Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

harika olur canımmm.. yarın yapalım mı??? ben haftada 3 gün yapmak istiyorum..

Tamam yarın yapalım inşallah. Yarın bi kır gezisi yapmayı planlıyoruz çocuklar kar görsün oynasın diye aksama 45 yapıcam ama. Foto yüklerim...

yeni yıl ve eski sıkıntılar bir arada hiç olmadı bugün,hiç yakışmadı bu yıla.. hani yeni yıl yeni sayfaydı??.. hani eskiler eski yılda kalmıştı??.. bugün geçmişin sıkıntıları burda da buldu beni.." bizi bırakıp nereye gidiyorsun??" dediler.. halbuki yeni yıl gelince onlar eskide kaldı sanmıştım ne güzel.. megersem ben nereye onlar da orayaymışş.. ve onlardan kurtulmanın tek yolu onlarla olan bagımı çözmek,koparmakmış.. birikmiş işler, birikmiş kırgınlıklar vs. aynı birikmiş bulaşıklar gibiymiş.. sen onları görmezden gelsende, yıkamadıkça onlar hep gözünün önünde olurmuş..

evet aynen öyle yapmadıkca yapmayasın yattıkça yatasın gelıyor sonra depresyona mı gırdım acaba depresyon dedıklerı bumu dıyorum acıyorum belırtılere bakıyorum aynı ıyıce havalara gırıyorum depresyondayım dıyee
evdeyken dısarı cıkmayasım dısardaykende ıcerı gırmeyesım gelıyor bu neden bılmıyorum 1 ay eve kapanıp hc cıkmadıgımı hatırlıyorum genelde yaz tatıllerınde bazen bu havaya gırerdım baska gırme fırsatım yoktu.ŞİMDİ İŞİ DE BIRAKTIM KURSLARIMID OZEL DERSIDE.... bol bol depresyonluk vaktım var depresyon bıle luks sımdı bole bakınca depresyona gırecek kadar boş vakti var dusunup gırıyooo
önceden okul ıcın ıs ıcın mutlaka cıkıyordum. ustelık okurken bı dönem özel ders verıyordum her aksam keske bu işi almasaydım (sorumluluk duygusundan aldıgım ısı yarım da bırakmam -hem ağlarım hem gıderım paranında yuzu sıcak tabı öğrencilik ) yatsaydım dıe vızırdayarak evden cıktıgımı sonrada dersten sonra nereye gıtsem ne kaynatsam dıye gezındıgımı hatılıyorumm

Tamam yarın yapalım inşallah. Yarın bi kır gezisi yapmayı planlıyoruz çocuklar kar görsün oynasın diye aksama 45 yapıcam ama. Foto yüklerim...

ay ne güzel yaptınız yaptıgımızı yazalım barii :))

ra_punzel canım sen de katıl yarın ne sporu yaptın yaz,hatta foto çekebiliyorsan yürüyüşten veya evdeyken foto çek.paylaş ki herkes birbirinden gaza gelsin.. var mıısn yarın bizimle spor yapmaya? :)

Yazalım ki motive olalım. Yoksa bende laf cook. Hep onu yapıcam bunu yapıcam çok güzel kararlar alırım ama iş icraata gelince yan çizerim. Birlikten kuvvet doğar hem

ra_punzel canım sen de katıl yarın ne sporu yaptın yaz,hatta foto çekebiliyorsan yürüyüşten veya evdeyken foto çek.paylaş ki herkes birbirinden gaza gelsin.. var mıısn yarın bizimle spor yapmaya? :)

perşembe başladım ben canım ama ne yazıkkı fazla tempolu yurumustum terledım hatta kondusyon aletlerıylede calısacaktım terleyınce hasta olurum eve döneyım dedım ama çok fena üşüttüm üstelik fanajıtl bırlestı 2 gündür yiyip yiyip yatıyorumm iyileştiğimde baslayayım bende ates ve agrıda var ıyı gelmeyebılır.

geçmiş olsun canım.. sen de iyileşince katılırsın aramıza..

Canlarım siz dısarı cıkarken surdugunuz bb kremi aksam nasıl temizliyosunuz ?

sabah kendime güzel bir kahvaltı hazırladım,müzik eşliginde keyifle kahvaltımı yaptım.sonra pijamalarımı çıkarıp,ev kıyafetimi giydim.. evimi süpürdüm,sildim.çamaşır makinesini çalıştırdım,bulaşık makinesini boşalttım,banyoları temizledim.. akşama ütülenicekleri hazırladım ve birazdan dışarı çıkmak için hazırlanmaya başlıyorum.. kendime yemek ısmarlayıp,biraz alışveriş yapmayı planlıyorum..

ayy ne güzel bende gaza geldim şimdi ama ders çalışmak hiç istemiyor canım yaa :)

Bende sonunda duş aldım bugün sonra da odadakilerle değil başka bir arkadaşımla indim kahvaltıya uzun uzun oturduk sohbet ettik, inşallah ders çalışmaya başlayacağım şimdi :)

Ocak Ay'ı na girdiysem artık bahara az kalmıştır havalar ısınmaya başlayacaktır demektir Güneş daha çok açacak demektir ce dışarı çıkıp spor yapmak için az günler kalmış demektir yuppi

Siyah oje sürdüm.
clinique nin bakım setini aldım sabah akşam kullanıyorum.akşam için yine sürcem.
kaş-kirpik bakım yağımı sürdüm.
yemek yedim bu benim için olağanüstü :)
çamaşırları makineye verdim.
kahve-sigara-müzik keyfi yaptım
finallerim yarın başlıyor çalışmam gerek ama hiç içimden gelmiyor.:/

kızlaaarrr spor fotolarınız neredee ? onları gorecegımı dusunerek geldım

bende de hem grıp hem faranjıt yetıyormus gıbı bırde regl geldi hoşgeldiii

bugün ögleden sonra alışveriş merkezine gittik eşimle.. bir şeyler yiyip,sonra sinemaya gittik.geçen hafta evde hobbit 1 ve 2 yi izlemiştik.bugün de sinemada 3 boyutlu hobbit 3 ü izledik.. çok güzeldi :) sırada yüzüklerin efendisi üçlemesi var.. (üçünü de izledim ama hobbitlerin arkasından daha güzel olucak :) alışveriş merkezinde her yerde indirim ve herkesin elleri poşetlerle dolu.. bu kadar indirime ben kendime sadece defter aldım.çalışmalarımı planlamak için.. güzel bir gündü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…