Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Ayyy o kadar da söz verdim ama ben de eve geç geldim ama kardan adamın resmini gondereyim size

Eklentiler

• 20150104_133852.jpg
    20150104_133852.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 87
Bende sonunda duş aldım bugün sonra da odadakilerle değil başka bir arkadaşımla indim kahvaltıya uzun uzun oturduk sohbet ettik, inşallah ders çalışmaya başlayacağım şimdi :)[/QUOTE

bende de hem grıp hem faranjıt yetıyormus gıbı bırde regl geldi hoşgeldiii :KK70:

Siyah oje sürdüm.
clinique nin bakım setini aldım sabah akşam kullanıyorum.akşam için yine sürcem.
kaş-kirpik bakım yağımı sürdüm.
yemek yedim :KK70: bu benim için olağanüstü :)
çamaşırları makineye verdim.
kahve-sigara-müzik keyfi yaptım
finallerim yarın başlıyor çalışmam gerek :KK43: ama hiç içimden gelmiyor.:/

ders çalışıcak kızlaar çalıştınız mı dün? :KK66:

gece uyumadım sabahta odadakilerin sesine az uyuyabildim şimdilik kötü değilim, kaşlarımı falan biraz toplayayım diyorum azcık makyaj yapar giderim okula sınavım var bakalım daha neler olacak bugün

Merhaba, ben 19 yaşındayım. Ruh yaşım 50 resmen. Bu durumdan öyle rahatsızım ki. Ne kendime bakıyorum nede kendimi kültür açısından geliştiriyorum. İçimden hiç bir şey gelmiyor ve kendime bakmak adına yaptığım hiç bir şey yok. Kaşlarımı bile almıyorum. Üşeniyorum ve kendime baksam da bişey değişmiyor gibi. Özgüven eksikliğinden kaynaklı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..

dönem dönem benim de yaşadığım şeylerdi bunlar... sana tavsiyem bol bol bu başlığı takip et :) insan gaza geliyo ben canım sıkkınken kendimi zorluyorum internetten okuyup kendimi gaza getiriyorum sonra direk bakımlarımı yapıyorum o hevesle ve moralim düzeliyo. kişisel gelişim kitaplarını okumanı öneririm ve bi de mesela ilgini çeken bi konu üzerine yoğunlaş mesela gökyüzü olabilir, vücut yapımız olabilir, hayvanlar olabilir ve o konuyu öğren insan öğrendikçe ufku açılıyo ve başka başka konulara da yöneliyo. aylık dergiler alabilirsin biçok konuda şeyler yakalayabilirsin bu dergilerden. karikatür dergileri alabilirsin hem eğlenceli olur.
kendin için de işe saçlarına değişik bi şekil vererek başlayabilirsin her banyodan sonra şöyle üstten bile düzleştirsen toparlanıyo. değişik tarz kıyafet, aksesuar vs kullanırsan eminim farkedilir. bi kere başlarsan gerisi gelir inan bana :)

dönem dönem benim de yaşadığım şeylerdi bunlar... sana tavsiyem bol bol bu başlığı takip et :) insan gaza geliyo ben canım sıkkınken kendimi zorluyorum internetten okuyup kendimi gaza getiriyorum sonra direk bakımlarımı yapıyorum o hevesle ve moralim düzeliyo. kişisel gelişim kitaplarını okumanı öneririm ve bi de mesela ilgini çeken bi konu üzerine yoğunlaş mesela gökyüzü olabilir, vücut yapımız olabilir, hayvanlar olabilir ve o konuyu öğren insan öğrendikçe ufku açılıyo ve başka başka konulara da yöneliyo. aylık dergiler alabilirsin biçok konuda şeyler yakalayabilirsin bu dergilerden. karikatür dergileri alabilirsin hem eğlenceli olur.
kendin için de işe saçlarına değişik bi şekil vererek başlayabilirsin her banyodan sonra şöyle üstten bile düzleştirsen toparlanıyo. değişik tarz kıyafet, aksesuar vs kullanırsan eminim farkedilir. bi kere başlarsan gerisi gelir inan bana :)

Herşey iyi güzel de ben saçıma bir türlü şekil veremiyorum saçlarım uzun ve açık hep. Hatta salaş düzleştiririm ama benim sacım cok ve kabarık sacımda kücük örgülerle renk katayım cok istiyorum ama onu da beceremiyorum :KK43:

Herşey iyi güzel de ben saçıma bir türlü şekil veremiyorum saçlarım uzun ve açık hep. Hatta salaş düzleştiririm ama benim sacım cok ve kabarık sacımda kücük örgülerle renk katayım cok istiyorum ama onu da beceremiyorum :KK43:
saçlarının kabarıklıgını azaltıcak şekilde katlı kestirmeni tavsiye ederim.benim de çevremde bu dertten şikayetçi arkadaşlarım vardı.şimdi hepsi katlı kestirdi rahat etti :KK66: bir de saçlarını düz kullanmak istiyorsan birçok markanın düzleştirmeye yardımcı saç ürünleri var onları kullanabilirsin..

Bugün izinliiyim
Evi temizledim topladım dip köşe
Yemekte yaptım şimdi birazdan kendimle ilgilenecem
duşa gircem maske yapcam oje sürcem saçlarımı örcem sonrada eşimle güzel bir gece:KK73:

Hanımlar.bem gece uni pişik kremi sürüyodum 1hafta ya inanılmaz gğzel oldu.

X