Ohh Ohh maşallah :)
çok güzel geçmiş haftan.. güle güle kullan cicilerini… yediklerini toparlamak için yarın ve öbür gün ekmek yemezsen kahvaltı dışında, artı çıkmazsın tartıda,söztamam bu hafta senin haftan olsun o zaman.. yarın da benim günümm
oh oh maşallah :) herşeyin üstesinden aynı anda gelemeyiz ki bunlar yavaş yavaş alışacağımız şeyler canım bu seferlik affet kendini
ordakiler yoksa çevredekiler var be güzelim bazen yanımdan geçiyolar saatlerce aklıma takılıyor ben niye böyleyim diye bak şimdi olan zaten kısıtlı olan parama oldu :) Ama idare edicez artık en azından yemekli yurttayım aç kalmam :)
başlarım öyle şakaya beee .. canım benim hayatında kim olsa böyle düşüneceksin ama bunu o seni beğenmiyor diye değil kendini mutlu etmek için yap.. güzelliğe bağlılık bir yere kadardır.. önemli olan birbirinizle olmak :) Her şeyin hayırlısı olsun. hemm değişim süreci senin hayatının parçasıysa bu onuda etkileyecekse onunda çekeceği var demektir :) saatlerce koşuya çıkar yanında
amaan yaabana da yapılacakları hatırlattın.. aslında pek bir şey yok bütüüün çamaşır-çarşaf-havlularım yıkanmayı bekliyor dolabı düzenleyeceğim ya hepsi temiz olsun diyorum ama çok zor ya onları ayırmak bakalım ne yapıcam bugün :) Kolay gelsin sana da :)
Günaydın :) bugün erken kalktım ve çok mutlu kalktım..şimdi kahvaltı,sonra spor,sonra iş,sonra arada kuaför,sonra eve gelince evi süpürücem,dün verilecek kıyafetlerimi ayırdım onları bir üniversitenin kıyafet bankasına bırakıcam,çamaşırlar yıkanacak,elde yıkanacak bulaşıklar yıkanacak,banyolar temizlenecek.. bakalım ne kadarı olucak.. herkese güzel bir gün olsun
evet canım yaa ben de çok begendim bu fikri.. hem oturdugum yerde olması güzel,bir yerlere gitmek zorunda veya verecek yer aramak zorunda degilim hem de ögrencilere verilecek olması çok güzel :) benim de öyle kıyafetlerim duruyor,bir tek sen degilsin yanitesekkurler kızlaaar :))
Ne güzel fıkırmıs kıyafet bankası... beledıyerde acabıılır aslında. bende hep ayıklayıp verıyorum mevsım baslarında ama
38 beden pantolonlarımla gomleklerımı takıntı yaptım vermıyorum gerı gıycem dıe o gun yıne dıyetten vazgectıgımde aklıma onlar geldı acaba vermedım dıyemı zayıflayamıyorum yaa dedım :/
kolay gelsın san da :))
canım harikasın,maşallah iyi başlangıç yaptınHerkese merhabaa
Sabah kalktım saçlarıma fön çektim yüzüme bb krem rimel sürdüm sınava gittim.eve gelirken de kuaföre gittim kaşlarımı aldırdım birazcık daha kavisli yaptırdım güzel oldu hoşuma gitti şimdilik bu kadarcık. pazartesi diyete başlıcam 2 aydır istiyorum bi ara 4 gün denedim ama sonra patates kızartmasına yenik düşmüştüm bu sefer kesin kararlıyım
canım ben tüm vücuda lazer yaptırıyorum çene ve yanak bölgeme doktorum iğneli dedi iğneliye başldım, sen de bi dokftorunla görüş istersen bakalım ne dicekKızlar lazer epilasyon için ne düşünüyorsunuz bazen yaptırmak istiyorum ama doğal olmadığı için de.mutlaka vardır bi zararı diye düşünmeden edemiyorum. Sizce ?
