Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

bak burda bırde atanmamıs arkadasın var kpss calısmak zorunda olan KPSS calısacagıma camurlu bı koy okulu yolunda yuruseydım dıyorum ders calısmaktsn nefret edıyoru ısımı de cok sevıyorum.

gecen yıl ucretlı ogretmenlık yapıyordum hayatımın en zor donemlerınden bırını gecırdım bende cocuklara karsı mahcup hıssettım 1 2 hafta kendımı cunku aklıma bısıler gelıyor bunalıyordum anasınıfı odugundan yardımcı var yardımcıyı sınıfa alıyor vben gıdıp aglayıp susuyordum kendı kendıme 1 2 dk da olsa.. bu yerlı yerısız gelen ağlama merde gelcegını bılmıyosun susamıyorsun berbat bısı hersey kotu gelıyordu gozume dogru durust etkınlık yapamadım 2 hafta. cocuklarda anlamasa anlıyor ogretmenımız hasta ses yapmayın bası agrımasın felan dıyorlar benı dusunuyorlar onlar oyle yaptıkca daha mahcup hıssettım kendımı. sonra onlar sayesınde topladım enerjımı.. en gecmez dedıgın seyler bıle gecıyor.. nasıl atlatırım dedıgın seylerı bı bakıyorsunkı gecmıs gıtmıs atlatmıssın gectıgın engel kolay gelıyor onundekı engel endıselendırıyor ama hepsı bır gun gecılınce gecıyormus demekkkı dedırtıyor..

sanırım benıde bı köy okulu paklar ugrasacagım bısıler olunca gecıyor zaman .. koy okulu olsa hayal edıyorumda kampanyalar acarım cocuklarıma .. boyasını badanasını bıle yaparım sınıfım akpak osun dıye :))
bakalım nereler kısmet olacak daha neler gorucez.

canım kıtap cektı valla.. kedım olsa bende bıtırırdım kıtabımı hep annem kedı almadıgından bole oluyoooo ha kedı olsa kKPSS bıle calısır bıtırırdımm :)))

can sıkıntısı eskı yaptıgım seylerın fotografını yuklım barı dun ve bugun malak gıbı yatıom resmen

bu 2 3 hafta kadar once yedıklerıme dıkkat ederken her sabah ıctıgım limon-pul bıber- sıcak su karısımı :)

bu da o donemlerde oglen yedıgım yogurt-yulaf -muslı karısımı ıle yarım elmamdı.. ahh ahh ne guzel gunlerdı :))

işte bu daaa gecen hafta aksam yemeksızlıkten yaptıgım salatam :)

bu daaaa klasık dururmum

Nekadar güzel yazmışsın canım, ben de çok zorluk çektim ücretli öğretmenlik okul ve kpss sabah yedide çıkıp akşam 11de geldiğimi bilirim , Rabbim sana da atanmayı nasip etsin....

Daha önce de çok zor bi dönem geçirdm şimdi aklıma geliyo gülüyorum, bu da geçicek biliyorum ama şu anda kendime laf anlatamıyorum sabırsızım zaman geçmiyo.. sankı bu yaşadığım diğerinden daha ağır gibi geliyo

nöbetçiyken dalıp gidiyorum öğrencilerim geliyo yanıma: hocam neyiniz var sizi kim üzdü söyleyin gidip dövelim diyolar işte o an içten bi tebessüm oluyo yüzümde

duzen bu canım normal yanı oyle sanman gecıp gıden gozunde kuculuyor ıcındeysen buyuyor.. o an evrenı ıcınde bulundugun dertten ıbaret sandıgından sıg kalıyor ınsan herhalde.. hersey o soruna varıyor gıbı..

alemler yaaa senınkıler buyuk herhalde dovduklerıne gore :)))

çok güzeldi :)
canlarım yaaa :) bunlar kaçıncı sınıf :)

Doğru söylüyosun benim durumum terzi kendi söküğünü dikemez durumu varya heh o işteee. çevremdekiler tarafından hep danışılan kişi olmuşumdur onlara hep fikir veririm başka açılardan görmelerine yardımcı olurum ama gel gör ki kendime laf anlatamıyorum...

