bak burda bırde atanmamıs arkadasın var kpss calısmak zorunda olan KPSS calısacagıma camurlu bı koy okulu yolunda yuruseydım dıyorum
ders calısmaktsn nefret edıyoru ısımı de cok sevıyorum.
gecen yıl ucretlı ogretmenlık yapıyordum hayatımın en zor donemlerınden bırını gecırdım bende cocuklara karsı mahcup hıssettım 1 2 hafta kendımı cunku aklıma bısıler gelıyor bunalıyordum anasınıfı odugundan yardımcı var yardımcıyı sınıfa alıyor vben gıdıp aglayıp susuyordum kendı kendıme 1 2 dk da olsa.. bu yerlı yerısız gelen ağlama merde gelcegını bılmıyosun susamıyorsun berbat bısı hersey kotu gelıyordu gozume dogru durust etkınlık yapamadım 2 hafta. cocuklarda anlamasa anlıyor ogretmenımız hasta ses yapmayın bası agrımasın felan dıyorlar benı dusunuyorlar onlar oyle yaptıkca daha mahcup hıssettım kendımı. sonra onlar sayesınde topladım enerjımı.. en gecmez dedıgın seyler bıle gecıyor.. nasıl atlatırım dedıgın seylerı bı bakıyorsunkı gecmıs gıtmıs atlatmıssın gectıgın engel kolay gelıyor onundekı engel endıselendırıyor ama hepsı bır gun gecılınce gecıyormus demekkkı dedırtıyor..
sanırım benıde bı köy okulu paklar ugrasacagım bısıler olunca gecıyor zaman .. koy okulu olsa hayal edıyorumda kampanyalar acarım cocuklarıma .. boyasını badanasını bıle yaparım sınıfım akpak osun dıye :))
bakalım nereler kısmet olacak daha neler gorucez.
canım kıtap cektı valla.. kedım olsa bende bıtırırdım kıtabımı hep annem kedı almadıgından bole oluyoooo ha kedı olsa kKPSS bıle calısır bıtırırdımm :)))