Tamam canım ben koltukalti düşünüyorumcanım ben tüm vücuda lazer yaptırıyorum çene ve yanak bölgeme doktorum iğneli dedi iğneliye başldım, sen de bi dokftorunla görüş istersen bakalım ne dicek
iyi akşamlar hatta iyi geceler canımm.. güle güle kullan cicilerini.. özendim sana ben de haftasonu pazar a gidicem :))İyi akşamlaaaar :) yapılması gereken herhangi bir iş yapmadım ama pazara gittim bir küpe bir de yüzük aldım sadece ama o bile yettiBir de bitki çaylarım için güzel bir bardak aldım kendime tabii dışarı çıkarken azıcık süslenmeyi de unutmadım.. Şimdilik bu kadar azıcık dinleneyim :)
canım, ben koltuk altımı yıllar önce igneli yaptırmıştım..çok memnunum..lazer yoktu o zaman ama :) ben de bacak için düşünüyorumTamam canım ben koltukalti düşünüyorum
merhaba canım hoşgeldin :) sen de balka bakımlar yaparsın vücut bakımı el ayak bakımı ojeler gibi :))Kızlarrr sayfanızı takip ediyorum devamlı ama artık katılmak istedim aranızaa....
geçen cuma iğneli epilasyon randevum vardı ara verdim bakıma sadece madecossol sürüyorum, çoook özledim yüzüme bakım yapmayı meğer ne kadar mutlu ediyomuş bakım beni
Tamam canım ben koltukalti düşünüyorum
evet canım yaa ben de çok begendim bu fikri.. hem oturdugum yerde olması güzel,bir yerlere gitmek zorunda veya verecek yer aramak zorunda degilim hem de ögrencilere verilecek olması çok güzel :) benim de öyle kıyafetlerim duruyor,bir tek sen degilsin yaniama en güzellerini en vazgeçilme olanları tutuyorum,digerlerini dagıtıyorum :) ben de yeni geldim eve.işler nasıl gözümde büyüyorda büyüyor.. bir kahve molası sonra iş başı :)
gittim de istediğim gibi gezemedim, ben takı meraklısıyım, böyle ne alırsan 50 krş-1 lira gibi tezgahlara (plastik falanda oluyor ya onlar) bayılırım insan bazen hiç ummadığı bir şeyi buluyor arkadaşlarım sadece tunik ve eşarp bulabileceği yerlere baktı onlara yetişeyim diye anlamadım bir şey üstelik bir tanesi aldığım yüzüğe laf etti senin parmakların küçük almasaydın keşke diye ne yapayım içimde mi kalsın dışarıda takmasam evde süslenmeyeyim mi üstelik parmağımda güzel duracağı bir pozisyon uydurdum :) küpemden de çok memnunum :) çok beğendim.. Önümüzdeki hafta tekim odada istediğim yere gidicem ooh mis :) sen de git gönlünce gezz :)iyi akşamlar hatta iyi geceler canımm.. güle güle kullan cicilerini.. özendim sana ben de haftasonu pazar a gidicem :))
olsun canım yine de güzel şeyler yapmışsın :) ellerine sağlık kendin için ne yaptın bakayım bunlar evin içindi :)bugün neler yaptım:
sporumu yaptım 3 mil leslie ve 30 mekik
Eki Görüntüle 1395208
evi topladım,süpürdüm,toz aldım
balkonu yıkadım
bulaşık makinesini çalıştırdım
çamaşır makinesini çalıştırdım
güzel yemekler yaptım :))
eşime yarın ne işler bıraktım:
eşim yerleri silicek
banyoları temizleyecek
bunları eşime söyleyince "ya keşke ben evi süpürseydim" dedi
kuaför e bugün de gidemedimelde yıkanacak bulaşıklar da haftasonuna kaldı..
Koltukaltı da çok önemli :)koltukaltı ıcın ben 8 yıl kadar once bı hastahanede IPL sistem yaptırmıstım 4 kerede felan ınanılmaz azalmıstı devam edemedım ve kokten almayı da surdurunce tekrar eskısı gıbı oldu 3 4 yılda.. ama guzel cevap verıyor IPL LAZER kol altında .. bence en hızlı cevap verdıgı bolge koltukaltı.
