Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

canım ya allık fondöten pudra gibi şeyler hakkında bilgim yok becerimde yok gerçi pek ihtiyacımda yok ama insan bilmek istiyor işte acaba zamanla tam bir makyajı becerebilecek miyim güle güle kullan krem içinde sonuçları bekliyoruz
çıkarmaya başladım bile birazda aşağıda anlatacağım :) en iyisi alışverişi tek yapmak :) bugünde gelişmeler vaar pek bi mutluyum :)
Aman haa :) hayatın her gününde zor anlar vardır gel, biz buradayız dertlerini herşeyini dinleriz

çok teşekkür ederim seng bundan sonra burdayım ben de sizinle

Kızlaaaar Gündoğumuna yine uyanamadım ama çok da geç kalkmadım arkadaşlarım ben uyandıktan yarım saat kadar sonra gitti bende kahvaltımı yapıp (bu kez çok kısıtlamadım kendimi ama abartmadım da ) çamaşırları yıkamaya attım odayı süpürdüm sonra hayatımda ilk defa banyo yıkadım demek yapabiliyormuşum ama belim koptu biraz ara verdim
bulaşıklar yıkanacak
yerler silinecek
tozlar alınacak
Kurutmadan çıkan çamaşırlar havalandırılıp katlanacak
Bir de kullanılmayan kitap ve notlar kullanılmayan dolaba kaldırılacak
inşallah ondan sonra da oje sürmeyi planlıyorum özledim yahuuu
Aaaah bir de yarına inşalllah güzel bir pazar keyfi hayal ediyorum :)

çok teşekkür ederim canım ooh ne güzel yaaa insanın ihtiyacının olmaması ne büyük lüks :) ay hadi hececanla bekliyorummm

oooohhhh harikaaaa vallaha ,temizligi bile keyifle keyif için yapmak gibisi yok

ee başlangıç yapmış mıydın seen ya da bugün neler yapmayı planlıyorsun
bugün öğlene kadar yatakta yattım düşündüm düşündüm tatil için ailemin yanındayım o yüzden ev işi yapmıyorum annem yapıyo. öğlen içime bi enerji doldu arkadaşımı aradım yarın onla buluşucaz ütü yapıcam şimdi,
cilt saç vucut bakımı çok severim hatta blog açmayı düşünüyodum ama aksatırım diye vazgeçtim.

geçen hafta kiehls'tan kil maskesi aldım iğneli epilasyon yaptım diye kullanamadım onu denicem bu akşam , bu arada enerjinizden biraz bana gönderiiin kızlar yaaaa

bence yavaş yavaş alıyorsun bizden enerji..çünkü ben sana yolluyorum pozitif enerjimi kiehls kullandıktan sonra yaz olur mu?ben de göz kremini alıcam.. sonra da diger ürünlerini

oooohhhh harikaaaa vallaha ,temizligi bile keyifle keyif için yapmak gibisi yok
:) aynen öyle bir de sabrım olsa sanki sihirli asa'm var da birini yapınca hepsi oluverecekmiş hevesiyle kalkışıyorum sonra da gözümde büyümeye başlıyor
simsims e katılıyorum sen zaten yavaş yavaş almaya başladın :)

bir başlayınca gerisi gelir merak etme..mühim olan başlamak,sen de başlamışsın zaten :)

bence yavaş yavaş alıyorsun bizden enerji..çünkü ben sana yolluyorum pozitif enerjimi kiehls kullandıktan sonra yaz olur mu?ben de göz kremini alıcam.. sonra da diger ürünlerini

Bu arada ben yeni atanmış öğretmenim sınırdı bi ilçede görev yapıyorum tatilimin bitmesine 1 hafta kaldı az da olsa toparlamak istiyorum çünkü öğrencilerim var onların karşısında güçlü durmam gerek.

hangi göz kremi canım avakadolusu mu yoksa lacivert kutulu olan midnight recovery mi, ben midnight recevory kullanıyorum bittiğinde daha almicam çünkü çok yetersiz, nemlendirmiyo.. bi de serumunu kullanıyorum o da yüzümde pütürtü yaptı mağazadaki kadın daha az sür dedi, bakalım 2 damla kullancam inşallah bi daha sivilcelenme yapmaz

kiehs de ne önerilirlerse onu almayı düşünüyorum..avakadolusunu duydum ben de.. şimdi la rouche kullanıyorum ama cilt ürünlerimi kiehls e çeviricem bitince..sen başka nelerini kullanıyorsun?memnun musun? 1 haftada toparlannırsın canım benim sen merak etme biz sana yardım ederiz

Yıkama jelinin testerını vermişlerdi baya büyüktü uzun süre kullandım yüzümü germedi memnun kaldım ama bittince bioderma vardı elimde ona döndüm... göz kremi ve serumu kullandım memnun kalmadım anlaşılan bu markayla yıldızım barışmicak inşallah kil maskesinden memnun kalırım

atandığım yerde yapıcak bi şeyim yok okula gidiyorum eve geliyorum. okulum yatağım bakım malzemelerim telefonum ve bilgisayarım hayatım bunlardan ibaret

bol bol vaktim var akşamları ama hem bedensel hem ruhsal olarak yorgun olduğum için şu aralar çok ihml ettim

anladım canım,bakalım bir de ben deneyeyim ne güzel bol vaktin de varmış bak,kendine vakit ayırdıkça kendinle ilgilendikçe daha mutlu oldugunu görüceksin,dene bak

bugün günlerden keyif olsun yeni aldıgım akupunktur minderimin üstünde yatarken aylardır okunmayı bekleyen debbie macomber'in "küçük mucizeler dükkanı" kitabını okumaya başlıyorum..yatakta bir yanda kedim bir yanda ben :))

Son düzenleme:
bu kitabı bende çok merak ediyorum aslında burda bir yerde uyguna var ama ben onun yerine 2 kitap alıyorum :) Bir de karar veremiyorum hangi kitabını alayım bu yazarın .. canım kitap çekti şimdi

Tozlar ve yerler tamam, çamaşırlar da havalandırılıyor, bulaşıklar tamam ama bende bittim belim ağrıyor :) sırada ben varım sanırım şöyle bir banyo keyfi yapabilirim ama önce dışarı çıkıp kendime akşam keyfi için bir şeyler alayım :) tekrar gelir bildiririm günün devamını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…