Ben en a her gün bir makine çamaşır yıkanır onu toplarım digerini sererim topladığı ilk ütülerim bit gün şaşarsa mahvoldum eşim diyor zaten bu makine hiç durmaz mı diye bügün 4 makine çamaşır yıkadım heryer çamaşır Çarşafaynen cnm ya vallahi 1 makineyi yıkıorum kurutamıorum bileeeee
Canım okuyor musun çalışıyor musun bilmiyorum ama vaktin varsa (atıyorum) hergün 1 saatini kitap okumaya, 1 saatini spora ve 1 saatini de kendi bakımına ayırmak gibi bir prensip geliştirebilirsin.Merhaba, ben 19 yaşındayım. Ruh yaşım 50 resmen. Bu durumdan öyle rahatsızım ki. Ne kendime bakıyorum nede kendimi kültür açısından geliştiriyorum. İçimden hiç bir şey gelmiyor ve kendime bakmak adına yaptığım hiç bir şey yok. Kaşlarımı bile almıyorum. Üşeniyorum ve kendime baksam da bişey değişmiyor gibi. Özgüven eksikliğinden kaynaklı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..
Bu güzel fikirlerden dolayı teşekkür ediyorum öncelikle :) evet melankolik bir ruh içindeyim ama bu durumdan şikayetçiyim, şuan okuyorum değişmeye adım atmak için memleketime gidip orda başlamayı düşünüyorum. Gidip geldikten sonra bişeylerin değiştiğini görmek istiyorum. Bu önerileri kesinlikle dikkate alıcam çünkü günlerim öyle boş geçiyor ki kendime bişeyler katmak istiyorum artık. Zevk aldığım bişeyler keşfetmek istiyorum. Buraları sık sık takip edip faydalı bişeyler öğrenmeyi istiyorum. :)Canım okuyor musun çalışıyor musun bilmiyorum ama vaktin varsa (atıyorum) hergün 1 saatini kitap okumaya, 1 saatini spora ve 1 saatini de kendi bakımına ayırmak gibi bir prensip geliştirebilirsin.
Vaktin kısıtlıysa yarımşar saat de olabilir.
İlk olarak sporla başlamanı öneririm, melankolik bir ruh halindesin sanırım.Spor sana mutluluk hormonu salgılatır, enerji verir ve uykunu bile daha rahat uyursun.
Sporunu yaptıktan sonra duş, saç, makyaj vb ile ilgilenirsin.Genç kızsın, öyle çıkmış kaşlarla falan dolaşma :) Temiz ve özenli görünmeyi amaç edin.Bu senin hem kendine hem çevrendekilere olan saygını gösterir.Böyle olduğunda çevrenin de sana saygısı değişecek göreceksin.
Makyaj sevmiyorsan bile, bir bb krem,bir lipbalm, bir rimel tüm havanı değiştirmeye yeter.Tırnaklarını kısa kullanıyorsan bile daima temiz, törpülü, şeffaf cila kullanabilirsin ve ellerini nemlendirmeyi ihmal etme.
Saçların için yaşına uygun birsürü modelin yapılışını youtube dan öğrenebilirsin.
Spor da giyinsen daima temiz, ütülü ve birbiriyle uyumlu parçalar seç.
Akşamları eve döndüğünde de cildini güzelce temizleyip nemlendirirsin.yatmadan önce de kitap okursun.Kitabını okurken kremlemiş olduğun ayaklarına uyku çorabı geçirebilir, veya ertesi gün için önceki sayfalarda paylaşmış olduğum ısısız saç şekillendirme yöntemlerini kullanabilir veya saçını örebilirsin.
merhaba canım,özletmiştin kendini.. hoşgeldinKızlaaaaaaaar ne zamandır yazmıyorum buraya yine şans eseri denk geldim :) takibe devam etmeyi düşünüyorum :)
hoşbulduuum :) artık yeni bir yıldayız ben daha bugün aldığım karara uymadım ama elbet çıkıcam işin içinden :) önümüz bahar ben kendimi tamamen toparlayana kadar havalar açar.. 1 haftadır hastayım bir türlü geçiremedim gitti.. baharı anımsamak içimde çiçekler açtırdı ama bugün en azından 1 haftadır ertelediğim çamaşırlarımı yıkadım :) şimdi farkettim de kendim için çok özel bir şey yapmadım bugün, dilerim artık sürekli takılabilirim buraya çok seviyorum burayımerhaba canım,özletmiştin kendini.. hoşgeldin
aynen canım,bende de bir sıkıntı.. gitmem gereken yerler var ama iptal etmeyi evde öyle kalmayı hayal ediyorum.. eşimle de akşam üstü dışarı çıkıcaktık gezmeye.onu bile istemiyorum.şuan yatakta yorganın içinde kucagımda laptop böyle kalmak istiyorum… sana da iyi seneler canım..Merhaba kızlar.. yeni yılınız kutlu olsunn.. bugün kahvaltıyı tostla yapalım dedik eşime yarım ekmek banada 2dilim çavdar ekmeğini tost yaptım :) aslında çok sıkıcı bi gün çok stres doluyum hava çok basık eve tıkıldım kilo almışım
ben inadına çıkıcam dedim mi hepten yatasım geliyorne kadar isteksizdim dışarı çıkmaya,işimi ne kadar istiyordum ertelemeyi,ne kadar istiyordum bugün evden çıkmamayı anlatamam.. ama zorundaydım ve dışarı çıktım.. o kadar iyi geldiki.. bütün o keyifsizligim,tembellligim,huysuzlugum gitti resmen.. yani neymiş; o moddan çıkmanın tek yolu tersini yapmakmışyeni eve geldim.. şimdi de eşimle dışarı çıkmak istemiyorummm.. hep bunlar eve girince oluyor galibaa ama çıkıcam işte bu moddan kurtulmak için inadına inadına çıkıcamm
sanırım çok doğru bir şeye değindim canım, bende de birikmişlik var..kimse durduk yere sıkılmıyor.. sıkılmasını gerektiren bir çok nedeni oluyor.. bir tanesi degil hepsi birikirse işte o "sebebini bilmiyorum içim sıkılıyor" oluyor.. gerçekten içim sıkılıyordu ve hala sıkılıyor.. bugün dışarı çıkmak eşimle yemek yemek,dolaşmak iyi geldi ama sıkıntımı geçirmedi..
neden sıkıldıgımın altında yatan gizli cevaplar:
1 kendime söz veripte erteledigim işimle ilgili bir çalışma.. güya yılbaşı tatilinde başlayacaktım ama pazartesiden önce başlayacak gibi gözükmüyorum.. kendime söz verip yerine getirmemek
2 erteledigim gözüme batan bütün işler..
3 erteledigim konuşmalar
4 erteledigim spor
kısaca bu hayatta erteledigim herşey bir gün toplanıyor ve bu içimi sıkıyor.. işin ilginci herşeyi vaktinde yapan eşim de aynı benim gibi oldu"şunu yaparmısın?" cevap "sonra" ,"bunu yapar mısın?" cevap yine "sonra" .. bir de onun sıkıntısı ekleniyor kendiminki yetmezmiş gibi.. ooooooooof oooooooooof vallaha içim sıkıldı.. sıraya koyup işleri halletmeli,bunun başka yolu yok..