- 11 Temmuz 2012
- 1.234
- 1.361
Ohh Ohh maşallah :)
çok güzel geçmiş haftan.. güle güle kullan cicilerini… yediklerini toparlamak için yarın ve öbür gün ekmek yemezsen kahvaltı dışında, artı çıkmazsın tartıda,söz tamam bu hafta senin haftan olsun o zaman.. yarın da benim günümm
oh oh maşallah :) herşeyin üstesinden aynı anda gelemeyiz ki bunlar yavaş yavaş alışacağımız şeyler canım bu seferlik affet kendini
ordakiler yoksa çevredekiler var be güzelim bazen yanımdan geçiyolar saatlerce aklıma takılıyor ben niye böyleyim diye bak şimdi olan zaten kısıtlı olan parama oldu :) Ama idare edicez artık en azından yemekli yurttayım aç kalmam :)
başlarım öyle şakaya beee .. canım benim hayatında kim olsa böyle düşüneceksin ama bunu o seni beğenmiyor diye değil kendini mutlu etmek için yap.. güzelliğe bağlılık bir yere kadardır.. önemli olan birbirinizle olmak :) Her şeyin hayırlısı olsun. hemm değişim süreci senin hayatının parçasıysa bu onuda etkileyecekse onunda çekeceği var demektir :) saatlerce koşuya çıkar yanında
amaan yaa bana da yapılacakları hatırlattın.. aslında pek bir şey yok bütüüün çamaşır-çarşaf-havlularım yıkanmayı bekliyor dolabı düzenleyeceğim ya hepsi temiz olsun diyorum ama çok zor ya onları ayırmak bakalım ne yapıcam bugün :) Kolay gelsin sana da :)
tesekkurler kızlaaar :))
Günaydın :) bugün erken kalktım ve çok mutlu kalktım..şimdi kahvaltı,sonra spor,sonra iş,sonra arada kuaför,sonra eve gelince evi süpürücem,dün verilecek kıyafetlerimi ayırdım onları bir üniversitenin kıyafet bankasına bırakıcam,çamaşırlar yıkanacak,elde yıkanacak bulaşıklar yıkanacak,banyolar temizlenecek.. bakalım ne kadarı olucak.. herkese güzel bir gün olsun
Ne güzel fıkırmıs kıyafet bankası... beledıyerde acabıılır aslında. bende hep ayıklayıp verıyorum mevsım baslarında ama
38 beden pantolonlarımla gomleklerımı takıntı yaptım vermıyorum gerı gıycem dıe o gun yıne dıyetten vazgectıgımde aklıma onlar geldı acaba vermedım dıyemı zayıflayamıyorum yaa dedım :/
kolay gelsın san da :))