öyle oluyor canımm,hayatta herşey kaybedilince kıymeti anlaşılıyor..o yüzden şuanın kıymetini bilelimvazgecılmezım degıldı gıyerken ama sımdı kucucukler ya hepsı vazgecılmezım oldu o gunleımın kıymetını bılmemısıııımm(
benim de en sevdigim küpem pazardan zamanında 5 liraya aldıgımdı,şimdi koptu yapıştırılmayı bekliyor :)ben birileriyle alışveriş yapmayı bundan sevmiyorum işte.o yüzden en güzeli beraber gitsem de ayrılıp sonra belli bir saatte buluşmak.. en güzeli kendin gezmek ama :)) oooh keyfini çıkar yalnızlıgıngittim de istediğim gibi gezemedim, ben takı meraklısıyım, böyle ne alırsan 50 krş-1 lira gibi tezgahlara (plastik falanda oluyor ya onlar) bayılırım insan bazen hiç ummadığı bir şeyi buluyor arkadaşlarım sadece tunik ve eşarp bulabileceği yerlere baktı onlara yetişeyim diye anlamadım bir şey üstelik bir tanesi aldığım yüzüğe laf etti senin parmakların küçük almasaydın keşke diye ne yapayım içimde mi kalsın dışarıda takmasam evde süslenmeyeyim mi üstelik parmağımda güzel duracağı bir pozisyon uydurdum :) küpemden de çok memnunum :) çok beğendim.. Önümüzdeki hafta tekim odada istediğim yere gidicem ooh mis :) sen de git gönlünce gezz :)
olsun canım yine de güzel şeyler yapmışsın :) ellerine sağlık kendin için ne yaptın bakayım bunlar evin içindi :)
Koltukaltı da çok önemli :)
sen de çok büyük gelişmeler var söyleyeyim sana,tebrik ederim canım gayet güzel gidiyorsunKızlaaaar :) uyudum, sanıyordum ki sabaha kadar uyur gün doğmadan uyanırımuykum kaçıverdi bu saatte.. Akşam yeni bardağımla akdeniz yolculuğu çayımın keyfini katladım, sonra da duş aldım yarın ummadık birileriyle dışarı çıkasım tutar diye :) :) biraz kaşlarımı topladım sanırım bu kez başardım alınmış gibi görünüyorlar gerçekten :) dudak üstündekileri de olabildiğince topladım küçük ve inceler kaldı :) bunu benim için bir başarı sayıyorum. Normalde ne sabredebilirdim ne becerebilirdim.. Sonracığıma garnier 3ü1 arada maske yaptım yüzüm parladı valla son olarak dudaklarıma nemlendirici sürüp kitap keyfi yaptım en azından kendime baktığımdan tam olarak tembel bir gün olarak nitelendirmiyorum ama yarın gerçekten de ortalığa el atmam gerekecek :) İyi geceleer
Yarıyıl tatili için ailmein yanına geldiim öyle çok fazla şey de getiremedim ama yapmaya çalışıyorum, bu aralar zor bi dönemden geçiyorum hiçbişey zevk vermiyo eski günlerimi özledim... bundan sonra sizin sayfanızdayım kendime gelmem gerek yoksa ağlamaktan 23 yaşında erkenden yaşlanıcammerhaba canım hoşgeldin :) sen de balka bakımlar yaparsın vücut bakımı el ayak bakımı ojeler gibi :))
ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa hayat devam ediyor.seçim senin, mutsuz olarak yaşamak da mutlu olarak da.. ne yaşadın bilemiyorum ama hayatta ölüm hariç herşeyin bir çaresi var.. Allah saglık versin gerisi gelir canımYarıyıl tatili için ailmein yanına geldiim öyle çok fazla şey de getiremedim ama yapmaya çalışıyorum, bu aralar zor bi dönemden geçiyorum hiçbişey zevk vermiyo eski günlerimi özledim... bundan sonra sizin sayfanızdayım kendime gelmem gerek yoksa ağlamaktan 23 yaşında erkenden yaşlanıcam