nasıl canım?Hanımlar.bem gece uni pişik kremi sürüyodum 1hafta ya inanılmaz gğzel oldu.
nasıl canım?[/QUOT
Yumulak pürüzsüz
kızma ama profil resminden korkuyorum
ben de öyleyimdirKorkma canım ben kedi gibiyim du değiştiretim
İçinde çinko var .cilt için yararlıdır.ben de öyleyimdirpişik kremi pişik için degil mi anlayamadım ki nasıl kullandın? :)
ooovvv bayıldım bu profil resmineeeKorkma canım ben kedi gibiyim du değiştiretim
peki cildin nasıl? mesala benim karma ve sivilce izlerim ve sivilceli nasıl olur ki?İçinde çinko var .cilt için yararlıdır.
Hergece az miktarda yüzüme sürdüm savah yıkadım.bide bebek gibi kokuyosun
bu sorunun cevabını bende merak ediyoruumpeki cildin nasıl? mesala benim karma ve sivilce izlerim ve sivilceli nasıl olur ki?
Tamam işte benimkide karma ve sivilce vardı alerjiden .zaten piiik kremi sivilce tahriş olan enfeksiyon olan cillte yararlıdır çinko akneli ciltlere verilir arastır bipeki cildin nasıl? mesala benim karma ve sivilce izlerim ve sivilceli nasıl olur ki?
aaa harikaa ben de pişik kremi var hemde o markanın.. ıslak mendilinin hediyesiydi.. bu arada benim de cildim çok hassas… ben bunu nasıl atlamışım ya internettte dolu haber var bununla alakalı,bugün deneyecegim teşekkürler canımTamam işte benimkide karma ve sivilce vardı alerjiden .zaten piiik kremi sivilce tahriş olan enfeksiyon olan cillte yararlıdır çinko akneli ciltlere verilir arastır bi
Unide paraben alkol vs maddeler yok kullanmadan bidaha arastır kulupte kullanan vardır mutlakaaaa harikaa ben de pişik kremi var hemde o markanın.. ıslak mendilinin hediyesiydi.. hemen bugün deneyecegim,teşekkürler canım..bu arada benim de cildim çok hassas...
hemen baktım bir sürü kişi çok memnun.evet kkda da sayfa varUnide paraben alkol vs maddeler yok kullanmadan bidaha arastır kulupte kullanan vardır mutlaka
Hemen bakben bunu nasıl atlamışım ya internette dolu haber var
hemen baktım bir sürü kişi çok memnun.evet kkda da sayfa var
geçmiş olsun canım.. pilates harika ama genital lazeri bi araştırmanı tavsiye ederim sana..ben de bugün biraz gribim kızlar ama beni yormayacak bakımlarımı yapıcam ayaklarımı sıcak suya falan koyucam törpüliycem
yarın pilates için salona görüşmeye gidicem ve geçen bi arkadaşımla görüştüğümde bi karar verdim. genital bölge için lazer epilasyon yaptırmaya başlıycam birlikte ay sonu gidicez bakalımm 2 yeni kararrrr
benim de saçlarım ince telli ve kabarıktı hem biraz pahalı bi kuaförde iyi bi kesim yaptırdım hem de bakım yapmadan kesinlikle kullanmıyorum saçımı. haftada iki kez iki farklı maskem var. biri zeytinyağı bal yumurta sarısı karışımı (yarım saat bekletiyorum) ikincisi selective amino keretin maskem (2 saat bekletiyorum)
duştan sonra saçımı soğuk suya tutuyorum kurutmadan önce de morfose argan yağlı serum sürüyorum böylelikle daha yumuşak oluyo saçlarım bu arada şampuan ve saç kremim de nude marka. kabarmayı önlüyor
son olarak saçımı gece yıkayıp kurutuyorum sabah kalkınca düzleştiriyorum ertesi gün daha rahat düzleşiyor kabarık saç aklınızda olsun...
aaa harikaa ben de pişik kremi var hemde o markanın.. ıslak mendilinin hediyesiydi.. bu arada benim de cildim çok hassas… ben bunu nasıl atlamışım ya internettte dolu haber var bununla alakalı,bugün deneyecegim teşekkürler canım