bırakıcam :) Anlayacağınız bugün hala bir şey yapmadım :)
merhaba canım daha iyiyim :) çektigin birkaç fotoyu paylaşsana,hobilerimiz de en güzel bakımlarımızdan birisi çünküsimsims geçmiş olsun inşallah geçti mi öksürüğün
bende 5te geldim eve , prof. fotoğraf makinesi almıştım daha yeni siftah yaptım bu gün arkadaşımla bol bol çekim yaptık , biraz kendime geldim...
Bişeylerle uğraşmak insanın zihnini dinlendiriyove bugün çok önemli bi karar aldım beni üzen şeyleri kökten hayatımdan çıkarıcam sosyal medyadan başlıyorum bu işe artık hiçbişekilde gereksiz şeyleri takip yok
ne güzeeel :) aslında beniim o temizliği yapmam lazım daha öncekilerde işe yaramadı ama belkim bu sefer olur :)simsims geçmiş olsun inşallah geçti mi öksürüğün
bende 5te geldim eve , prof. fotoğraf makinesi almıştım daha yeni siftah yaptım bu gün arkadaşımla bol bol çekim yaptık , biraz kendime geldim...
Bişeylerle uğraşmak insanın zihnini dinlendiriyove bugün çok önemli bi karar aldım beni üzen şeyleri kökten hayatımdan çıkarıcam sosyal medyadan başlıyorum bu işe artık hiçbişekilde gereksiz şeyleri takip yok
evet canım zor ama eğlenceli :)seng senin mesajlarını ne zaman okusam yurttaki zamanlarım geliyo aklımayurt zordur ama eğlencelidir keyfini çıkar
merhaba canım daha iyiyim :) çektigin birkaç fotoyu paylaşsana,hobilerimiz de en güzel bakımlarımızdan birisi çünküçok dogru bir karar vermişsin canım,bizi üzen ne varsa hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor
her internete girdiğimde içim bi tuhaf oluyodu aceba ne görcem die, girdiğimde de kesin kötü bişey görürdüm ve gelsin gözyaşları , artık büyük adım atmam lazımdı ve kendime söz verdim inşallah tutucam, sen de denemelisinne güzeeel :) aslında beniim o temizliği yapmam lazım daha öncekilerde işe yaramadı ama belkim bu sefer olur :)
evet canım zor ama eğlenceli :)
ben de bayılırım fotograf çekmeye,istiyorum bir kursa gideyim,onlarla gezilere katılayım,bakalım belki olurtamam canım bilgisayara daha atmadım attığımda buraya yüklicem, bundan sonra canım sıkıldı mı hoppa fotoğraf çekmeye
ben de bayılırım fotograf çekmeye,istiyorum bir kursa gideyim,onlarla gezilere katılayım,bakalım belki olurtabi canım paylaş,ne güzel olur
tamam deneyeyim bende :)her internete girdiğimde içim bi tuhaf oluyodu aceba ne görcem die, girdiğimde de kesin kötü bişey görürdüm ve gelsin gözyaşları , artık büyük adım atmam lazımdı ve kendime söz verdim inşallah tutucam, sen de denemelisin
gitmek şart degil ki,her yer her an fotograflık olabiliyor..bakmakla görmek arasındaki fark orda ortaya çıkıyoristanbulda olsaydım gidicektim ama malum yaşadığım bölgede böyle şeyler yok kendim geliştircem, canım facede genç fotoğrafçılar kulübü diye bi sayfa var orayı takip edebilirsin kursa gitmesen bile geziler yapıyolar onlara katılabilirsin , aklında bulunsun
olsun okursun elbet :) o da bir tarz olmuştursabah kahvaltıya tostlar bendendıı dedemde geldi :))
bütün eve süpürge tuttum
mutfak dolaplarını dokup duzelttık annemle erzak dolaplarını fln
saclarımın uclarını kırmızı yaptıııımm :)) ama cok az yapmısım boyarken uzunca gorunuyordu ama kıvırcık benım saclar kıvrılınca kıvrımın son halkası sadece kırmızı olduu
dus aldım..
ojeleri sildim ama yerıne suremıycem uykum gelmeye basladı <
veee kitabımı yıne okuyamadım temızlık cıkınca