yaaa çok tatlı olmuş.. çocuklarla sen mi yaptın? :))) bu sabah burda da her taraf kar..Ayyy o kadar da söz verdim ama ben de eve geç geldim ama kardan adamın resmini gondereyim size
teşekkür ederizz…Harikasiniz kizlar. Ben de bugun maske yapacagim
Bende sonunda duş aldım bugün sonra da odadakilerle değil başka bir arkadaşımla indim kahvaltıya uzun uzun oturduk sohbet ettik, inşallah ders çalışmaya başlayacağım şimdi :)[/QUOTE
bende de hem grıp hem faranjıt yetıyormus gıbı bırde regl geldi hoşgeldiii
Siyah oje sürdüm.
clinique nin bakım setini aldım sabah akşam kullanıyorum.akşam için yine sürcem.
kaş-kirpik bakım yağımı sürdüm.
yemek yedimbu benim için olağanüstü :)
çamaşırları makineye verdim.
kahve-sigara-müzik keyfi yaptım
finallerim yarın başlıyor çalışmam gerekama hiç içimden gelmiyor.:/
bu fotoya bayıldımmm.. harika bir manzara…Evet eşim ben ve çocuklar yaptık. Havucu önce eşim taktı sonra kızım. Güzel eğlenceli bir gündü. Yorulduk islandik üşüdük ama özlemişim kışı.Eki Görüntüle 1362097
kızlar harikasınız sizdeki bu yasam sevinci beni mutlu ediyor ben bu aralar melankolik takılıyorumAyyy o kadar da söz verdim ama ben de eve geç geldim ama kardan adamın resmini gondereyim size
Eki Görüntüle 1362169 Eki Görüntüle 1362170 Eki Görüntüle 1362171 Eki Görüntüle 1362172 buda benden olsun . İş yerimden çıkışta çektiğim bi kaç foto
Çok fazla yağmadı ama yinede çok soğuktu hava valla elim ayağım titrediBir benim oturdugum yere yağmadı kar sanırımne güzel görünüyor..
Doğalgaza yükleniyoruz bakalım ne kadar gelecekBir benim oturdugum yere yağmadı kar sanırımne güzel görünüyor..
eveeeet gece uyumadım zorlayabildiğim kadarıyla çalıştım :)ders çalışıcak kızlaar çalıştınız mı dün?
başarılar canımmmgece uyumadım sabahta odadakilerin sesine az uyuyabildim şimdilik kötü değilim, kaşlarımı falan biraz toplayayım diyorum azcık makyaj yapar giderim okula sınavım var bakalım daha neler olacak bugün
teşekkürleer :)başarılar canımmm
Merhaba, ben 19 yaşındayım. Ruh yaşım 50 resmen. Bu durumdan öyle rahatsızım ki. Ne kendime bakıyorum nede kendimi kültür açısından geliştiriyorum. İçimden hiç bir şey gelmiyor ve kendime bakmak adına yaptığım hiç bir şey yok. Kaşlarımı bile almıyorum. Üşeniyorum ve kendime baksam da bişey değişmiyor gibi. Özgüven eksikliğinden kaynaklı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..
dönem dönem benim de yaşadığım şeylerdi bunlar... sana tavsiyem bol bol bu başlığı takip et :) insan gaza geliyo ben canım sıkkınken kendimi zorluyorum internetten okuyup kendimi gaza getiriyorum sonra direk bakımlarımı yapıyorum o hevesle ve moralim düzeliyo. kişisel gelişim kitaplarını okumanı öneririm ve bi de mesela ilgini çeken bi konu üzerine yoğunlaş mesela gökyüzü olabilir, vücut yapımız olabilir, hayvanlar olabilir ve o konuyu öğren insan öğrendikçe ufku açılıyo ve başka başka konulara da yöneliyo. aylık dergiler alabilirsin biçok konuda şeyler yakalayabilirsin bu dergilerden. karikatür dergileri alabilirsin hem eğlenceli olur.
kendin için de işe saçlarına değişik bi şekil vererek başlayabilirsin her banyodan sonra şöyle üstten bile düzleştirsen toparlanıyo. değişik tarz kıyafet, aksesuar vs kullanırsan eminim farkedilir. bi kere başlarsan gerisi gelir inan bana :)
saçlarının kabarıklıgını azaltıcak şekilde katlı kestirmeni tavsiye ederim.benim de çevremde bu dertten şikayetçi arkadaşlarım vardı.şimdi hepsi katlı kestirdi rahat ettiHerşey iyi güzel de ben saçıma bir türlü şekil veremiyorum saçlarım uzun ve açık hep. Hatta salaş düzleştiririm ama benim sacım cok ve kabarık sacımda kücük örgülerle renk katayım cok istiyorum ama onu da beceremiyorum