Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
10172622_738187659600751_1401547901056751395_n.jpg

Kizlar bende bakimli olmak istiyorum ama olmuyor .yikanmaya bile useniyorum. Topuklarim catliyo oncelikle bunu nasil onleyebilirim??:KK43::KK43:

Aslinda bende yapiyodum sonra biraktim dedimya usengeclik var biraz ama yapicam bende artik

Bende sacim icin gliss in sivi sac kremini kullanoyorum.sacimi kestireli iki ay oldu ama baktim hala kirik yok.yikandiktan sonra islak saca uyguluyorum durulanmiyor ama.tavsiye ederim:KK76:

Komik hakkaten nerden buldun bunu :KK70:

nedense böle evde kalmıs kız karakatürlerini buluyorum hep karsıma cıkıyorlar bı sekılde nedenseee ! :KK70::KK70::KK70:

Kizlar bende bakimli olmak istiyorum ama olmuyor .yikanmaya bile useniyorum. Topuklarim catliyo oncelikle bunu nasil onleyebilirim??:KK43::KK43:

Cnm topuk catlakları ıcın cıldıyecı vermıstı bana adı: KERESAL FORTE (POMAD) GECELERI SÜRÜP üstünede corap gıyıp yatıyorum :) yumusacık oluyor sabah :)

Bende sacim icin gliss in sivi sac kremini kullanoyorum.sacimi kestireli iki ay oldu ama baktim hala kirik yok.yikandiktan sonra islak saca uyguluyorum durulanmiyor ama.tavsiye ederim:KK76:

bende elseve in saç maskesını cok begenıyorum bu konuda ama o durulanıyor surup masajla uygulandıktan sonra ..

ilk sayfaya baksana diyorum sadece sana :KK66: body shoptan aldıgım ayak peelingi ayaktaki nasırları alıyor ve pürüzsüz yapıyor.sonrasında da hemen krem tabi..

bugün neler yaptım;
işten erken çıktım eve gelince, evi süpürdüm
mutfakta dolapları tezgahı sirkeli su ile temizledim ve yerleri sildim
banyoları temizledim,sildim
çamaşır ve bulaşık makinasını çalıştırdım,astım,topladım
kendim için:temizlik sonrası banyo ve sonra saçlarımı düzleştirdim,tırnaklarıma dogal tonda oje sürdüm.şimdi güzel bir kahve eşliginde film izlemeyi ve internette sörf yapmayı :KK48: planlıyorum:KK28: romantik komedi tavsiyesi olan? :KK37:

bugün neler yaptım;
kendim için:temizlik sonrası banyo ve sonra saçlarımı düzleştirdim,tırnaklarıma dogal tonda oje sürdüm.şimdi güzel bir kahve eşliginde film izlemeyi ve internette sörf yapmayı :KK48: planlıyorum:KK28: romantik komedi tavsiyesi olan? :KK37:
kadın aklı erkek aklı ızlemısmıydın ? :)

evet canım izledim.. :)
ben ızlemedım ama merak edıp ızlemeyı dusundugum bı fılm vardı nasıl bılmem ama bı konusna felan bak ıstersen

Barefoot- Yalınayak
Zengin bir ailenin şımarık oğlu artık düzenli bir yaşam sürdüğünü ailesine kanıtlamaya çalışır bir psikiyatri hastasıyla tanışır ve kardeşinin düşününe bu bayanla gider deli dolu hareketleri olsada aileyi etkiler. :)

bugün neler yaptım;
Bende buna benzer seyler yapıyorum canım her gün ama çok yoruluyorum herldr oğlum çok yoruyor beni bide evin biraz büyük Herhalde yasa eşyam çok ilim hiç bitmiyor gece yatana kadar hiç durmuyorum bide KPSS te başladım görseniz halimi gülersiniz durmak yok daha yeni popomun üstüne yeni oturdum

X