bende pişik kremi sürüyorum yüzüme. Kesinlikle çok faydalı cildi çok güzel yapıyor.İçinde çinko var .cilt için yararlıdır.
Hergece az miktarda yüzüme sürdüm savah yıkadım.bide bebek gibi kokuyosun
Kizlar bende bakimli olmak istiyorum ama olmuyor .yikanmaya bile useniyorum. Topuklarim catliyo oncelikle bunu nasil onleyebilirim??
Komik hakkaten nerden buldun bunu
Kizlar bende bakimli olmak istiyorum ama olmuyor .yikanmaya bile useniyorum. Topuklarim catliyo oncelikle bunu nasil onleyebilirim??
Bende sacim icin gliss in sivi sac kremini kullanoyorum.sacimi kestireli iki ay oldu ama baktim hala kirik yok.yikandiktan sonra islak saca uyguluyorum durulanmiyor ama.tavsiye ederim
ilk sayfaya baksana diyorum sadece sanaKizlar bende bakimli olmak istiyorum ama olmuyor .yikanmaya bile useniyorum. Topuklarim catliyo oncelikle bunu nasil onleyebilirim??
kadın aklı erkek aklı ızlemısmıydın ? :)bugün neler yaptım;
işten erken çıktım eve gelince, evi süpürdüm
mutfakta dolapları tezgahı sirkeli su ile temizledim ve yerleri sildim
banyoları temizledim,sildim
çamaşır ve bulaşık makinasını çalıştırdım,astım,topladım
kendim için:temizlik sonrası banyo ve sonra saçlarımı düzleştirdim,tırnaklarıma dogal tonda oje sürdüm.şimdi güzel bir kahve eşliginde film izlemeyi ve internette sörf yapmayıplanlıyorum romantik komedi tavsiyesi olan?
evet canım izledim.. :)kadın aklı erkek aklı ızlemısmıydın ? :)
ben ızlemedım ama merak edıp ızlemeyı dusundugum bı fılm vardı nasıl bılmem ama bı konusna felan bak ıstersenevet canım izledim.. :)
kızlar araya daldım ama kusura bakmayın hangi krem bubende pişik kremi sürüyorum yüzüme. Kesinlikle çok faydalı cildi çok güzel yapıyor.
sivilceyede çok iyi geliyor :)
uni baby pişik kremi . ama ben bide çinko oksit diye bir krem aldım 25 mg olan etkili oluyor ..kızlar araya daldım ama kusura bakmayın hangi krem bu
bende bepanthol kullanıyorum :)uni baby pişik kremi . ama ben bide çinko oksit diye bir krem aldım 25 mg olan etkili oluyor ..
ikiside çok iyi geldi :)
o nasıl iyi mi peki ?bende bepanthol kullanıyorum :)
Bende buna benzer seyler yapıyorum canım her gün ama çok yoruluyorum herldr oğlum çok yoruyor beni bide evin biraz büyük Herhalde yasa eşyam çok ilim hiç bitmiyor gece yatana kadar hiç durmuyorum bide KPSS te başladım görseniz halimi gülersiniz durmak yok daha yeni popomun üstüne yeni oturdumbugün neler yaptım;
işten erken çıktım eve gelince, evi süpürdüm
mutfakta dolapları tezgahı sirkeli su ile temizledim ve yerleri sildim
banyoları temizledim,sildim
çamaşır ve bulaşık makinasını çalıştırdım,astım,topladım
kendim için:temizlik sonrası banyo ve sonra saçlarımı düzleştirdim,tırnaklarıma dogal tonda oje sürdüm.şimdi güzel bir kahve eşliginde film izlemeyi ve internette sörf yapmayıplanlıyorum romantik komedi tavsiyesi olan?