Evet canım liseliler keşke bi dövmeyle derdim bitse... seviyorum onları derste bi laflarıyla bile içim enerji doluyo hepsini kucaklamak istiyorum ama işte bi süre sonra kendi derdime dalıp gitmiş oluyorum...

İmdaaaaaaaaaaaatt yardım ediin Bu siniri ve tiksintiyi atlatmam gerek acilen.. Odadakiler kahve makinesini yıkamadan koymuş dolaba aradan ne kadar zaman geçtiyse bir baktım küf. Hemde nasıl küf ben küften çok tiksinirim huylanırım hemen

ben de çok tiksinirimm yaaa kahve makinesi kullanmadım bilmiyorum nasıl temizlendiğini ama sirkeli suyla temzileyebilirsin ohhhh misss gibi bütün mikroplar gider

kızlar manikür için napıyosunuz kendiniz mi yapıyosunuz yoksa kuafördemi...

ben kendim evde ittirerek yapıyorum ama iyi olmuyo özellikle sol elimi yapamıyorum sizce setimi alıp kuaföre gitmelimiyim. et kesilirse sürekli kestirmen lazım diyolar, off çok kararsızım

canım ben de itiyorum.. "sally hansen instant cuticle remover" ve "flormar cuticle pusher" ile tırnak etlerini itiyorum.yaklaşık iki aydır kullanıyorum ve çok memnunum.. manikür yapmayı da yaptırmayı da sevmiyorum..

canım ne güzel yazmışsın ,umarım bu isteklerin gerçek olur yediklerine gene dikkat edebilirsin.. bu hafta böyle olmuş olabilir ama önümüzdeki hafta gene dikkat edersin ben mekiklere başladım bu arada,haber vereyim :))

ögretmen olmak,çocuklarla ilgilenmek,onların saf yüreklerine dokunabilmek ve hayatlarında güzel izler bırakabilmek ne kadar kutsal

Son düzenleme:

aynısı aldım ama biraz farklı bişey bekliyodum ben suyun içinde beklettiğinde de aynı etkiyi veryo etler, ben de biraz gayret edeyim kendim yapmaya çünkü yaşadığım yerde kuaför yok yaptıramam alıştırmak istemiyorum.

ögretmen olmak,çocuklarla ilgilenmek,onların saf yüreklerine dokunabilmek ve hayatlarında güzel izler bırakabilmek ne kadar kutsal [/QUOTE]

Evet canım çok güzel bi duygu daha neler neler var yaşadıkça yazıcam size

bu kitabı bende çok merak ediyorum aslında burda bir yerde uyguna var ama ben onun yerine 2 kitap alıyorum :) Bir de karar veremiyorum hangi kitabını alayım bu yazarın .. canım kitap çekti şimdi
aylardır kitap okuyamıyordum desem neyse bugün başladım.. konu biraz ilk başta üzse de güzel gidiyor.sanırım en çok sevilen kitabı buymuş :) sanırım benim ki açgözlülükten bütün kitapları var

harika harika harika,tebrik ederimmm.. belin için üzüdüm geçmiş olsun.. benim de temizlik sonrası çok olurdu.kilo verince çok çok azaldı şükür ki.. yormadan yapmaya çalış canım.. bel çok önemli

canım kıtap cektı valla.. kedım olsa bende bıtırırdım kıtabımı hep annem kedı almadıgından bole oluyoooo ha kedı olsa kKPSS bıle calısır bıtırırdımm :)))
ay ay gel bizde çalış o zaman :)) kedili ev bir başka oluyor gerçekten kendimden degil arkadaşlarımdan da biliyorum :)) inşallah tez zamanda bir kedin olur canım benim

son durum ne?

bende baya baya fark etti,ama maniküre alışmışsan manikür gibi beklememek lazım tabi bekliyoruz canım senin güzel maceralarını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…