- 5 Temmuz 2011
- 11.804
- 8.937
Markete gittiğimde o kitabı özellikle aradım ama bulamadım diğerlerinde de karar kılamadım en iyisi şu an elimde olan kitaba döndüm :) Tess Gerritsen Gece Nöbeti okuyorum şu an.. Bende tüm kitaplarını almayı düşünüyorum :) güzele benziyor hepsi :) Tebriğin için teşekkür ederim :) belim biraz da regl durumundan dolayı o kadar ağrıdı galiba :) son duruma gelinceaylardır kitap okuyamıyordum desemneyse bugün başladım.. konu biraz ilk başta üzse de güzel gidiyor.sanırım en çok sevilen kitabı buymuş :) sanırım benim ki açgözlülükten bütün kitapları var
harika harika harika,tebrik ederimmm.. belin için üzüdüm geçmiş olsun.. benim de temizlik sonrası çok olurdu.kilo verince çok çok azaldı şükür ki.. yormadan yapmaya çalış canım.. bel çok önemli
son durum ne?
şimdiki bitince alırsın.şimdiki kitabın nasıl? ya eger bugün yapmayacaksan o temizligi ve halen kötü oluyorsan pencerenin önüne falan koysan?Markete gittiğimde o kitabı özellikle aradım ama bulamadım diğerlerinde de karar kılamadım en iyisi şu an elimde olan kitaba döndüm :) Tess Gerritsen Gece Nöbeti okuyorum şu an.. Bende tüm kitaplarını almayı düşünüyorum :) güzele benziyor hepsi :) Tebriğin için teşekkür ederim :) belim biraz da regl durumundan dolayı o kadar ağrıdı galiba :) son duruma gelinceaynen duruyorrrr ıyykkk düşününce midem bulanıyor eminim atlatıcam ama şu an değil bir şekilde temizleyeceğim kararlıyım :)
okul bitti mi? atanma mı bekliyorsun canım?ev kalabalık olunca haklısın insan hiçbir şey yapamıyorbugün hiçbir şey yapmadım çünkü haftasonları bizim ev biraz kalabalık oluyo maalesef annanemle dedem 3 aydır bizde kalıyolarev kalabalık olunca kendimi çok karışık ve yorgun hissediyorum bu yıl okula gitmediğim için yalnızlığa çok alıştım evde herkes işe gidiyor 25 gün sonra ev bana kalıcak evin küçük annesi ben olucam yine bu iki günüm böyle geçicek pazartesiyi bekliyorum merakla
dış tarafa mı :) şimdiki kitabım güzel ki Tess Gerritsen dediler mi daha okumadan söyleyebilirim bunu :) Özellikle Ruh Koleksiyoncusu favorimdir..şimdiki bitince alırsın.şimdiki kitabın nasıl? ya eger bugün yapmayacaksan o temizligi ve halen kötü oluyorsan pencerenin önüne falan koysan?
yaa o şemsiyelere ben de bayılıyorum gökkuşagı gibi gerçektenMarkete gidiyorum dediydim :) Bir hevesle yeni aldığım ama kırılmasın diye kullanmadığım gökkuşağı şemsiyemi aldım çıktım amaaa bir de baktım ki gök delinmiş gibi yağıyor hava ama aldırmadım gittim markete cadde göl gibi olmuş aldırmadım daldım suların arasınaKitaplarında arasında gezindim biraz yiyecek alışverişi yapıp geldim.. Gece mavisi ojelerimi sürdüm (dilerim zamanla alışırım düzgünce sürmeye ) şimdi akşam keyfi yapıyorum :)
evet dış tarafa.. hmm bilmiyorum ikisini de.ama merak ettim netten bakarım şimdi :)dış tarafa mı :) şimdiki kitabım güzel ki Tess Gerritsen dediler mi daha okumadan söyleyebilirim bunu :) Özellikle Ruh Koleksiyoncusu favorimdir..
okul bitti mi? atanma mı bekliyorsun canım?ev kalabalık olunca haklısın insan hiçbir şey yapamıyor
hangi işiiii :) evet şemsiyemle konuşuyodum yolda yaa :) annecim bak sakın kırılıyım deme az kaldı bakyaa o şemsiyelere ben de bayılıyorum gökkuşagı gibi gerçektensana söyleyeyim "tamamdır ,sen bu işi kaptın"
yağmur yağıyor şimdi yaa :) bir tarafı üstten açayım oranın yanına koyuyım bari :)evet dış tarafa.. hmm bilmiyorum ikisini de.ama merak ettim netten bakarım şimdi :)
bence de koy dışarı biraz ıslansın,sana da kolaylık olur :))temizlik bakım gezme tozma vs hepsi var maşallah diyeyim seng işte o işihangi işiiii :) evet şemsiyemle konuşuyodum yolda yaa :) annecim bak sakın kırılıyım deme az kaldı bak
yağmur yağıyor şimdi yaa :) bir tarafı üstten açayım oranın yanına koyuyım bari :)
dinledi dinledi üzer mi hiç annesini :) o bakım için 2 ay yetmesi gereken paranın 4te bir buçuğunu harcadım benbence de koy dışarı biraz ıslansın,sana da kolaylık olur :))temizlik bakım gezme tozma vs hepsi var maşallah diyeyim seng işte o işihehe sözünü dinledi herhalde
iyi yapmışsın,o da bir nevi bakım degil mi, bakımdinledi dinledi üzer mi hiç annesini :) o bakım için 2 ay yetmesi gereken paranın 4te bir buçuğunu harcadım benama pişman değilim :)
:)iyi yapmışsın,o da bir nevi bakım degil mi, bakım
hmm bu yeni ay için yeni bir şeyler bulmak gerçekten güzel :) teşekkürler bunu hatırlattığın içinBugün tek yaptığım spora gitmek oldu. kızlar diyet yapmalıyım diyordum bir türlü başlayamadım ama yarın 1 Şubat :) yeni ayla birlikte başlıyorUm. Allah yardimcim olsun :)
Bugün tek yaptığım spora gitmek oldu. kızlar diyet yapmalıyım diyordum bir türlü başlayamadım ama yarın 1 Şubat :) yeni ayla birlikte başlıyorUm. Allah yardimcim olsun :)
Canım evet diyetteyim ama Son zaman pek kalmadı ama toparlayacağım inşallah şimdi tek başına olunca keyfini çıkarayım diye kaçırıyorum :) evet tavsiyeler var ama şimdi ben uymadığımdan anlatasımda gelmiyor ama en kısa zamanda paylaşmaya başlayacağımballikayfe sende diyettesin sanırım. Nasıl gidiyor. kilo vermeyi hızlandırıcı tavsiyeler var mı ?